~Kızlar şimdi doktorumla konuştum pre~seed sordum, duymadım ben dedi, ama istersen al getir pazartesi günü dedi, bi bakiyim içeriğine, işe yarar bişeyse kullanırsın dedi yerimseniben kocişimi aradım, eczacı arkadaşı var, ona soracak ellerinde var mıdır, kaça satılır falan boshayallersmile
canım bu neydii..anladım bennn:umursamaz:
selam kızlar preseedı sormussunuz okudumda ben sızlere anlatayım preseed ılıskıden 15 dk once sırıngayla vajınan en derınıne verılen bır jeldır spermlerın daha uzun süre yasamlarını ve yumurtaya daha kısa sürede ulasmalarını saglıyor böylece yumurtaya daha çabuk ulasırsa döllenme gerçeklesebılıyor ben preseedı gıttıgıdıyordan almıstım ben 60tlye getırtmıstım kullandıgım ayda hamıle kaldım hala gıttıgıdıyorda var fıyatı yıne uygun cıvarlarda almak ısteynler bakabılır oraya sormak ıstedıklerınız varsa sorun kızlar
kızlar gözlerim kapanıyo...birazdan 3 lü testimi alacağım 1 saate yakın bir sey kalmadı..nolur dua edın ıyıdır ınsallah oluşum....ya bıraz ıs yaptım yarın ıcın...sıraları cıkardı cocuklar ...bende ucundan tuttum acık ...bı ara bı agrı gırdı kı sormayın hemen oturdum ...ne salagım ya Çok üzgünüm çoookbazen hamıle oldugumu unutuverıyorum kendıme cok kızdım...eyvahedigeldismile
hep saflar benimi bulurki dr söylediklerimi anlamıyorduki 2 kez söyledm evliyimdiye unuyor bekardın demi diyor yaa.ben 2 aydır adetim geç oluyor diyorum dr iki aydır hiç olmuyor anlıyor :jeyyar:Mercancım 2,31 negatif malesef hayatım, ama doktorunla bi görüşüp en azından adetinin neden geciktiğini öğrenebilseydin keşke bilmiyorumkismile
kızlar gözlerim kapanıyo...birazdan 3 lü testimi alacağım 1 saate yakın bir sey kalmadı..nolur dua edın ıyıdır ınsallah oluşum....ya bıraz ıs yaptım yarın ıcın...sıraları cıkardı cocuklar ...bende ucundan tuttum acık ...bı ara bı agrı gırdı kı sormayın hemen oturdum ...ne salagım ya Çok üzgünüm çoookbazen hamıle oldugumu unutuverıyorum kendıme cok kızdım...eyvahedigeldismile
hep saflar benimi bulurki dr söylediklerimi anlamıyorduki 2 kez söyledm evliyimdiye unuyor bekardın demi diyor yaa.ben 2 aydır adetim geç oluyor diyorum dr iki aydır hiç olmuyor anlıyor :jeyyar:
canım ben bunu kac gündür araştırıyorum.beni aydınlattığın için teşekkürler..eğer bu ay hamile kalmassam kullanmayı düşünüyorum..tek bir tane var değilmi bu ilaçtan başka markalarda varmı
iş yerine yakın diye ilkkez gittim birde özel hastane yani:uhm::roflol: :roflol: salak mıdır nedir o da yaaa :roflol: :roflol: doktorunu değiştirsene ozaman canımcım yerimseniben
canım yaa aman dikkat et lütfen unutma hamiş olduğunuklava:
oğluşun da iyidir canım merak etme sen dualarımız seninle :1hug:
evet..bakalım kaç tanesi büyüyyecek..ona görede yorum yapıyolarmış heralde..çoğul gebelik olabilir diye...hayırlısı tabi önce..ama insan merak ediyo işte..ben genelde ikinci üçüncü aylarda çoğul gebelik şansının arttığını okudum..daha çok yumurta cevap veriyomuş çünkü her seferinde..pazartesi gideceksin dimi..hadi hayırlısı inşallah...
canım tek bu baska adıda yok
ayy canım ya kıyamam..canım umarım testte herngi birşey cıkmaz inşallah oğluşun sağlıklıdır..:Saruboceq: ama biraz dikkat et kendine bak içerde bir oğluşun olduğunu unutma canım yaaaalmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?