Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gökçecim bu kadar stres yapma lütfen idrardan test yap biliyorsun kan tahlili birazdaha zahmetli günün bayağı geçtiğine göre idrardan da çıkar

kızlar ben bir sabah çayı keyfi yapıp geliyorum birazdan gökçe sende buarada bir test yapsan da bize sabah sabah iyi haberlerin inşallah moral olsa hıı nasıl olur hadi

:Saruboceq:
kızlar ben bir sabah çayı keyfi yapıp geliyorum birazdan gökçe sende buarada bir test yapsan da bize sabah sabah iyi haberlerin inşallah moral olsa hıı nasıl olur hadi

canm kan testı yaptırıp eve gelıcem dınlencem ıyı değilim bırazcıkkkk

kan tedstı de 12 ye çıkarrrrr ınş. hayırlısı bakalım:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar
yardımınıza ihtiyacım var
perşembe gecesi adet dönemim bitmişti.cuma akşamından itibaren göğüslerim şişti ve sanki çürümüş gibi ağrıyor.bu hamilelik belirtimisidir.

günaydın canlar...
gökçecim Rabbim gönlündekini versin inşallah...
ama stres yaptıkça bebişin gelmekte inat eder...lütfen yapma bunu...

bende dün gece şiddetli baş ağrısıyla uyandım.beni arada tutar öyle ayda bir-iki falan..ama ne ağrı..uykularımdan uyandırır.. ağrı kesici içtim..kamyon çarpmış gibiyim yine....... kafamçokkarıştı

günaydın kızlarrrrrrrr!!!!
gökçecimmm inşallah güzel haberlerle gelirsin...ama bak canım lütfen söz ver sonuç ne olursa olsun üzülmek yok....sabahtan beri kendini harap etmişsin zaten...böyle stres yaparsan olmaz lmaz: kadınların hamile kalamama sebeplerinden bitanesi de stres!!! adet gecikmelerin en büyük sebebi de stres...o yüzden rahat olmalısın...herşey insanın kendisinde biter...güçlü olmak bizim elimizde tamammı canım...şimdi söz vermeni istiyorum yerimseniben

günaydın
benim perşembe günü reglim bitti.
cuma gününden bu yana göğüslerim şişti.
çürümüş gibi ağrıyor.bu hamilelik belirtimisidir

canım benim kendine dikkat et ya.. :1hug:

günaydın

sanada günaydın efsalcim..ama regl!in biter bitmez hemen hamilelik belirtisi arayamazsın kendinde...daha yumurtlama günün bile gelmemiştir...ve yumurtlama olmadan bebek ana rahme nasıl düşecek?

günaydın

daha yumurtlamamışsındır bile..e yumurtlamadanda hamile kalamıycağına göre...hamilelik belirtisi olamaz canım..imkansız gibi bişey...

Kızlar benim bilgisayar kafayı yedi yine bilmiyorumkismile format atacam yine şimdi yaaaaaaaaaa :gitme: neyse ben formatımı bitirip geldiğimde inşallah gökçenin de müjdesiyle karşılaşırım :Saruboceq:

günaydın kızlar

bugün güne kötü başladım :gitme:

otobüs çok sıkışıktı bende merdivendeydım kapı kapanırken tutunma demiri ile diğer
insnalar arasında sıkışıp kaldım kapı da açılınca birden karnımın sol yan tarafını demire çarptım
çok şiddetli değildi ama aniden çarpınca bebeğim diye bi çığlık attım öyle korktum ki :gitme:
herkes ayaklandı ilgilendiler benle ama hala korkuyorum bişey olmamıştır inşallah
ağrım sızım da yok kadınlarda merak etme bebeğine bişey olmamıştır dediler
off çok korktum yaa inşallah bişey olmamıştır yol boyunca ağladım iş yerindeyim
ağlamamak için zor tutuyorum kendimi mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…