Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Süppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ayy kocişe hayal kırıklığı olacak...tühhh.bugün yarın tamamen teşrif eder kırmızılar... topkeklerede dokunamaz... :kedi: :kedi:
beni uzaktan sevmek aşkların en güzeliiii... bayanssulusmile

ayy kocişe hayal kırıklığı olacak...tühhh.bugün yarın tamamen teşrif eder kırmızılar... topkeklerede dokunamaz... :kedi: :kedi:
beni uzaktan sevmek aşkların en güzeliiii... bayanssulusmile

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

huu huuu slm kızlarrr ben geldimmm..koçişimi doyurdum geldimmm..işte buradayım ben bu işte ustayımmm
nane şekerim bende teşekkür ederim canım..
elsoncum geliyomu yoksa kırmızılarreyvahedigeldismile demekki tahmin gücüm zayıfmış birdaha kimseye tahmin yapmıyayım barimlmaz: neyse sağlık olsun sen nede olsa önümüzdeki aya şartlandın ikiz için

dimi...ikiz olcaklar dimi teyzesiiiiiiiiii...:lepi:
beraber gelecekler kardeş kardeşşş.... yerim onları ben...

ayyy.kızlarrrrr....kociş aradıı.ben karımı özledim diyo. :1no2: tabi ben onun ne tür bi özlem olduğunu biliyorum.. aklinialirimsmile aklinialirimsmile
off yaa..barim iki gün sonra gelseydi şu kırmızılarrr...

nyse yapacak bişey yok.az sabretsin son hem özlem giderirsiniz hemde çalışamalra başalrısnız

karasu sen bu ay o iğneden bulabilecekmisin yne..yoksa ovitrellmi alacaksın??bide onu sen alıp götürüyosun dimi dr.a..o yumurtana bakıyo..yeteri kadar büyüdüyse iğneni yapıyo..öylemi???

mercanın niye sesi çıkmıyo yaaa...mercaaaaaaannnnnnn...sonuçları aldınmııı??

rica ederim canımmmm.. opuyorumnanaktan

mercanım arasana şimdi hastaneyi sonuclar cıkmıstır bile surda 20 dk kaldı zaten...hadii bekliyoruzzz!!!!!!!!!!!!!!!

dimi...ikiz olcaklar dimi teyzesiiiiiiiiii...:lepi:
beraber gelecekler kardeş kardeşşş.... yerim onları ben...
evet canım ikiz ikiz olucak ve teyzesi onların heryerini yicek.cokacimcoook..ya ben kücük bebekleri cok seviyorum kimin olursa olsun öpüp sevmek istiyorumzemuszemus
rica ederim canımmmm.. opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

karasu sen bu ay o iğneden bulabilecekmisin yne..yoksa ovitrellmi alacaksın??bide onu sen alıp götürüyosun dimi dr.a..o yumurtana bakıyo..yeteri kadar büyüdüyse iğneni yapıyo..öylemi???

Canım yine aricaz heryerde, bulabilirsek onu alacaz, ama bulamazsak ovitrell alırız artık, ovitrelli de dışardan almayız zaten, hastanede var, dışardan daha uygun veriyolar kendi hastalarına yerimseniben
İşte Pazartesi bakacak yumurtanın durumuna, yeterli büyüklüğe gelmişse çatlatma iğnesi verecek ve ilişki için günler söylicek canımcım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…