Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet canım ikiz ikiz olucak ve teyzesi onların heryerini yicek.cokacimcoook..ya ben kücük bebekleri cok seviyorum kimin olursa olsun öpüp sevmek istiyorumzemuszemus

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dün akşam komşum gledi çaya..küçük kızı var bi cadıı.çok sevimli ama..ayy dedim evin içinde böyle sevimli bişeyin gezmesi ne güzell.. hemen yapmam lazım dedim..oda yap yap ben bakarım sana diyo...boshayallersmile hadi inş..

Son düzenleme:

kaç yumurtan oluşmuş bakalım..çok merak ediyorummm...

benim 2 yumurtam oluşmuştu ve ikinci konrole gittiğimde iğnem olucaktı ama dr. bir baktı çatlamış yumurtalar..artık bilmiytorum tuttu veya tutmadı..gerci içimde cokta bir umut yok acıkcası:umursamaz:

~Kızlar şimdi doktorumla konuştum pre~seed sordum, duymadım ben dedi, ama istersen al getir pazartesi günü dedi, bi bakiyim içeriğine, işe yarar bişeyse kullanırsın dedi yerimseniben kocişimi aradım, eczacı arkadaşı var, ona soracak ellerinde var mıdır, kaça satılır falan boshayallersmile

Tatlım 4. günümde ultrason muayenesinde doktor sol overde milimetrik foliküller mevcut yazmıştı raporuma, yani birden fazla oluşmaya başlamıştı ozaman, ama önemli olan yeterli büyüklüğe ulaşmaları, bakalım kaç tanesi büyüyecek boshayallersmile

hcg 2,31 yazıyor dr gitmiş pazartesiye kadar yok

ayy bilemedimki..1-5 arası negatiftir ama..2.31??ben bazen böyle olup yükselen olduğunu okumuştum ama yoktur heralde ..çünkü benimde 3.2 çıkmıştı..negatif... boshayallersmile
prolaktinde yüksek değilmiş.niye gelmediki kırmızılar.. :uhm:

evet mademki yok gelsin artık kırmızılar yaa laelaelaelaelae

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

---

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016................30 NİSAN
deryainci.......................9 MAYIS
SariLale........................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
bayankarasu................15 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

canım bu neydii..anladım bennn:umursamaz:

Mercancım 2,31 negatif malesef hayatım, ama doktorunla bi görüşüp en azından adetinin neden geciktiğini öğrenebilseydin keşke bilmiyorumkismile

evet..bakalım kaç tanesi büyüyyecek..ona görede yorum yapıyolarmış heralde..çoğul gebelik olabilir diye...hayırlısı tabi önce..ama insan merak ediyo işte..ben genelde ikinci üçüncü aylarda çoğul gebelik şansının arttığını okudum..daha çok yumurta cevap veriyomuş çünkü her seferinde..pazartesi gideceksin dimi..hadi hayırlısı inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…