kızlar dün yazdım ama görmediniz herhalde benim prolaktin normal çıktı ama göğsüm hala süt dolay gibi sızlıyor ve daha adet olmadım başka neden kaynaklanabilir sizce
canım kahverengi leke oluyor bende adetten önce.beni birazda olsa şüphelendiren göğüslerdeki hassasiyet..şimdiye kadar hiç bu kadar olmamıştı..öyle bir gün falan sürer geçerdi ve bu kadar acımazdı..çok acıyo..çok..yürürken bile...
kızlar dün yazdım ama görmediniz herhalde benim prolaktin normal çıktı ama göğsüm hala süt dolay gibi sızlıyor ve daha adet olmadım başka neden kaynaklanabilir sizce
günadyın canım benim hamile olduğunu öğrenene kadar yaptığın hiç bir hata önemli değildir hatta röntgen bile meraklanma bir yerden okumuştum
kızzzzz yengemin de göğsünden süt geldi, ama hamileeee..
doktora gidene kadar 3 test yaptı, hepsi negatif çıktı 2 gün önce yaptı pozitif çıktı....1aydır adet olmuyordu...
bu arada günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınız güzellerimmm?? sengözlerimebaksanab
doktora gidene kadar 3 test yaptı, hepsi negatif çıktı 2 gün önce yaptı pozitif çıktı....1aydır adet olmuyordu...
bu arada günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınız güzellerimmm?? sengözlerimebaksanab
günaydınnn idilim hoşgeldin a.s. ben süperim valla sen nasılsın?
günaydın canım..hoşgeldinnn...
valla süperim canım haftaya da 5 gün izin aldım toplam 10 gün tatilim var hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
yani nispet yapmiş olmimde:))
canımmm benim size niye tatil yok :1hug:
Doktora gidene kadar 3 test yaptı, hepsi negatif çıktı 2 gün önce yaptı pozitif çıktı....1aydır adet olmuyordu...
Bu arada günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınız güzellerimmm?? Sengözlerimebaksanab
Hoşbulduk fıstıklar.... naneeee hayırdırrrr bişey mi kaçırdım yoksaaaaa???:1closedeyes:
Hoşbulduk fıstıklar.... naneeee hayırdırrrr bişey mi kaçırdım yoksaaaaa???:1closedeyes:
biz tüm resmi tatlleri çalışarak geçiriyoruz mesai yapıyoz anlıycan
işte resmi kurumda çalışmanın ayrcalığıı özelinde bu kötülüğü varrr
günaydın şekercim :)
hoşgeldin canımm
hanfendi tatile çıkıyorda :dilcikar:
yok kıs bişey kaçaırmadın tatile giriyoruz ya ondan süperim:)
kızlar ben size bişey sorcam..benim ilişkiden sonra ağrım oluyor malum yerde.. bilmiyorumkismile .neden olabilir sizce???
hoşgeldin canımm
hanfendi tatile çıkıyorda :dilcikar:
kızlar ben size bişey sorcam..benim ilişkiden sonra ağrım oluyor malum yerde.. bilmiyorumkismile .neden olabilir sizce???
aa bizim arkadaki özel hastanede kadın hastalıkları varmış bir gidiyim de baktırıyım yaa
:1hug: :1hug: ooo ne güzel kızzzz....bi yere filan mı gideceksin yoksaa evde dinlenecek misin?
Kızlar bu arada ben dün doktora gittim, bana 15gün sonra gel çok küçük, dedi...anlamadım niye?...yaniii pek ilgilenmedi doktor....
kan tahlili filan vermesi gerekiyo mu?
aa bizim arkadaki özel hastanede kadın hastalıkları varmış bir gidiyim de baktırıyım yaa
anacıgımın yanına gidicem samsuna ohh bir deniz havası çekcem içime...ne güzeldir oralar şimdii zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?