niye yaptın canım testi ya bekleseydin bi kaç gün bence hemen kan testi yaptır orda kesin sonuç çıkar.. belkide stresten gecikmiştir enfeksiyon olacağını sanmam ama işallah hamilesindir canım güzel haberlerini bekliyoruz :1hug: ayrıca akşamki mesajını sonradan gördüm benim face yok canım kullanmıyorum ama msn istersen ekleyebiliriz opuyorumnanaktan
mafoldumben bekleyemedim işte... evet artık bu akşam yada cumartesi sabah gidip kan testi yaptırıcam... mafoldumben bütün gece saçma sapan karman çorman rüyalar gördüm.. öyle kötü bir uyku uyudumki... huzursuz huzursuz yattım uykumuda etkiledim... mafoldumben şu 1-2 ay içinde saydım 4 defa doktor muayenesi olmuşum.. çok sıkıldım artık oramı buramı açmaktan mafoldumben gene noldu acaba?
offffffff offfffffffffffffffffffff mafoldumben
Canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :teselli: üzme kendini tatlım yaa, inşallah geç döllenme olmuştur da ondan çıkmıyodur henüz idrarda, ama sen yine de hiç geciktirmeden bi kan testi yaptır bu sabah, onda kesin çıkması lazım, çıkmazsa idrar tahlili ver iltihap var mı baksınlar, hormonlarına baksınlar kanda, inşallah bi sorun yoktur ama varsa da bir an önce öğrenmek en iyisi... Böyle bekledikçe kendini daha çok üzeceksin, daha da geciktireceksin adetini yapma böyle nolur( çok üzdün bak beni şimdi :çok üzgünüm: dualarımız seninle her zaman :teselli:
hormon testlerimi daha 1 ay oldu yaptıralı... ne kist ne miyom... hiçbişey çıkmadı bende... tertemiz gebelik için hiç bi engel yok dedi doktorum.. aman ne biliyim... mafoldumben
ay sinirlerim bozuldu arkadaşım yaaa mafoldumben
mafoldumben bekleyemedim işte... evet artık bu akşam yada cumartesi sabah gidip kan testi yaptırıcam... mafoldumben bütün gece saçma sapan karman çorman rüyalar gördüm.. öyle kötü bir uyku uyudumki... huzursuz huzursuz yattım uykumuda etkiledim... mafoldumben şu 1-2 ay içinde saydım 4 defa doktor muayenesi olmuşum.. çok sıkıldım artık oramı buramı açmaktan mafoldumben gene noldu acaba?
offffffff offfffffffffffffffffffff mafoldumben
The_fts canım bence sen şöyle geniş kapsamlı, donanımlı bi hastaneye git, mesela tıp fakültesi hastanesine, bi de orda baktır bakalım, bu en son gittiğin doktor bence paragözlüğünden saçmalamış, okadar ciddi bişey olsaydı ondan önceki doktorun da derdi içinde bomba var diye, ama o diğer yumurtalığınla hamile kalabilirsin demiş, sen kötü konuşanları değil, iyi konuşanları düşün içini ferah tut, bak zaten kırmızılar da yavaş yavaş gelmeye başlamış okuduğuma göre, inşallah sen de hamiş olucaksın yakında tatlım :Saruboceq: Seni seviyoruzzzzzzzzzzzz.................... :1hug:
günaydııınnnn kızlar
canım ya üzme kendini bu kadar bana öyle geliyoki hamilesin sen hiç gecikmezdi diyosun ve bu 5. gün gecikmenin ya çok stres yaptın ondan gelmiyo yada bebeğin annesiyle ok:CüvCüv:
ya ben siz olmasaydınız napardım bilmiyorum... bir cumartesi plan yapıp buluşalım bence.. hepinizi kucaklamak istiyorum ... mafoldumben:1hug:
allahım inşallahhh yarabbim.... :Saruboceq: bal damlıo hepinizin ağzıdan... balllll.... :lepi::1hug:
günaydınn
Angellll üzme kendini
içimden bir his bebeğin yanında diyor.... en güzeli kan testi
kenini bukadar üzeceğine hemen hastaneye bak sevinçli döneceksinn
benim 6. hissim çok kuvetlidir bu seferde beni yanıltmayacağını biliyorum
mesala kendim için bu ay olmadını söyleyebiliyorum ama bnda yanılmak isterim tabiki :)
günaydıın kızlar
ebruda hamileymiş aldırmış bile
Güzel düşünelim güzel şeyler olsun, inşallah Angell hamiş :CüvCüv: ve sen de yanılıyosun kaydirigubbakcemile2
günaydıın kızlar
ebruda hamileymiş aldırmış bile
ben biraz kaynattıklarınızı okuyım geliyorummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?