Kuduruk seni kaydirigubbakcemile3 illa yedirecen kocişe topkeklerini dimi :roflol: :roflol: :roflol:
OH OH TOPKEKLER FELAN
siz asıl hamiş kalınca o topkeklerin halini bi görün
tabi sadece siz görmüyceniz kocanız da gördüğü yerde yiycekk onları delikafadulden
OH OH TOPKEKLER FELAN
siz asıl hamiş kalınca o topkeklerin halini bi görün
tabi sadece siz görmüyceniz kocanız da gördüğü yerde yiycekk onları delikafadulden
NİYEKİİİİ. :uhm: DİĞER GİRİŞLER KAPALI OLUNCA ONLARDA TOPKEKLERLEMİ YETİNİYOLAR... .
ahh canım koçişi sevindiremiceksin..bizde ilk evlendiğimizde ayrıydık.tam koçişin gelice zaman adet olurdum..tabi o zamanlar bebek düşünmüyoduk adet geciktirici kullanırdım..keşke bebiş düşünseydim ilk evlendiğimde şimdi cok pişmanım korunduğumaboshayallersmile
NİYEKİİİİ. :uhm: DİĞER GİRİŞLER KAPALI OLUNCA ONLARDA TOPKEKLERLEMİ YETİNİYOLAR... .
hayır canım topkekler dahada tatlı oluyo hele bi kaç ay sonra onlara kalmıycağını düşündülermi depoluyolarrkaydirigubbakcemile3
hayır canım topkekler dahada tatlı oluyo hele bi kaç ay sonra onlara kalmıycağını düşündülermi depoluyolarrkaydirigubbakcemile3
:))) topkek diyosunuz topkke yerken aklıma geliyo hee
su canım merak ettim fatoş adetmi oldu? günümüz aynıydı ama bugün 9 mayısa kaymış günü?
suuuuuuuuu beni sil canım...kırmızılar geldiii...boshayallersmile valla vakitli gelmesine sevindimde..bigüncük daha beklesydi..kocişle bi yaramazlık daha yapsaydıkkk... :kedi: :kedi:
evet canım erken olmuş o yüzden tarihi değişti a.s
Benim de her yememde elif geliyo aklıma (yani topkekleri kaydirigubbakcemile3 )
topkek adını ilk o koydu çünkü kaydirigubbakcemile3
Benim kocişim yumoşlar diyo benimkilere :kedi: :kedi: :kedi:
anladım canım... :1hug:
canımm sana da 1 güncük kaldı :) hatta sen geç yazdırmışsın hadi işallahhhhh güzel haberler ver bizeedelikafadulden
ay bu muhabbette nasıl çıktı biliyomusunuz..bekarken bi gün telde konuşuyoduk..kek yapıyodum falan dedim..sonra buluştuğumuzda hani bana kek getirmedinmi dedi..bende ayy getirmediim dedim..sonrada....
ama topkek var..istermisn verimmi dedim... :kedi:
oda şaşırdı.sus fena oluyorum dedi... :kedi: :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?