AY NASIL TATLI OLUYO..AÇSANA BİRAZ...BÜYÜDÜKLERİ İÇİNMİ TAtlı oluyolar..ay hamişlik döneminde hassas olursa dokundurmam...lmaz:
çok acıyolar çünkü...
hoşgeldin canımm..evet sözün bittiği yer..şuan en iyi onu ben alıyorum..oo sancı yokmu resmen bir doğum doğuruyorsun ve bebeğin yokmafoldumbenne kötü herkez orda doğuruyor herkezin kucağında yavruları sense boş boş bakıyorsunsenağlama
uff yaa cok kötüü oldummm..:sinifsinif:
hoşbulduk canım evet tekrar başlıyım ben kullanmaya sucum bu arada sen ne zaman ekliyosun kendini listeye gel artık çok istiyorum senin hamile kalmanı ve sağlıcakla bebeğini kucağına almanı
kız tabi kocaman oluyolar daha bi güzel görünüyo haliyle
ay canım benim çok sağol işallahhh opuyorumnanaktan
haftaya son sonucumu alıcam canım kısmetse sonra da kontrole gidicem artık duruma göre doktor nasıl yönlendircek bakalım..belki de yara iyileşmiştir hafiflemiştir tedaviye gerek kalmaz ben de aranıza dönerim :Saruboceq: ama bi gelişme yoksa dondurulcak sanırım onunda biliyorsun yine 1 ay falan dinlenme süresi var..yani duruma göre;ben de adımı yazmayı bekliyorum sabırsızlıkla canım:) tabiki hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun..
ben de senin hamiş kalmanı çok istiyorum kıssss işallahh en yakın zamanda kavuşuruz bebeklerimize
amin canım yaaaa inş. bi sorun yokturda ne tedaviye gerek kalır nede dondurmaya inş. tez zamanda dönersin sağlıklı bi şeklde aramıza opuyorumnanaktan
canım benim çok teşekkür ederim işallahhhhh opuyorumnanaktan
sen nasılsın bakimmmmm:)
SUcum inş bitanemmm..önümüzdeki aya...
işallah canımm..yeni tarihini yazalım mı?
bye byeeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanKIZLAR BEN GİDİYORUM..BENİ ÖZLEYİİİİİİİNNNN...ÖPTÜM HEPİNİZİ.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyi nosun 4 gözle bebeğimin gelmesini bekliyorum çünkü 2 ayım kaldı hazirana kadar kendiliğinden gelmezse yumurta takibine başlıcam bakalım ne zaman kısmetse o zaman artık tabiii bi yandanda rejime devam biraz işte yumurtlama zamanlarımda ara veriyorum çünkü yumurtamı etkilemesini istemiyorum işte çok sıkı olmasada yapıyorum bişeyler yaz geldi eyvahedigeldismile
sen yine 24 mayıs yaz ozaman hayatım... yerimseniben
KIZLAR BEN GİDİYORUM..BENİ ÖZLEYİİİİİİİNNNN...ÖPTÜM HEPİNİZİ.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?