lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
kuzucuklar merhaba..ben bu ay serophene kullandım cmt bitti ilacım,yarın yumoşlarıma bakılacak :) randevum var.ama ölüyorum yumurtalarımın ağrısından.böyle olması normal mi acaba?
bak geliyorum şimdi orayaaaaaa
yavrucum napalım baştan acamiydik koyuverdik kendi ismimizi sonra baktık çocuk falan olmuyo hemen değiştirdik ismimizi (yani kendi adıma konuşuyorum kontes üstüne alınma sen maşşallah bi taşla iki kuş vurdun) tanınımamak için hamile kalayım yine dönerim eski ismime kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kuzucuklar merhaba..ben bu ay serophene kullandım cmt bitti ilacım,yarın yumoşlarıma bakılacak :) randevum var.ama ölüyorum yumurtalarımın ağrısından.böyle olması normal mi acaba?
ayyy.bende ayın düşüncedeyim..hamiş kalsam boy boy resimlerimi koyacam buraya.. kaydirigubbakcemile3
saçmamı bilmiyorum..diyorum bi tanıdık görür..okur...aaaa elifin çocuğu olmuyooooo.... :1shok: buyrun cenaze namazına... ayy bizim oranın insanıda bi dedikoducuki sormayın... :umursamaz:
PRENSES, AYŞE saolun canım benim allah razı olsun.
midem kötü kızlar karnım aç hissediyorum ama bişi yiyemiyorum bulantı var ağzım pis pis böle.
sadece limon ve erik ama tuzlu yiyorum((
tansiyonum 10 / 6 çıktı zaten kendimi pek iyi hissetmiyorum ama tuzlu yiyince
düzeliyorum baya. şimdi yicem gene
midem kötü kızlar karnım aç hissediyorum ama bişi yiyemiyorum bulantı var ağzım pis pis böle.
ayyy.bende ayın düşüncedeyim..hamiş kalsam boy boy resimlerimi koyacam buraya.. kaydirigubbakcemile3
saçmamı bilmiyorum..diyorum bi tanıdık görür..okur...aaaa elifin çocuğu olmuyooooo.... :1shok: buyrun cenaze namazına... ayy bizim oranın insanıda bi dedikoducuki sormayın... :umursamaz:
PRENSES, AYŞE saolun canım benim allah razı olsun.
hayırlısı olsun canım...tansıyon cok yuksek degıl..ye bozver bende bandırıyom tuza oooooooooooooooh:icecream:
kızlar türk malını izliyormusunuz...ay ben dün gülmekten öldüm..benim bebek iyice sallanmıstır artık...:jeyyar:
ohhh maşallah bir yemek molası verelim dedik hemen coşmuşsunuz ayy bune hızzz bune kalabalık bir topik olmuş yine alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?