Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ELSON+, bayankarasu+, naneseker+, ay_she+

ooooooooooooooooo sabah ekibi toplanmış bile......günaydın cankuşlar..........

ah canım geçmiş olsun..birşey olmamıştır annesi...kıpırdanınca için rahatlar..ben düştükten sonra aynı sengibi ağladım bebeğim diye..bir kaç dk sonra kıpırdanınca rahatladım...allah korusun bebişleri de DİKKATİNİ ÇEKERİM BU ARALAR NAZAR MI VER NE İKİMİZDE BİR ŞEYLER YAŞADIK...AY ALLAHIM BETERİNDEN KORUSUN...

ayy üzdün beni sabah sabah..ama hiç sanmıyorumki bebeğine bişey olsun..onu rabbim koruyo sen hiç merak etme...benim kardeşlerimin başına neler geldi..nerelerden düştüler..allah gerçekten koruyo bebekleri..çoocukları..dua et bol bol..hiç bişeycik yoktur... :teselli:

ay canım benim çok geçmiş olsun....:1hug: merak etme sakın Allahın izniyle bebegine bişey olmamıştır canım benim...böyle kötü şeyler aklına getirme... lmaz: eger için rahat edicekse istersen doktoruna görün... a.s
kendine çok dikkat et canım...

ELSON+, bayankarasu+, naneseker+, ay_she+

ooooooooooooooooo sabah ekibi toplanmış bile......günaydın cankuşlar..........

sanada günaydıın canım hoşgeldin... :1hug:

yaren negatif canım..inş gökçede vardır..çok takıyomuş kafasına..hadi inş...
bu ay gerçekten çok bereketsiz geçti... :umursamaz:

olsun hayatım tarlalar bile nadasa bırakılıyo...her ay dolcak diye bir şey yok ki....hayırlısıyla mayıs güzel bir ay olur inşallah...sen ağrı kesici içmişsin de ya hamilesen bebeğim...

sabatan beri pek kıpırdanmadı daha uyanmadı galiba sıpam :)
ayy tinker inşallah bişey olmamıştır dua ediyorum hep.....gerçekten benimde aklıma
direk o geldi nazar mı var acaba diye eve gideyim okutucam eşime kendimi
Allah ım kötü şeylerden kötü gözlerden korusun inşallah

üzdğüm için üzgünüm elifcim ama öyle korktum ki biriylr paylaşmalıydım buraya yazdım
direk şimdi iş yerinde birine söylesem öğle yemeğinde en olmıycak kişiden bişey
duyarım ssuyorum onun için iş yerinde....

Dua ediyorum hep inşallah bişey olmamıştır evet Rabbim korur biliyorum...

sağol nanecim...doktora gidicem zaten randevu almaya calışıyorum kaç gündür bi alsam
zaten muayene zamanım geldi inşallah bişeycik olmamıştır bebekime :Saruboceq:

olsun hayatım tarlalar bile nadasa bırakılıyo...her ay dolcak diye bir şey yok ki....hayırlısıyla mayıs güzel bir ay olur inşallah...sen ağrı kesici içmişsin de ya hamilesen bebeğim...

VALLA İÇİMDE HİÇ BU YÖNCE Bİ KIPIRTI OLMAMASINA RAĞMEN ACABAMI DEMEDİM DESEN YALAN..O YÜZDEN YARIM İÇTİM..AMA İÇMESEM GEÇMEZDİ..NORMAL Bİ AĞRI DEĞİL O...ÇOK ŞİDDETLİ..ARADA OLUR,TAM OLUR.. :gitme:

aşkolsun benim üzülmem bişey değil..bizimle paylaşmıycaksında kimle paylaşıcaksın canım benim...

canım aklında bulunsun belli olmaz ki bu işler..sen iyi yapmışsın ama bundan sonra ole birsey olursa parol al eczaneden ...böle durumlarda kullanırsın...hem bi zararı yok bebeke....a.s

gökçe verdinmi kan????

verdım hayatımmmm şimdı de geldım dınlenıorum çnku belım de dehşet bı ağrı var sanırım ben bugun adet olucam kızlarrrr kaçarı yok gbı ama 1 saat sonra sonucum çıkacak hayırlısı allahtan bakalımmm artık ne olacakkk :Saruboceq:

canım benimkide uyanmadı yolda araba salladıkca uyudu herhalde...sen merak etme birsey olmamıstır..ama toplu tasıma aracları sıkıntılı bu yuzden keske yer verselermıs sana....:ecrin_bebek: kızın ıyı annesı ıcını rahat tut

hiç belli olmaz canım bunlar hamilelik belirtileri de olabilir yerimseniben inşallah da öyledir..
of ya ben 1 saat sonra yokum toplantı var öğlene kadar ancak 1'den sonra haberini alabilicem(( ay ben çatlarım ya(

sen ne kadardır çocuk istiyosun..herhangi bi sorunun varmı gökçecim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…