suuuuuuuuu beni sil canım...kırmızılar geldiii...boshayallersmile valla vakitli gelmesine sevindimde..bigüncük daha beklesydi..kocişle bi yaramazlık daha yapsaydıkkk... :kedi: :kedi:
ay bu muhabbette nasıl çıktı biliyomusunuz..bekarken bi gün telde konuşuyoduk..kek yapıyodum falan dedim..sonra buluştuğumuzda hani bana kek getirmedinmi dedi..bende ayy getirmediim dedim..sonrada....
ama topkek var..istermisn verimmi dedim... :kedi:
oda şaşırdı.sus fena oluyorum dedi... :kedi: :kedi:
Kepeleklerim ben çıkıyorum, artık Pazartesi görüşürüz, malum yarın okul yok, giremem heralde boshayallersmile kendinize çok iyi bakın, sizi seviyorum ballı böööööööööreklerim opuyorumnanaktan
ewet canım ayy inşallah güzel haberler veririm sizlere yaa :Saruboceq:
Kepeleklerim ben çıkıyorum, artık Pazartesi görüşürüz, malum yarın okul yok, giremem heralde boshayallersmile kendinize çok iyi bakın, sizi seviyorum ballı böööööööööreklerim opuyorumnanaktan
işallah canım valla nisan ayı bitiyor liste de sadece 2 kişi var ona göree :)) :jeyyar:
Daha ozamanlar kudurukmuşsunuz siz anacım maşallah kaydirigubbakcemile3 ay hiç de yabancı gelmiyo ama kime benzetiyorum acaba ben sizi yaaaa :kedi: :kedi: :kedi:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
merhaba kızlar
size kötü bi haberim var
pembedana arkadaşımız 1 hafta içinde bebğini aldıracak
genetik bi sorun çıkmış bebeğinde
doğunca boyu uzamıycakmış ve yumurtalıkları gelişmeyip adet olmuycakmış yani kısır olcakmış bebeği
haftaya aldırcak bebeğini hemde suni sancı vercekler arkadaşımıza doğuracak bebeğini
biz şubat ayında hamile kalmıştık ikimizde ekim ayı annesi adayıydık
bilgi vereyim dedim
sizleri takip ediyorum gene
listedeki arkadaşlar dualarımda hep
görüşmek üzere
merhaba kızlar
size kötü bi haberim var
doğunca boyu uzamıycakmış ve yumurtalıkları gelişmeyip adet olmuycakmış yani kısır olcakmış bebeği
haftaya aldırcak bebeğini hemde suni sancı vercekler arkadaşımıza doğuracak bebeğini
bilgi vereyim dedim
görüşmek üzere
ay inanmıyorum yaa çok üzüldüm çokkkkk(
Allah'ım sabırlar versinn :teselli:
selam kızlar çoşmuşsunuz yine topkekler falan kaydirigubbakcemile3 bu topik çok çatlak yaaa sırnaşık şey ya bişey dicem size şu folik asit kullanıyonuzya bende 3 ay kullandım baktım kalamadım bıraktım bu hiç kullanmıyorum yanlış mı yapıyorum acabaaaa fisfisfis
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
:)))
merhaba kızlar
size kötü bi haberim var
bilgi vereyim dedim
görüşmek üzere
rabbim kimseye yaşatmasın
sağlıklı hamilelikler versin hayırlısı ile bebeklerini kucağına almayı nasip etsin
:Saruboceq:
ay gerçektenmiiii(( tüylerim diken diken oldu yaa okurken...
çok üzüldüm Allah sabır versin pembedanaya :Saruboceq:
neler var dünyada...Allah herşeyin hayırlısını versin...sadece illede hamile kalayım dememek hayırlısını istemek lazım...Allah kimseye yaşatmasın :Saruboceq:
aynen canım sadece hamile kalayım dememek hayırlısını istemek lazım
amacım sizi üzmek değil
sadece bu bzim ilk topiğimizdi ondan yazdım
mafoldumben
merhaba kızlar
size kötü bi haberim var
bilgi vereyim dedim
görüşmek üzere
merhaba kızlar
size kötü bi haberim var
bilgi vereyim dedim
görüşmek üzere
merhaba kızlar
size kötü bi haberim var
bilgi vereyim dedim
görüşmek üzere
selam tatlım hoşgeldin opuyorumnanaktan
valla ben hiç kullanmadım ama başlamayı düşünüyorum canım istersen sen de tekrar başla :1hug:
:)):1hug:
selam kızlarr çok üzüldüm pembedanaya allah sabır versin inşallahh.... işte sözün bittiği yer.... mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?