Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Çok teşekkür ederim canlarım benim, inşallah hepimiz bi gün meleklerimize kavuşucaz, hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan

kızlar demin topiklerden birinde buldum

Arkadaşlar dün çok sevdiğimizi yaşlı bir teyzeyle karşılaştım.Çocuğum olup olmadığını sordu.Bende yok herhalde 4 gün geçti ama testte negatif çıktı dedim.Bana dur bide biz yapalım dedi.Ben 5 çocuğumda da böyle öğrendim gebeliğimi dedi.Temiz plastik bi kabın içine idrar koyduk ve dedi ki;şimdi içine karbonat dökeceğim eğer kabarıp kalkarsa hamilesin.Denedik kalkmadı sabahta test yaptım yine negatif.Böyle birşey duydunuz mu?

eve idince deneyeceğim :)))
evde olanlar bir yapsa ne dersiniz
birde hamileler yapsın
birde bekleyenler yapsın ..... hepimiz yapalım işte

the_fts canım sanırım daha önce yine forumda birilerinden duymuştum ada çayının adet söktüğünü, bi dene istersen zararı olacağını sanmam yerimseniben

Deryacım ben o topiği geçen hafta görmüştüm, bütün yorumları da okudum hatta, sen de okursan göreceksin, tamamen zıttı sonuç alanlar da olmuş canım, pek güvenilir bişey olduğunu sanmıyorum ben, yine de sen bilirsin eğlence için denenebilir kaydirigubbakcemile2

geldimmmmm
ohhhhhh öyle merak edin işte ben dün leyla kim diye az düşünmewmiştim
tabi kimse kurtlar vadisini izlemiyo polatın karısı hamile olduğunu öğrendi gitti aldırdı deli geberticektim azdahaklava:

bende okumuştum hatta bi tanesi yapmış ve sonucu şöyle yazmıştı ben hamileyim kocam da hamile musluk da hamile diye kaydirigubbakcemile3 yani suda bile kabarıyomuş karbonat :)))

eee kızlar ben okuyana dek kaynatmışsınız gene
angellcim bence hemen git bi kan testi yaptır tatlım üzme kendini bu kadar

the fst canım bi ark prof.a git demiş bende katılıyorum ii bi doktor bul kendine canım sıkıntı yapıyorsun kendine boşuna inş bişe yoktur üzüldüğün kadar

geldimmmmm
ohhhhhh öyle merak edin işte ben dün leyla kim diye az düşünmewmiştim
tabi kimse kurtlar vadisini izlemiyo polatın karısı hamile olduğunu öğrendi gitti aldırdı deli geberticektim azdahaklava:

aldırdımı yaaaa ben uyuya kalmışımmmm

tamammını okumadım :))))
eğlence olur o zaman hehehe

gece kaynatanlar sabah yok çok yorulmuşlar sanırım uyuyolar
bayan karasu bi çalışmış anlaşılan bende tık yok valla ben yorulurum derken kocam yorgun çıktı ders yapamadık:hulya:bekle bu akşamı artık

kızlar günaydın. ya işlerin yoğunluğundan giremiyorum siteye mafoldumben hepinizi öpüyorum. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…