kötü düşünme canım yaaa isyan etmek yok ne güzel işte eşinde sana yardımcı oluyo benim kocişte kuru incire başladı oda topink yapıyo Allah hepimizin yanında elbet bizimde yüzümüzü güldürecek:Saruboceq:
sakın öle düşünüp kendini üzme canım..Allahın izniyle verirsin ona bi bebek niye veremeyesinkii..bak ne güzel o da çabalıyor...ne kadar güzel bişey bu gerçekten...kocanın kıymetini bil böyle şeylerde aklından geçirme.evvelallah sağlıklı insanlarız..neden olmasın...
kızlar demin topiklerden birinde buldum
Arkadaşlar dün çok sevdiğimizi yaşlı bir teyzeyle karşılaştım.Çocuğum olup olmadığını sordu.Bende yok herhalde 4 gün geçti ama testte negatif çıktı dedim.Bana dur bide biz yapalım dedi.Ben 5 çocuğumda da böyle öğrendim gebeliğimi dedi.Temiz plastik bi kabın içine idrar koyduk ve dedi ki;şimdi içine karbonat dökeceğim eğer kabarıp kalkarsa hamilesin.Denedik kalkmadı sabahta test yaptım yine negatif.Böyle birşey duydunuz mu?
eve idince deneyeceğim :)))
evde olanlar bir yapsa ne dersiniz
birde hamileler yapsın
birde bekleyenler yapsın ..... hepimiz yapalım işte
the_fts canım sanırım daha önce yine forumda birilerinden duymuştum ada çayının adet söktüğünü, bi dene istersen zararı olacağını sanmam yerimseniben
kızlar demin topiklerden birinde buldum
Arkadaşlar dün çok sevdiğimizi yaşlı bir teyzeyle karşılaştım.Çocuğum olup olmadığını sordu.Bende yok herhalde 4 gün geçti ama testte negatif çıktı dedim.Bana dur bide biz yapalım dedi.Ben 5 çocuğumda da böyle öğrendim gebeliğimi dedi.Temiz plastik bi kabın içine idrar koyduk ve dedi ki;şimdi içine karbonat dökeceğim eğer kabarıp kalkarsa hamilesin.Denedik kalkmadı sabahta test yaptım yine negatif.Böyle birşey duydunuz mu?
eve idince deneyeceğim :)))
evde olanlar bir yapsa ne dersiniz
birde hamileler yapsın
birde bekleyenler yapsın ..... hepimiz yapalım işte
bende okumuştum hatta bi tanesi yapmış ve sonucu şöyle yazmıştı ben hamileyim kocam da hamile musluk da hamile diye kaydirigubbakcemile3 yani suda bile kabarıyomuş karbonat :)))
geldimmmmm
ohhhhhh öyle merak edin işte ben dün leyla kim diye az düşünmewmiştim
tabi kimse kurtlar vadisini izlemiyo polatın karısı hamile olduğunu öğrendi gitti aldırdı deli geberticektim azdahaklava:
aldırdımı yaaaa ben uyuya kalmışımmmm
evet canım
polatta 32 dişini gösteriyo deli çocuk var sanıp. dedim el salla gidiyo çocuk
ya bu ebru salak ya salakk off bak nasıl sinir oldum şimdi :mymeka:
zaten elif ten sonra hiç hazetmemiştim ondan
elif olsa dizmişti şimdi efeleri
valla bende kocam izliyo diye izliyorum zorunlu yani
ama sanırım ebru abdülheyi vuracak:1shok:
geldimmmmm
ohhhhhh öyle merak edin işte ben dün leyla kim diye az düşünmewmiştim
tabi kimse kurtlar vadisini izlemiyo polatın karısı hamile olduğunu öğrendi gitti aldırdı deli geberticektim azdahaklava:
kızlar günaydın. ya işlerin yoğunluğundan giremiyorum siteye mafoldumben hepinizi öpüyorum. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?