Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
allah büyük sabır versin pembedanacım herşeyin hayırlısını dilemek lazım Bunda da bir hayır vardır iyiki erken fark ettiler rabbim sağlıklı nesiller versin

evet dile kolay böyle şeyler yaşayan bilir ancak allah kimseye yaşatmasın yarabbimmmm :Saruboceq: herkes inşallah hayırlı zamanda sağlıkla kucağına alır evlatlarını.... biz ne desek boş yani onu yaşayanı hiç kimse teselli edemez ancak zamanla kabuk bağlar yarası...

hoşbulduk canım evet tekrar başlıyım ben kullanmaya sucum bu arada sen ne zaman ekliyosun kendini listeye gel artık çok istiyorum senin hamile kalmanı ve sağlıcakla bebeğini kucağına almanı

ay canım benim çok sağol işallahhh opuyorumnanaktan

haftaya son sonucumu alıcam canım kısmetse sonra da kontrole gidicem artık duruma göre doktor nasıl yönlendircek bakalım..belki de yara iyileşmiştir hafiflemiştir tedaviye gerek kalmaz ben de aranıza dönerim :Saruboceq: ama bi gelişme yoksa dondurulcak sanırım onunda biliyorsun yine 1 ay falan dinlenme süresi var..yani duruma göre;ben de adımı yazmayı bekliyorum sabırsızlıkla canım:) tabiki hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun..
ben de senin hamiş kalmanı çok istiyorum kıssss işallahh en yakın zamanda kavuşuruz bebeklerimize

kız tabi kocaman oluyolar daha bi güzel görünüyo haliyle

valla geçen aylarda fatoş patronundan bahsediyodu 20.000 TL'ye gögüslerine silikon yaptırmış diye...bende eşime söledim görüyomusun neler var ben olsam gider araba alırım demiştim de bana cevabı aynen şuydu valla bana arabamı yoksa silikonmu diye sorarsan ben o kadar parayı silikon yaptırman için verirdim dedi...
düşünün yani... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay inanmıyorum ya pembenin bebğinde sorunmu çıktı sonuçları alacağını okumuştum en sonn
Allah sabır versin bi daha göstermesin böyle acılarrr

amin canım yaaaa inş. bi sorun yokturda ne tedaviye gerek kalır nede dondurmaya inş. tez zamanda dönersin sağlıklı bi şeklde aramıza opuyorumnanaktan

AYŞECİM bende şüphelenmiştim ama...olsun..ben kendimi gelecek aya hazırladım biliyosun...olsun.. boshayallersmile

SUcum inş bitanemmm..önümüzdeki aya...

PEMBEDANAyada çok geçmiş olsun...üzüldük ama napalım..nasibin önüne geçemiyoruzzz...

amin canım yaaaa inş. bi sorun yokturda ne tedaviye gerek kalır nede dondurmaya inş. tez zamanda dönersin sağlıklı bi şeklde aramıza opuyorumnanaktan

canım benim çok teşekkür ederim işallahhhhh opuyorumnanaktan

sen nasılsın bakimmmmm:)

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

---

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

naneseker....................23 NıSAN
hatice_48.....................30 NıSAN
prensesss016................30 NıSAN
deryainci.......................9 MAYIS
SariLale.......................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
bayankarasu................15 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
elson............................24 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Son düzenleme:
canım benim çok teşekkür ederim işallahhhhh opuyorumnanaktan

sen nasılsın bakimmmmm:)

iyi nosun 4 gözle bebeğimin gelmesini bekliyorum çünkü 2 ayım kaldı hazirana kadar kendiliğinden gelmezse yumurta takibine başlıcam bakalım ne zaman kısmetse o zaman artık tabiii bi yandanda rejime devam biraz işte yumurtlama zamanlarımda ara veriyorum çünkü yumurtamı etkilemesini istemiyorum işte çok sıkı olmasada yapıyorum bişeyler yaz geldi eyvahedigeldismile

KIZLAR BEN GıDıYORUM..BENı ÖZLEYıııııııNNNN...ÖPTÜM HEPıNıZı.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:)) sorma kız ben de pilatese devam ediyorum işte tedavi bitimine kadar işallah vericez fazlalıkları kaydirigubbakcemile2
ay canım ya işallah o zaman kadar gelir meleğin.hepimiz öyle sabırsızlıkla bekliyoruz gelmelerini ama işte Allah ne zaman izin verirse..hepimize hayırlı zamanda sağlıkla hamile kalmayı nasip etsin Rabbim :Saruboceq:

CANLARIM CIKIYORUM BEN...KENDİNİZE İYİ BAKIN...HEPİNİZE İYİ TATİLLER...
BELKİ HAFTAYA PEK GİREMEYEBİLİRİM...AMA AKLIM HEP SİZLERDE...
DÖNDÜĞÜMDE GÜZEL HABERLER VERMEK VE ALMAK DİLEĞİYLE...
HOŞÇAKALIN... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ALLAH HEPİMİZE HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN... :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…