Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Heyecan bastı bana ama umıtlı deĞılımmmmmmmmmmmmmmmm negatıf bence sonuÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ hayırlısı beklıorum bakalım

zehsel sendemi bu karışımdan kullandın..yoksa kullandığın aymı hamiş kaldın????
umudum arttı ne yalan söylüyüm...
hihoyyyt

zehsel sendemi bu karışımdan kullandın..yoksa kullandığın aymı hamiş kaldın????
umudum arttı ne yalan söylüyüm...
hihoyyyt

canım ben bu karısımdan ılk bebek düşündügüm aylar kullanmıstım ama çok düzenlı yememiştım açıkçası fakat çok akıntım oldu ve erken yumurtladım sanırım o ay hamıle kalamadım ama benım arkadasım çok düzenlı yedı ve düzenlı çalıştı ılk aydan hamıle kaldı hemde dogum kontrol hapı ıle korunmustu

e ama bi saat dedin..nerdeyse 1 saat olcak..10.30a 45 dakika var... klava:

ah canım kendince zamanı kısaltarak içini rahatlatıyo herhalde....inşalah beklediğin sonucu alırsın..alamasan da moral bozmak yok..yola devamopuyorumnanaktan

herhangi bi sorunun varmıydı peki..adet düzensizliği vs...

Günaydın kızlar? nasılsınız...gökce kan testi mi yaptın?

Kızlar dün inanılmaz bir şey oldu!!! Yengem 1 aydır adet olmuyor demiştim size, göğüslerinden süt geliyor demiştim yaaa....Doktora gittik o gün doktor ultrasonda baktı hamile değilsin dedi, hormonlarında bir karmaşıklık olmuştur dedi , ve kan tahlilleri filan verdi....Yengem dün sonuçları doktora götürmüş....

Yengem de hamileymiş kaydirigubbakcemile3 10 günlük filan....yenge görümce aynı anda hamile kaldık hihihihi

herhangi bi sorunun varmıydı peki..adet düzensizliği vs...

bende zaten adet düzensızlıgı hiç olmadı çok sükür hep zamanında olurdum arkadasımı soruyosan onun yası 31di düşün adet düzensızlıgı onda da yoktu ılk aydan hamıle kaldı

bende zaten adet düzensızlıgı hiç olmadı çok sükür hep zamanında olurdum arkadasımı soruyosan onun yası 31di düşün adet düzensızlıgı onda da yoktu ılk aydan hamıle kaldı

vallahi ümidim bi nebze daha arttı.sağol canımmm... Şeniz

evet az kaldı bakalım eşim aramadı daha acaba negatıf mı eyvahedigeldismile

kızzz ayyy ne kötüüü yaaaa....cumaya kadar bende öyleydimmmm
çok kötü bir şey beklemekkk....negatif çıkarsa sakın üzülme tamam mı gülüm...
Sen de o arısütü polen bal karışımından kullanırsın bak bu ay bu topik sağlam çalışacak heheh :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…