Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
OH OH TOPKEKLER FELAN
siz asıl hamiş kalınca o topkeklerin halini bi görün
tabi sadece siz görmüyceniz kocanız da gördüğü yerde yiycekk onları delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

OH OH TOPKEKLER FELAN
siz asıl hamiş kalınca o topkeklerin halini bi görün
tabi sadece siz görmüyceniz kocanız da gördüğü yerde yiycekk onları delikafadulden

NİYEKİİİİ. :uhm: DİĞER GİRİŞLER KAPALI OLUNCA ONLARDA TOPKEKLERLEMİ YETİNİYOLAR... .

olsun canım..sıkma canını..vardır ondada bi hayır..

hayır canım topkekler dahada tatlı oluyo hele bi kaç ay sonra onlara kalmıycağını düşündülermi depoluyolarrkaydirigubbakcemile3

AY NASIL TATLI OLUYO..AÇSANA BıRAZ...BÜYÜDÜKLERı ıÇıNMı TAtlı oluyolar..ay hamişlik döneminde hassas olursa dokundurmam... lmaz:
çok acıyolar çünkü...

Son düzenleme:
hayır canım topkekler dahada tatlı oluyo hele bi kaç ay sonra onlara kalmıycağını düşündülermi depoluyolarrkaydirigubbakcemile3

Benimki şimdiden tapuladı zaten, kimseye vermem bunlar benim diyo :roflol: :roflol: :roflol: adam çocuğuyle bile paylaşmak istemiyo valla, napacaz bilmiyom :kedi: :kedi: :kedi:

su canım merak ettim fatoş adetmi oldu? günümüz aynıydı ama bugün 9 mayısa kaymış günü?

evet canım erken olmuş o yüzden tarihi değişti a.s

suuuuuuuuu beni sil canım...kırmızılar geldiii...boshayallersmile valla vakitli gelmesine sevindimde..bigüncük daha beklesydi..kocişle bi yaramazlık daha yapsaydıkkk... :kedi: :kedi:

tamam canım üzülmediğini biliyorum çünkü mayısa hazırlanıyorsun:)

hayırlısı olsun işallah önümüzdeki ay müjdelerinizi alırız hepinizin :1hug:

Benim de her yememde elif geliyo aklıma (yani topkekleri kaydirigubbakcemile3 )
topkek adını ilk o koydu çünkü kaydirigubbakcemile3
Benim kocişim yumoşlar diyo benimkilere :kedi: :kedi: :kedi:

ay bu muhabbette nasıl çıktı biliyomusunuz..bekarken bi gün telde konuşuyoduk..kek yapıyodum falan dedim..sonra buluştuğumuzda hani bana kek getirmedinmi dedi..bende ayy getirmediim dedim..sonrada....
ama topkek var..istermisn verimmi dedim... :kedi:
oda şaşırdı.sus fena oluyorum dedi... :kedi: :kedi:

Kepeleklerim ben çıkıyorum, artık Pazartesi görüşürüz, malum yarın okul yok, giremem heralde boshayallersmile kendinize çok iyi bakın, sizi seviyorum ballı böööööööööreklerim opuyorumnanaktan

Daha ozamanlar kudurukmuşsunuz siz anacım maşallah kaydirigubbakcemile3 ay hiç de yabancı gelmiyo ama kime benzetiyorum acaba ben sizi yaaaa :kedi: :kedi: :kedi:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

selam kızlar çoşmuşsunuz yine topkekler falan kaydirigubbakcemile3 bu topik çok çatlak yaaa sırnaşık şey ya bişey dicem size şu folik asit kullanıyonuzya bende 3 ay kullandım baktım kalamadım bıraktım bu hiç kullanmıyorum yanlış mı yapıyorum acabaaaa fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…