Suuuuuuuuu naber tatlım nasıl gidiyo, geçmişi okuyosun galiba opuyorumnanaktan hadi gelin artık kızlar buraya kaydirigubbakcemile yeni gün başladı kaydirigubbakcemile5
evet canım yaaa ebru kim üstüme alınmak istemiyorum:1no2:
Ay ben sen sandım da ondan şaşırdım akannehir, demek başka ebru...
ya canım bişey sorucam nerden görüyosunuz sitede kimlerin olup olmadığını
yok bee canım Allah korusun ben bulsam meleğimi hiç bırakırmıyım o yeterki gelsin bana:CüvCüv:
okuduğun sayfanın en altında o anda o konuyu okuyan kaç kişinin olduğunu, kaçının kayıtlı kaçının misafir olduğunu ve bunların isimlerini görüyosun canım, en alta bak süprizzzzz hızlı cevap kısmının hemen altında
dayanamadım bi test daha yaptım mafoldumben aklımı kaçırıcam mafoldumben gene negatif çıktı... napıcam allahım korkuyorum.. kesin bi aksilik var... enfeksiyon filan kapmış olsam ne belirtisi olur? mafoldumben aklımı kaçırıcam ya şu testler pozitif çıksın yada adet olıyım artık mafoldumben
hayıt tohumu duyanınız varmı?
canım ya yine mi aklını karıştırdılar senin bu doktorlar da bi garip ya birinin dediğini diğeri tutmuyorsenin için hayırlısı neyse o olsun tatlım canını sıkma işallah en yakın zamanda bu stresi atlatırsın dualarımız seninle :Saruboceq::Saruboceq:
evet the- fts dualarımız seninle canım sakın çok fazla üzme kendinni ama bence bir kaç doktora daha danış biraz araştır sonra bi karar verirsiniz yaşadığın şey kolay değil tahmin edebiliyorum ama güçlü olmayada çalış
mafoldumben bekleyemedim işte... evet artık bu akşam yada cumartesi sabah gidip kan testi yaptırıcam... mafoldumben bütün gece saçma sapan karman çorman rüyalar gördüm.. öyle kötü bir uyku uyudumki... huzursuz huzursuz yattım uykumuda etkiledim... mafoldumben şu 1-2 ay içinde saydım 4 defa doktor muayenesi olmuşum.. çok sıkıldım artık oramı buramı açmaktan mafoldumben gene noldu acaba?
offffffff offfffffffffffffffffffff mafoldumben
hormon testlerimi daha 1 ay oldu yaptıralı... ne kist ne miyom... hiçbişey çıkmadı bende... tertemiz gebelik için hiç bi engel yok dedi doktorum.. aman ne biliyim... mafoldumben
ay sinirlerim bozuldu arkadaşım yaaa mafoldumben
İnşallah tatlım inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inaşallah yaaa Allahım en kısa zamanda hepimize nasip etsin ama bakıyorumda bu ay herkes çok çalışıyo görürsünüz bak ocak ayında bi patlama yaşanacak bu topikte her hafta 3-5 tane hamiş haberi alıcaz ayyyy ne güzel olurya:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey:delikafaduldendelikafadulden
haydi bakalım inşallah...bi patlama olsun artık bu kadar hazırlık boşamı:) kaydirigubbakcemile3
inaşallah yaaa Allahım en kısa zamanda hepimize nasip etsin ama bakıyorumda bu ay herkes çok çalışıyo görürsünüz bak ocak ayında bi patlama yaşanacak bu topikte her hafta 3-5 tane hamiş haberi alıcaz ayyyy ne güzel olurya:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey:delikafaduldendelikafadulden
demi yaaaa otomatiğe bağladık artık ben artık baktım yumurtlamamı hesaplayamıyorum garanti olsun bidahaki adete kadar durmak yok gün aşırı devam napıımmmm tutsun artık
Ben de öyle düşünüyorum valla, ocak ayı bomba bomba zemuszemus zemuszemus zemuszemus
zemuszemus zemuszemus tutsun tutsun artıkkkk.....ay sonunda bi bakmışız hepimizin pestili çıkmış kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
eee ozaman eski arkadaşlar yerlerini yenilere bırakır bizde tecrübelerimizi yöntemlerimizi onlarla paylaşırızzz ay yaaaaa listenin en altına girdiğimiz ve bu yazdıklarımızı okuyup güldüğümüz günler gelicekmi acep:bbo:
zaten bu gidişle öyle olucak
demi yaaaa otomatiğe bağladık artık ben artık baktım yumurtlamamı hesaplayamıyorum garanti olsun bidahaki adete kadar durmak yok gün aşırı devam napıımmmm tutsun artık
Valla ben de güya çalışmalara 27 sinde başlicaktım ama dün akşam kocişim saç traşı olup gelmiş, çok yakışıklıydı, dayanamadım bi yaramazlık yaptım, ama 27 sine kadar yok bidaha, sonra gün aşırı devam, taaaaaaaa adete kadar
Bu arada kocişimin nabzını yokladım dün gece, sana keçi boynuzu alsam yer misin diye, yerim dedi, bi de dün akşam süt, muz, ceviz, çakşır otu karıştırıp atom yaptı kendine, sanırım yavaş yavaş o da başlıyo kendisi için bişeyler yapmaya, bu çabalarını gördükçe öyle mutlu oluyorum ki, ama biyandan da korkuyorum onu da bu kadar heveslendirdikten sonra ya bi bebek veremezsem ona diye :çok üzgünüm: Allah yardımcımız olsun kızlar, hepimizin valla :Saruboceq:
Valla ben de güya çalışmalara 27 sinde başlicaktım ama dün akşam kocişim saç traşı olup gelmiş, çok yakışıklıydı, dayanamadım bi yaramazlık yaptım, ama 27 sine kadar yok bidaha, sonra gün aşırı devam, taaaaaaaa adete kadar
Bu arada kocişimin nabzını yokladım dün gece, sana keçi boynuzu alsam yer misin diye, yerim dedi, bi de dün akşam süt, muz, ceviz, çakşır otu karıştırıp atom yaptı kendine, sanırım yavaş yavaş o da başlıyo kendisi için bişeyler yapmaya, bu çabalarını gördükçe öyle mutlu oluyorum ki, ama biyandan da korkuyorum onu da bu kadar heveslendirdikten sonra ya bi bebek veremezsem ona diye :çok üzgünüm: Allah yardımcımız olsun kızlar, hepimizin valla :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?