Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Günaydın milleeett :) naıslsınız ?

Biz dün baktık bebişime doktora sormayı unutmusum ama
ultrason cıktısından anladıgım kadarıyla 300 gr olmuş bebişim

bide renklı ayrıntılı ultrason önerdi 24. haftanın sonuna kadar yaptırmam lazımmış
böyle işte bebiş iyi ben iyiyim çok şükür eve geldim dün bir duş aldım bi uyumuşum ohh bebekler gibi :)

kızlar benim topkekler çok kötü yaaa.ben hiç böyle olmamıştım..kahverengi lekelerde devam ediyor.ama wc çıktığımda sadece...ve ben dün gece dayanamadım antibiyotik içtim..ya bebeiş varsa.... eyvahedigeldismile hiç sanmıyorum ama ya varsa.... :gitme:

oh çok şükür canım benim...
Allah sağlıkla kucağında görmekte nasip etsin....

maşallah maşallah diyelimde nazar degmesin dimi

kız niye antibiyotik içtinnn lmaz: birazcık daha sabretseydin ya ne kaldı şurda adetine 2 güncük... inşallah bebiş varsada bişey olmaz :Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız..hava yağmurlu burda ya...yarında bayram inşallah yağmaz da emeklerimiz boşa gitmez...ayşecim gözün aydın maşallah bebişine ben de 3 lü test sonucumu alcam bugün ....umarım temizdir...

günaydın canım hoşgeldin... a.s. inşallah sonuçları iyi çıkar canım... opuyorumnanaktan

canım kahverengi lekeler kafamı karıştırdı çok :bbo:

oh çok şükür canım benim...
Allah sağlıkla kucağında görmekte nasip etsin....

amin canım inşallah cümlemiz için inşallah :)

kız niye antibiyotik içtinnn lmaz: birazcık daha sabretseydin ya ne kaldı şurda adetine 2 güncük... inşallah bebiş varsada bişey olmaz :Saruboceq:

opuyorumnanaktan

günaydın sağol canım :)
test sonuçların temiz çıkar inşallah :)

dayanamadım..bu sistit gece azıyor..çok kötü sancı yaptı dayanamadım içtim...sen o kadar iste..şimdi bide varsa gel bak... :1no2: offf yaaa..

canım kahverengi lekeler kafamı karıştırdı çok :bbo:

canım kahverengi leke oluyor bende adetten önce.beni birazda olsa şüphelendiren göğüslerdeki hassasiyet..şimdiye kadar hiç bu kadar olmamıştı..öyle bir gün falan sürer geçerdi ve bu kadar acımazdı..çok acıyo..çok..yürürken bile...

dayanamadım..bu sistit gece azıyor..çok kötü sancı yaptı dayanamadım içtim...sen o kadar iste..şimdi bide varsa gel bak... :1no2: offf yaaa..

canını sıkma canım....varsa bebiş inşallah bişey olmamıştır... düşünmemeye çalış bak bütün gününü mahfedersin bugün... lmaz:

günadyın canım benim hamile olduğunu öğrenene kadar yaptığın hiç bir hata önemli değildir hatta röntgen bile meraklanma bir yerden okumuştum

hoşbulduk nanem şekerimmm naber nasılsın oohhhh bugün son gün gelsin tatillerrrr sana tabiii
bize yokkkkkkötükedihüso

valla süperim canım haftaya da 5 gün izin aldım toplam 10 gün tatilim var hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
yani nispet yapmiş olmimde:))
canımmm benim size niye tatil yok :1hug:

kızlar dün yazdım ama görmediniz herhalde benim prolaktin normal çıktı ama göğsüm hala süt dolay gibi sızlıyor ve daha adet olmadım başka neden kaynaklanabilir sizce

kızlar dün yazdım ama görmediniz herhalde benim prolaktin normal çıktı ama göğsüm hala süt dolay gibi sızlıyor ve daha adet olmadım başka neden kaynaklanabilir sizce

canım ya hazır test yaptırmısken hamilelik için kan testi de yaptırsaydın belki hamilesindir canım?idilin yengesininde gögsünden süt geliyomuş sonra hamile oldugunu öğrenmişler...
bence bugün bi test yaptır sen yerimseniben

canım evet bana söylemişsin ama unuttum telaşımdan..afedersin...prolaktin iyi çıkmasına çok sevindim.başka neden gelir göğüsten süt..inan hiç bilmiyorum..bi tek bu sebepten doayı gelir diye biliyordum..ama bak idilin yengesinede prolaktindendir demiştik..göğsünden süt geliyomuş..ama hamişmiş...hadi sende at bi son dakika golüü....hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…