Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınn şekerciklerimm nasılsınızzz..hafta sonunuz nasıl gectii..opuyorumnanaktan

günaydın canımmopuyorumnanaktan
ben çok yoruldum haftasonu misafirlerim vardıı kafamçokkarıştı
senin nasıl geçti?

herkese günaydın bu aradaaaa opuyorumnanaktan

kızlar bu arada resımdekı tişörtümü gördünüz mü...bebek firerda yazıyo...:)) çok hoşuma gitti aldım ben de

suozdek, tinkerbell09+, hatice_48, mercan.a günaydın kızlarrrrr.... opuyorumnanaktan

karasuu canım birşey sorucamm..senin dr,un seni adetine yakın cağırmışmıydı..benim dr,um cağırdı bugün gidicem..neden acabaCADIARZU

kızlar bu arada resımdekı tişörtümü gördünüz mü...bebek firerda yazıyo...:)) çok hoşuma gitti aldım ben de
ayy cok tatlı..ben o tşörtleri görmüştüm değişik modelleride vardı..cok heveslenmiştim hamile kalırsam alıcam giyicem diye..boshayallersmile
suozdek, tinkerbell09+, hatice_48, mercan.a günaydın kızlarrrrr.... opuyorumnanaktan

günaydın canımmmmmopuyorumnanaktan

karasuu canım birşey sorucamm..senin dr,un seni adetine yakın cağırmışmıydı..benim dr,um cağırdı bugün gidicem..neden acabaCADIARZU

Canımcım bugün yumurtan çatladıktan sonraki kaçıncı günün, bildiğim kadarıyla eğer gebelik varsa çatladıktan 12 gün sonra bakılabiliyomuş kanda yerimseniben hadi inşallah onun için çağırmıştır :Saruboceq: benim doktorum geçen ay adetimin geçmesini beklememi söylemişti ama bu ay en erken öğrenmeye çalışacak düşük tehlikem olduğu için boshayallersmile

ayy cok tatlı..ben o tşörtleri görmüştüm değişik modelleride vardı..cok heveslenmiştim hamile kalırsam alıcam giyicem diye..boshayallersmile

var da ben bulamadım kalmamıstı bı bu vardı lcw hamıle koleksıyonu yapmıs...hem cok ucuz hem de guzel kızlar..aklınızda bulunsun...

ayy ne güzel bahçeyle uğraşmak :) kolay gelsin canımmmm

sağol canım bilgilendirdiğin için....allah yardımcısı olsun

amin canım :Saruboceq:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

-------

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016................30 NİSAN
deryainci.......................9 MAYIS
SariLale........................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
bayankarasu................15 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
elson............................24 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

günaydınn şekerciklerimm nasılsınızzz..hafta sonunuz nasıl gectii..opuyorumnanaktan

günaydın hatcecım :) sağol :) sen naıslsın

günaydın canımmopuyorumnanaktan
ben çok yoruldum haftasonu misafirlerim vardıı kafamçokkarıştı
senin nasıl geçti?

herkese günaydın bu aradaaaa opuyorumnanaktan

günaydın sucum :)

bende lc waıkıkı de görmüştüm ama çok kocamandı yuh ben kaybolurum bunun ıcınde
dedim almadım kaydirigubbakcemile3 son aylara ykın alırım zaten öyle üşüyorum ki
şu an hırka var üstümde hava serin sabahları akşama doğru ısınıyo burda
bi de t-shirt giydiğimi düşünüce bile üşüyorum guclubacismile

ay_she+, tinkerbell09, hatice_48, ELSON, bayankarasu+, suozdek+, mercan.a Merhaba Kızlar nasılsınız???
günaydın canım hoşgeldinnopuyorumnanaktan
canım yumurtam catlayalı 2 hafta oldu..adet günüm 30,u ama kanda bakalım derse ben acıkcası istemiyorum..gerci benimde erken öğrenip iğneye başlamam gerekiyor..neyse gidiyimde bakayım bir..sağol canımkaydirigubbakcemile3
var da ben bulamadım kalmamıstı bı bu vardı lcw hamıle koleksıyonu yapmıs...hem cok ucuz hem de guzel kızlar..aklınızda bulunsun...

aaa bak bunu duymamıştım..evet lcw genelde ucuz oluyor..söylediğin için sağol canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…