Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya canım bişey sorucam nerden görüyosunuz sitede kimlerin olup olmadığını

okuduğun sayfanın en altında o anda o konuyu okuyan kaç kişinin olduğunu, kaçının kayıtlı kaçının misafir olduğunu ve bunların isimlerini görüyosun canım, en alta bak , hızlı cevap kısmının hemen altında

Son düzenleme:

hııımmmmmmm evet ya gördüm çok sağol:icecream:

Özlem meleğim benim :1hug: biraz sakin ol . hepimiz biliyoruz ki stres sıkıntı adeti etkiliyor. İnşAllah hamilesindir saklanıyordur en iyisi kan testi ama değilsende tek yapacagın doktora gitmek . lütfen üzülme :1hug:

hayıt tohumu duyanınız varmı?

evet hayıt tohumu hormonları düzenliyor adet düzensizliği adet agrıları ve hamiş kalmayı kolaylaştırıyormuş aldım ama içemedim böööööööösositososito

teşekkürler canımmmm :1hug:

yanımda siz olduktan sonra çok güçlüyüm çoookkk :enbuyukkk:

şiiittt klava: oklava geliyo ama sannaaaa. bi stres yapma ya bu stres yüzünden tutunmayacak bebiş biraz bana bak 15 gün acaba hamöilemiyim die bekledim ne haldeydim hatırlamıyormusun. Valla zaten istanbuldasın gelcem yanna oklavayla kaydirigubbakcemile3

hehehe kaydirigubbakcemile3 ben 1 haftada 4 doktora açtım beee artık kocama açasım gelmiyo

İnşallah tatlım inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inaşallah yaaa Allahım en kısa zamanda hepimize nasip etsin ama bakıyorumda bu ay herkes çok çalışıyo görürsünüz bak ocak ayında bi patlama yaşanacak bu topikte her hafta 3-5 tane hamiş haberi alıcaz ayyyy ne güzel olurya:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey:delikafaduldendelikafadulden

haydi bakalım inşallah...bi patlama olsun artık bu kadar hazırlık boşamı:) kaydirigubbakcemile3

haydi bakalım inşallah...bi patlama olsun artık bu kadar hazırlık boşamı:) kaydirigubbakcemile3

demi yaaaa otomatiğe bağladık artık ben artık baktım yumurtlamamı hesaplayamıyorum garanti olsun bidahaki adete kadar durmak yok gün aşırı devam napıımmmm tutsun artık

Ben de öyle düşünüyorum valla, ocak ayı bomba bomba zemuszemus zemuszemus zemuszemus

demi yaaaa otomatiğe bağladık artık ben artık baktım yumurtlamamı hesaplayamıyorum garanti olsun bidahaki adete kadar durmak yok gün aşırı devam napıımmmm tutsun artık

zemuszemus zemuszemus tutsun tutsun artıkkkk.....ay sonunda bi bakmışız hepimizin pestili çıkmış kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ben de öyle düşünüyorum valla, ocak ayı bomba bomba zemuszemus zemuszemus zemuszemus

eee ozaman eski arkadaşlar yerlerini yenilere bırakır bizde tecrübelerimizi yöntemlerimizi onlarla paylaşırızzz ay yaaaaa listenin en altına girdiğimiz ve bu yazdıklarımızı okuyup güldüğümüz günler gelicekmi acep:bbo:

gelir inşallah hiç merak etme canım...

Valla ben de güya çalışmalara 27 sinde başlicaktım ama dün akşam kocişim saç traşı olup gelmiş, çok yakışıklıydı, dayanamadım bi yaramazlık yaptım, ama 27 sine kadar yok bidaha, sonra gün aşırı devam, taaaaaaaa adete kadar
Bu arada kocişimin nabzını yokladım dün gece, sana keçi boynuzu alsam yer misin diye, yerim dedi, bi de dün akşam süt, muz, ceviz, çakşır otu karıştırıp atom yaptı kendine, sanırım yavaş yavaş o da başlıyo kendisi için bişeyler yapmaya, bu çabalarını gördükçe öyle mutlu oluyorum ki, ama biyandan da korkuyorum onu da bu kadar heveslendirdikten sonra ya bi bebek veremezsem ona diye :çok üzgünüm: Allah yardımcımız olsun kızlar, hepimizin valla :Saruboceq:

sakın öle düşünüp kendini üzme canım..Allahın izniyle verirsin ona bi bebek niye veremeyesinkii..bak ne güzel o da çabalıyor...ne kadar güzel bişey bu gerçekten...kocanın kıymetini bil böyle şeylerde aklından geçirme.evvelallah sağlıklı insanlarız..neden olmasın...

kötü düşünme canım yaaa isyan etmek yok ne güzel işte eşinde sana yardımcı oluyo benim kocişte kuru incire başladı oda topink yapıyo Allah hepimizin yanında elbet bizimde yüzümüzü güldürecek:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…