günaydın kızlaaarrrr....
Günaydın milleeett :) naıslsınız ?
Biz dün baktık bebişime doktora sormayı unutmusum ama
ultrason cıktısından anladıgım kadarıyla 300 gr olmuş bebişim
bide renklı ayrıntılı ultrason önerdi 24. haftanın sonuna kadar yaptırmam lazımmış
böyle işte bebiş iyi ben iyiyim çok şükür eve geldim dün bir duş aldım bi uyumuşum ohh bebekler gibi :)
Günaydın milleeett :) naıslsınız ?
Biz dün baktık bebişime doktora sormayı unutmusum ama
ultrason cıktısından anladıgım kadarıyla 300 gr olmuş bebişim
bide renklı ayrıntılı ultrason önerdi 24. haftanın sonuna kadar yaptırmam lazımmış
böyle işte bebiş iyi ben iyiyim çok şükür eve geldim dün bir duş aldım bi uyumuşum ohh bebekler gibi :)
kızlar benim topkekler çok kötü yaaa.ben hiç böyle olmamıştım..kahverengi lekelerde devam ediyor.ama wc çıktığımda sadece...ve ben dün gece dayanamadım antibiyotik içtim..ya bebeiş varsa.... eyvahedigeldismile hiç sanmıyorum ama ya varsa.... :gitme:
günaydın kızlar nasılsınız..hava yağmurlu burda ya...yarında bayram inşallah yağmaz da emeklerimiz boşa gitmez...ayşecim gözün aydın maşallah bebişine ben de 3 lü test sonucumu alcam bugün ....umarım temizdir...
kızlar benim topkekler çok kötü yaaa.ben hiç böyle olmamıştım..kahverengi lekelerde devam ediyor.ama wc çıktığımda sadece...ve ben dün gece dayanamadım antibiyotik içtim..ya bebeiş varsa.... eyvahedigeldismile hiç sanmıyorum ama ya varsa.... :gitme:
oh çok şükür canım benim...
Allah sağlıkla kucağında görmekte nasip etsin....
maşallah maşallah diyelimde nazar degmesin dimi
kız niye antibiyotik içtinnnlmaz: birazcık daha sabretseydin ya ne kaldı şurda adetine 2 güncük... inşallah bebiş varsada bişey olmaz :Saruboceq:
günaydın kızlar nasılsınız..hava yağmurlu burda ya...yarında bayram inşallah yağmaz da emeklerimiz boşa gitmez...ayşecim gözün aydın maşallah bebişine ben de 3 lü test sonucumu alcam bugün ....umarım temizdir...
maşallah maşallah diyelimde nazar degmesin dimi
kız niye antibiyotik içtinnnlmaz: birazcık daha sabretseydin ya ne kaldı şurda adetine 2 güncük... inşallah bebiş varsada bişey olmaz :Saruboceq:
günaydın şekerlerrrrr
canım kahverengi lekeler kafamı karıştırdı çok :bbo:
dayanamadım..bu sistit gece azıyor..çok kötü sancı yaptı dayanamadım içtim...sen o kadar iste..şimdi bide varsa gel bak... :1no2: offf yaaa..
sanada günaydın canım hoşgeldin...a.s.
günadyın canım benim hamile olduğunu öğrenene kadar yaptığın hiç bir hata önemli değildir hatta röntgen bile meraklanma bir yerden okumuştumdayanamadım..bu sistit gece azıyor..çok kötü sancı yaptı dayanamadım içtim...sen o kadar iste..şimdi bide varsa gel bak... :1no2: offf yaaa..
hoşbulduk nanem şekerimmm naber nasılsın oohhhh bugün son gün gelsin tatillerrrr sana tabiii
bize yokkkkkkötükedihüso
kızlar dün yazdım ama görmediniz herhalde benim prolaktin normal çıktı ama göğsüm hala süt dolay gibi sızlıyor ve daha adet olmadım başka neden kaynaklanabilir sizce
kızlar dün yazdım ama görmediniz herhalde benim prolaktin normal çıktı ama göğsüm hala süt dolay gibi sızlıyor ve daha adet olmadım başka neden kaynaklanabilir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?