evet canım ikiz ikiz olucak ve teyzesi onların heryerini yicek.cokacimcoook..ya ben kücük bebekleri cok seviyorum kimin olursa olsun öpüp sevmek istiyorumzemuszemus
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canım yine aricaz heryerde, bulabilirsek onu alacaz, ama bulamazsak ovitrell alırız artık, ovitrelli de dışardan almayız zaten, hastanede var, dışardan daha uygun veriyolar kendi hastalarına yerimseniben
İşte Pazartesi bakacak yumurtanın durumuna, yeterli büyüklüğe gelmişse çatlatma iğnesi verecek ve ilişki için günler söylicek canımcım yerimseniben
kaç yumurtan oluşmuş bakalım..çok merak ediyorummm...
ne ddemek yani negatifmi ?
kaç yumurtan oluşmuş bakalım..çok merak ediyorummm...
hcg 2,31 yazıyor dr gitmiş pazartesiye kadar yok
hem merak ediyorsunuz hem cevap vermiyorusnuz
evet mademki yok gelsin artık kırmızılar yaa laelaelaelaelaeayy bilemedimki..1-5 arası negatiftir ama..2.31??ben bazen böyle olup yükselen olduğunu okumuştum ama yoktur heralde ..çünkü benimde 3.2 çıkmıştı..negatif... boshayallersmile
prolaktinde yüksek değilmiş.niye gelmediki kırmızılar.. :uhm:
lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülükız cevap yazıyoruz sabret..asabi şeyyy... :mymeka:
~Kızlar şimdi doktorumla konuştum pre~seed sordum, duymadım ben dedi, ama istersen al getir pazartesi günü dedi, bi bakiyim içeriğine, işe yarar bişeyse kullanırsın dedi yerimseniben kocişimi aradım, eczacı arkadaşı var, ona soracak ellerinde var mıdır, kaça satılır falan boshayallersmile
Tatlım 4. günümde ultrason muayenesinde doktor sol overde milimetrik foliküller mevcut yazmıştı raporuma, yani birden fazla oluşmaya başlamıştı ozaman, ama önemli olan yeterli büyüklüğe ulaşmaları, bakalım kaç tanesi büyüyecek boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?