günaydın kızlar
bugün güne kötü başladım :gitme:
otobüs çok sıkışıktı bende merdivendeydım kapı kapanırken tutunma demiri ile diğer
insnalar arasında sıkışıp kaldım kapı da açılınca birden karnımın sol yan tarafını demire çarptım
çok şiddetli değildi ama aniden çarpınca bebeğim diye bi çığlık attım öyle korktum ki :gitme:
herkes ayaklandı ilgilendiler benle ama hala korkuyorum bişey olmamıştır inşallah
ağrım sızım da yok kadınlarda merak etme bebeğine bişey olmamıştır dediler
off çok korktum yaa inşallah bişey olmamıştır yol boyunca ağladım iş yerindeyim
ağlamamak için zor tutuyorum kendimi mafoldumben
ayy üzdün beni sabah sabah..ama hiç sanmıyorumki bebeğine bişey olsun..onu rabbim koruyo sen hiç merak etme...benim kardeşlerimin başına neler geldi..nerelerden düştüler..allah gerçekten koruyo bebekleri..çoocukları..dua et bol bol..hiç bişeycik yoktur... :teselli:günaydın kızlar
otobüs çok sıkışıktı bende merdivendeydım kapı kapanırken tutunma demiri ile diğer
insnalar arasında sıkışıp kaldım kapı da açılınca birden karnımın sol yan tarafını demire çarptım
çok şiddetli değildi ama aniden çarpınca bebeğim diye bi çığlık attım öyle korktum ki :gitme:
herkes ayaklandı ilgilendiler benle ama hala korkuyorum bişey olmamıştır inşallah
ELSON+, bayankarasu+, naneseker+, ay_she+
ooooooooooooooooo sabah ekibi toplanmış bile......günaydın cankuşlar..........
Kızlar kİmlerden hamİŞ haberİ beklİyoruz yaren ve gÖkÇe mİ...hadİ hayırlısı
günaydın kızlar
ELSON+, bayankarasu+, naneseker+, ay_she+
ooooooooooooooooo sabah ekibi toplanmış bile......günaydın cankuşlar..........
günaydınnn güzel kaynana.... lülülülülülü
yaren negatif canım..inş gökçede vardır..çok takıyomuş kafasına..hadi inş...
bu ay gerçekten çok bereketsiz geçti... :umursamaz:
ayyyyyy kaynana mıyım ben ya....hiç te sevmem kaynanaları ama ben bu tabuyu yıkıcam hayatım .....sırnaşık şey
ah canım geçmiş olsun..birşey olmamıştır annesi...kıpırdanınca için rahatlar..ben düştükten sonra aynı sengibi ağladım bebeğim diye..bir kaç dk sonra kıpırdanınca rahatladım...allah korusun bebişleri de DİKKATİNİ ÇEKERİM BU ARALAR NAZAR MI VER NE İKİMİZDE BİR ŞEYLER YAŞADIK...AY ALLAHIM BETERİNDEN KORUSUN...
ayy üzdün beni sabah sabah..ama hiç sanmıyorumki bebeğine bişey olsun..onu rabbim koruyo sen hiç merak etme...benim kardeşlerimin başına neler geldi..nerelerden düştüler..allah gerçekten koruyo bebekleri..çoocukları..dua et bol bol..hiç bişeycik yoktur... :teselli:
ay canım benim çok geçmiş olsun....:1hug: merak etme sakın Allahın izniyle bebegine bişey olmamıştır canım benim...böyle kötü şeyler aklına getirme...lmaz: eger için rahat edicekse istersen doktoruna görün... a.s
kendine çok dikkat et canım...
sanada günaydıın canım hoşgeldin... :1hug:
olsun hayatım tarlalar bile nadasa bırakılıyo...her ay dolcak diye bir şey yok ki....hayırlısıyla mayıs güzel bir ay olur inşallah...sen ağrı kesici içmişsin de ya hamilesen bebeğim...
üzdğüm için üzgünüm elifcim ama öyle korktum ki biriylr paylaşmalıydım buraya yazdım
direk şimdi iş yerinde birine söylesem öğle yemeğinde en olmıycak kişiden bişey
duyarım ssuyorum onun için iş yerinde....
Dua ediyorum hep inşallah bişey olmamıştır evet Rabbim korur biliyorum...
VALLA İÇİMDE HİÇ BU YÖNCE Bİ KIPIRTI OLMAMASINA RAĞMEN ACABAMI DEMEDİM DESEN YALAN..O YÜZDEN YARIM İÇTİM..AMA İÇMESEM GEÇMEZDİ..NORMAL Bİ AĞRI DEĞİL O...ÇOK ŞİDDETLİ..ARADA OLUR,TAM OLUR.. :gitme:
canım aklında bulunsun belli olmaz ki bu işler..sen iyi yapmışsın ama bundan sonra ole birsey olursa parol al eczaneden ...böle durumlarda kullanırsın...hem bi zararı yok bebeke....a.s
gökçe verdinmi kan????
sabatan beri pek kıpırdanmadı daha uyanmadı galiba sıpam :)
ayy tinker inşallah bişey olmamıştır dua ediyorum hep.....gerçekten benimde aklıma
direk o geldi nazar mı var acaba diye eve gideyim okutucam eşime kendimi
Allah ım kötü şeylerden kötü gözlerden korusun inşallah
üzdğüm için üzgünüm elifcim ama öyle korktum ki biriylr paylaşmalıydım buraya yazdım
direk şimdi iş yerinde birine söylesem öğle yemeğinde en olmıycak kişiden bişey
duyarım ssuyorum onun için iş yerinde....
Dua ediyorum hep inşallah bişey olmamıştır evet Rabbim korur biliyorum...
sağol nanecim...doktora gidicem zaten randevu almaya calışıyorum kaç gündür bi alsam
zaten muayene zamanım geldi inşallah bişeycik olmamıştır bebekime :Saruboceq:
verdım hayatımmmm şimdı de geldım dınlenıorum çnku belım de dehşet bı ağrı var sanırım ben bugun adet olucam kızlarrrr kaçarı yok gbı ama 1 saat sonra sonucum çıkacak hayırlısı allahtan bakalımmm artık ne olacakkk :Saruboceq:
verdım hayatımmmm şimdı de geldım dınlenıorum çnku belım de dehşet bı ağrı var sanırım ben bugun adet olucam kızlarrrr kaçarı yok gbı ama 1 saat sonra sonucum çıkacak hayırlısı allahtan bakalımmm artık ne olacakkk :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?