aa bizim arkadaki özel hastanede kadın hastalıkları varmış bir gidiyim de baktırıyım yaa
canım benim sen şimdi her hafta görüşüyorsun ya kocişinle araya zaman girince oluyo sanrırım
ben hamile kaldıktan sonraki her ilişkimde o ağrıyı acıyı yaşıyorum çünkü aralıklı ilişki oluyo ya ondan sanırım
ohhh ne güzell hasret giderirsinizz......
canım benim sen şimdi her hafta görüşüyorsun ya kocişinle araya zaman girince oluyo sanrırım
ben hamile kaldıktan sonraki her ilişkimde o ağrıyı acıyı yaşıyorum çünkü aralıklı ilişki oluyo ya ondan sanırım
canım benim gel senide götüreyimmm :1hug:
idilcan,naneşeker,elson,kontes,mercan,tinkerbell ve yaren hepinize günaydınn kızlarrr ben geldim..
ayşecim dün dr. gitmişsin bebişin gayet iyiymiş cok sevindim canım.zemuszemus
elsoncum seninde lekelenmelerin bana hamileymişsin gibi geliyor..zaten bu ay içime sen ve nane şeker hamile doğuyor hayırlısı bakalım..:Saruboceq:
mercancanım seninde tahlillerin iyi cıkmış canım hayırlı olsun sevindimopuyorumnanaktan
idilcan,naneşeker,elson,kontes,mercan,tinkerbell ve yaren hepinize günaydınn kızlarrr ben geldim..
elsoncum seninde lekelenmelerin bana hamileymişsin gibi geliyor..zaten bu ay içime sen ve nane şeker hamile doğuyor hayırlısı bakalım..:Saruboceq:
mercancanım seninde tahlillerin iyi cıkmış canım hayırlı olsun sevindimopuyorumnanaktan
ay ne güzle olurrr.... bende hamiş kalmadan önce 15 gün gezmiştim kapadokyada şimdi diyorumki iiki gezmişim daha zor giderim bi yereeboshayallersmile
Ay kızlar yapmayın...içime kurt düşürmeyin..laf olsun diye demiyorum..gerçekten hiç bi kıpırtı ümit yok içimde..önümüzdeki aya feci şekilde odaklanmışım..delimiyim ne... kaydirigubbakcemile3
ama şüphelenmem gerekiyosa topkekler bu yaşıma kadar hiç böyle olmamıştı..yürürken bile acıyolar..hele sabahları..ondan şüphelenebilirim..bakalım.. boshayallersmile
inş öyledir..çünkü kist falan yok bende...ilişki esnasında değilde sonradan oluyor.ağrı...
Ay kızlar yapmayın...içime kurt düşürmeyin..laf olsun diye demiyorum..gerçekten hiç bi kıpırtı ümit yok içimde..önümüzdeki aya feci şekilde odaklanmışım..delimiyim ne... kaydirigubbakcemile3
ama şüphelenmem gerekiyosa topkekler bu yaşıma kadar hiç böyle olmamıştı..yürürken bile acıyolar..hele sabahları..ondan şüphelenebilirim..bakalım.. boshayallersmile
kız ben hamileliğimi öğrendikten sonra hiç ilişkiye girmedim eşimle...korkuyorum...bir sakıncası olur mu sence? :1no2:
bendede sonradan oluyo hatta geçen hafta yaptığımız yaramazlıktan bi iki saat sonra dışarı çıkmıştık zor yürüdm valla:kedi:
bende diger aylardan daha ümitliyim yahem yumurtlama gününde çalışmış olmam hem hala akıntılarımın devam etmesi valla ne yalan söylim size de çaktırmıyorum ama çok ümitliyim eyvahedigeldismile
kendimide çok kaptırmamaya çalışıyorum eyvahedigeldismile
canım tabiki dikkat etmen lazımmm azcık dinlenmiş olursunuz hem:)
bende girmedim korkumdan ilk üç ay böyle sıkcanız dişinizi
doktorda söyler zatennn
hoşbuldum şekercimmmmhoşgeldin şekerimmm.... a.s.
canım bende seni ümitlendirmek istemen ama bu belirtiler hamiş belirtisi gibi geldi bana..topkeklerin acıması az lekenmelerin..karsuyada söylemiştim ikinci hamişliğimde bendede koyu kahve lekenlenmelerim oldu öyle akmıyodu birşeyle silince görüyodum.bende sen gibi adetim başlıyo diye düşünüm ve 3 gün sonra bu gecti başka birşey gelmedi.şüphelendim ve test yaptım hemen cift cizgi cıktı zaten..bu yüzden acabamı diyorumCADIARZUAy kızlar yapmayın...içime kurt düşürmeyin..laf olsun diye demiyorum..gerçekten hiç bi kıpırtı ümit yok içimde..önümüzdeki aya feci şekilde odaklanmışım..delimiyim ne... kaydirigubbakcemile3
günaydın canımmm... :1hug: ayy agzından bal damlıyor bal balll...inşallah kızzzz valla kocişime büyük süpriz yaparım...dün soruyordu adetin geçtimi diye bende daha çok var dedim adetime :))
gezersin gezersin inş canım benim... olumunekankayizsmile
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?