tamam aşkım benimmmm...beraber hamiş kalcaz...sözleştik o kadarrrrrrr.........
bu sennn :CüvCüv:
bu bennn :CüvCüv:
bunlar benim bebişler...
bunlar senin bebişler...
nasuuuuuuuuuulllllllllll.....delikafadulden delikafadulden
nanemşekerim bende teşekkür ederim...
ayy kocişe hayal kırıklığı olacak...tühhh.bugün yarın tamamen teşrif eder kırmızılar... topkeklerede dokunamaz... :kedi: :kedi:
beni uzaktan sevmek aşkların en güzeliiii... bayanssulusmile
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
huu huuu slm kızlarrr ben geldimmm..koçişimi doyurdum geldimmm..işte buradayım ben bu işte ustayımmm
nane şekerim bende teşekkür ederim canım..
elsoncum geliyomu yoksa kırmızılarreyvahedigeldismile demekki tahmin gücüm zayıfmış birdaha kimseye tahmin yapmıyayım barimlmaz: neyse sağlık olsun sen nede olsa önümüzdeki aya şartlandın ikiz için
elif bilmiyomu kocan adet olduğunu:)
huu huuu slm kızlarrr ben geldimmm..koçişimi doyurdum geldimmm..işte buradayım ben bu işte ustayımmm
nane şekerim bende teşekkür ederim canım..
elsoncum geliyomu yoksa kırmızılarreyvahedigeldismile demekki tahmin gücüm zayıfmış birdaha kimseye tahmin yapmıyayım barimlmaz: neyse sağlık olsun sen nede olsa önümüzdeki aya şartlandın ikiz için
evet canım ikiz ikiz olucak ve teyzesi onların heryerini yicek.cokacimcoook..ya ben kücük bebekleri cok seviyorum kimin olursa olsun öpüp sevmek istiyorumzemuszemus
dimi...ikiz olcaklar dimi teyzesiiiiiiiiii...:lepi:
beraber gelecekler kardeş kardeşşş.... yerim onları ben...
rica ederim canımmmm.. opuyorumnanaktan
karasu sen bu ay o iğneden bulabilecekmisin yne..yoksa ovitrellmi alacaksın??bide onu sen alıp götürüyosun dimi dr.a..o yumurtana bakıyo..yeteri kadar büyüdüyse iğneni yapıyo..öylemi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?