Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Sağolun kızlar yaa kendiem geldim biraz kafamı dağıttım aslıdna izin alıp gitmek vardı
aklımda ama dünde öğleden sonrasında izinli oldugum için abartmayım dedim :)

bazen böyle melankoli karamsar oluyorum bu arada kafam dağılsın diye bebişe
alışveriş listeside yaptım daha cok eksiğimiz var ama tamamlarız inşallah :)

suuuuuuuuu beni sil canım...kırmızılar geldiii...boshayallersmile valla vakitli gelmesine sevindimde..bigüncük daha beklesydi..kocişle bi yaramazlık daha yapsaydıkkk... :kedi: :kedi:

elif inanmıyorum ya bende sneın hamıle olduguna ınanmaya başlamıştım tüh hayal
kırıgı oldum neyse çok şükür ki zamanında gelddiler :)

............

Son düzenleme:

kıssss Allah iyiliğini versin emii...ne cesaret ama ben hayatta öle diyemezdim kaydirigubbakcemile3

görüşürz canım ben belki fazla giremem topiğe haftaya...samsunda olucam evde fazla duramayız heralde artık gezer gezer dururz:)
ama pazartesi test yaptırcam eger kırmızılar gelmezse sonucunu olumlu yada olumsuz yazarım size yerimseniben
kendine iyi bak canım çok öpüyorum seniii opuyorumnanaktan

güle güle canım iyi tatiller dikkat et kendineeee bende öpüyorum seni hadii başş başşşşşkaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar
size kötü bi haberim var
pembedana arkadaşımız 1 hafta içinde bebğini aldıracak
genetik bi sorun çıkmış bebeğinde
doğunca boyu uzamıycakmış ve yumurtalıkları gelişmeyip adet olmuycakmış yani kısır olcakmış bebeği
haftaya aldırcak bebeğini hemde suni sancı vercekler arkadaşımıza doğuracak bebeğini
biz şubat ayında hamile kalmıştık ikimizde ekim ayı annesi adayıydık
bilgi vereyim dedim
sizleri takip ediyorum gene
listedeki arkadaşlar dualarımda hep
görüşmek üzere

Daha ozamanlar kudurukmuşsunuz siz anacım maşallah kaydirigubbakcemile3 ay hiç de yabancı gelmiyo ama kime benzetiyorum acaba ben sizi yaaaa :kedi: :kedi: :kedi:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kim acabaaaaaaaaaa.... :roflol: :roflol: :roflol:

ay inanmıyorum yaa çok üzüldüm çokkkkk (

Allah'ım sabırlar versinn :teselli:

ay gerçektenmiiii (( tüylerim diken diken oldu yaa okurken...
çok üzüldüm Allah sabır versin pembedanaya :Saruboceq:
neler var dünyada...Allah herşeyin hayırlısını versin...sadece illede hamile kalayım dememek hayırlısını istemek lazım...
Allah kimseye yaşatmasın :Saruboceq:

selam tatlım hoşgeldin opuyorumnanaktan
valla ben hiç kullanmadım ama başlamayı düşünüyorum canım istersen sen de tekrar başla :1hug:
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
:)))

:)):1hug:

ayy canım yaaaa allah sabır versin inan cok üzüldümm.mafoldumben.cok zor rabbim yardımcısı olsun.:Saruboceq:.cok sağol canım heber berdiğin için

rabbim kimseye yaşatmasın
sağlıklı hamilelikler versin hayırlısı ile bebeklerini kucağına almayı nasip etsin

:Saruboceq:

amin canım aminnnnnnn:Saruboceq:

çok zor ya Allah yardımcıları olsun,sabırlar versin :Saruboceq:

aynen canım sadece hamile kalayım dememek hayırlısını istemek lazım
amacım sizi üzmek değil
sadece bu bzim ilk topiğimizdi ondan yazdım
mafoldumben

aynen canım sadece hamile kalayım dememek hayırlısını istemek lazım
amacım sizi üzmek değil
sadece bu bzim ilk topiğimizdi ondan yazdım
mafoldumben

biliyorum canım ama haber vermen çok iyi oldu...yerimseniben

ayy canım ya Allah yardımcısı olsun Allah ım ne zor bi sınavdır bu...Ne dense ne söylense
az yetersiz anlatamaz hiçbişey Rabbim daha sağlıklı bi şekilde tekrar nasib eder
inşallah...Allah ım sabırlar versin dayanması çok zor bişey ya canım benim yaa
çok üzüldüm :gitme: :gitme: :gitme: tekrar sağlıklı bebekler nasib olur inşallah Rabbim dayanma sabrı veriri bunada

çok üzgünüm çok Allah ım yardım etsın sabırlar versın ınsallah bırdaha böyle acılar vermesın rabbım

selam kızlarr çok üzüldüm pembedanaya allah sabır versin inşallahh.... işte sözün bittiği yer.... mafoldumben

ayyyy inanmıyorum yaaa az önce listeye bakarken içimden geçirsim pembeyi hiç uğramıyo artık buralara diye şimdi acı haberini duydum Allah çok büyük sabırlar versin bulduktan sonra kaybetmek daha acı Allah bidaha yaşatmasın düşmanımın başına bile vermesin böyle acılar geçmiş olsun dileklerimizi ilet canım inş. tekrar sağlıcakla olur inş.

selam tatlım hoşgeldin opuyorumnanaktan
valla ben hiç kullanmadım ama başlamayı düşünüyorum canım istersen sen de tekrar başla :1hug:

:)):1hug:

hoşbulduk canım evet tekrar başlıyım ben kullanmaya sucum bu arada sen ne zaman ekliyosun kendini listeye gel artık çok istiyorum senin hamile kalmanı ve sağlıcakla bebeğini kucağına almanı

selam kızlarr çok üzüldüm pembedanaya allah sabır versin inşallahh.... işte sözün bittiği yer.... mafoldumben

hoşgeldin canımm..evet sözün bittiği yer..şuan en iyi onu ben alıyorum..oo sancı yokmu resmen bir doğum doğuruyorsun ve bebeğin yokmafoldumbenne kötü herkez orda doğuruyor herkezin kucağında yavruları sense boş boş bakıyorsunsenağlama
uff yaa cok kötüü oldummm..:sinifsinif:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…