Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar dün yazdım ama görmediniz herhalde benim prolaktin normal çıktı ama göğsüm hala süt dolay gibi sızlıyor ve daha adet olmadım başka neden kaynaklanabilir sizce

kızzzzz yengemin de göğsünden süt geldi, ama hamileeee..
doktora gidene kadar 3 test yaptı, hepsi negatif çıktı 2 gün önce yaptı pozitif çıktı....1aydır adet olmuyordu...

bu arada günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınız güzellerimmm?? sengözlerimebaksanab

Aanladım canım inşallah önemli bişeyin yoktur... :Saruboceq:

kızlar dün yazdım ama görmediniz herhalde benim prolaktin normal çıktı ama göğsüm hala süt dolay gibi sızlıyor ve daha adet olmadım başka neden kaynaklanabilir sizce

canım hiç bilemiyovum ki bilmiyorumkismile

günaydın canım..hoşgeldinnn...

günaydınnn idilim hoşgeldin a.s. ben süperim valla sen nasılsın?

hastane işinide hiç sevmiyorum. dün dr bir kadın doğuma git dedi ama ayyy bir dahamı kan vercem
bakalım cesaret edebilirsem önümüzdeki hafta gitmek zorunda kalacam

valla süperim canım haftaya da 5 gün izin aldım toplam 10 gün tatilim var hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
yani nispet yapmiş olmimde:))
canımmm benim size niye tatil yok :1hug:

biz tüm resmi tatlleri çalışarak geçiriyoruz mesai yapıyoz anlıycan
işte resmi kurumda çalışmanın ayrcalığıı özelinde bu kötülüğü varrr

günaydın şekercim :)

kızlar ben size bişey sorcam..benim ilişkiden sonra ağrım oluyor malum yerde.. bilmiyorumkismile .neden olabilir sizce???

Hoşbulduk fıstıklar.... naneeee hayırdırrrr bişey mi kaçırdım yoksaaaaa???:1closedeyes:

yok kıs bişey kaçaırmadın tatile giriyoruz ya ondan süperim:)

biz tüm resmi tatlleri çalışarak geçiriyoruz mesai yapıyoz anlıycan
işte resmi kurumda çalışmanın ayrcalığıı özelinde bu kötülüğü varrr

ewet canım dogru sölüyosun valla ne diyim :umursamaz:

günaydın şekercim :)

hoşgeldin canımm
hanfendi tatile çıkıyorda :dilcikar:

yok kıs bişey kaçaırmadın tatile giriyoruz ya ondan süperim:)

:1hug: :1hug: ooo ne güzel kızzzz....bi yere filan mı gideceksin yoksaa evde dinlenecek misin?

kızlar ben size bişey sorcam..benim ilişkiden sonra ağrım oluyor malum yerde.. bilmiyorumkismile .neden olabilir sizce???

valla bilmiyorum çok mu zorluyorsunuz

Kızlar bu arada ben dün doktora gittim, bana 15gün sonra gel çok küçük, dedi...anlamadım niye?...yaniii pek ilgilenmedi doktor....
kan tahlili filan vermesi gerekiyo mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
aa bizim arkadaki özel hastanede kadın hastalıkları varmış bir gidiyim de baktırıyım yaa

canım benim sen şimdi her hafta görüşüyorsun ya kocişinle araya zaman girince oluyo sanrırım
ben hamile kaldıktan sonraki her ilişkimde o ağrıyı acıyı yaşıyorum çünkü aralıklı ilişki oluyo ya ondan sanırım

anacıgımın yanına gidicem samsuna ohh bir deniz havası çekcem içime...ne güzeldir oralar şimdii zemuszemus

aa bizim arkadaki özel hastanede kadın hastalıkları varmış bir gidiyim de baktırıyım yaa

eee canımmm git artıkk yaaaaklava: meraktan öldük öldük dirildikk

anacıgımın yanına gidicem samsuna ohh bir deniz havası çekcem içime...ne güzeldir oralar şimdii zemuszemus

ohhh ne güzell hasret giderirsinizz......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…