günaydınn şekerciklerimm nasılsınızzz..hafta sonunuz nasıl gectii..opuyorumnanaktan
mercan.a, kontes26+, hatice_48,suozdek,
kızlar hoşgeldiniz..
suozdek, tinkerbell09+, hatice_48, mercan.a günaydın kızlarrrrr.... opuyorumnanaktan
perşembe oldum işte..bugün 5.gün...
günaydın canımmopuyorumnanaktan
ben çok yoruldum haftasonu misafirlerim vardıı kafamçokkarıştı
senin nasıl geçti?
ayy canım benim kıyamamkaydirigubbakcemile3 bende cok yoruldum canım evimin yanında bahce var bahce yapıyorum..3 gündür orayı kazıyorum capalıyorum işte..inşallah bugünde ekicem:dance:
herkese günaydın bu aradaaaa opuyorumnanaktan
ayy cok tatlı..ben o tşörtleri görmüştüm değişik modelleride vardı..cok heveslenmiştim hamile kalırsam alıcam giyicem diye..boshayallersmilekızlar bu arada resımdekı tişörtümü gördünüz mü...bebek firerda yazıyo...:)) çok hoşuma gitti aldım ben de
suozdek, tinkerbell09+, hatice_48, mercan.a günaydın kızlarrrrr.... opuyorumnanaktan
sağol canım bilgilendirdiğin için....allah yardımcısı olsunhoşbulduk canımm opuyorumnanaktan
pembeyi merak etmişsin canım eşinde de onda da akdeniz anemisi vardı sanırım ondan dolayı(
karasuu canım birşey sorucamm..senin dr,un seni adetine yakın cağırmışmıydı..benim dr,um cağırdı bugün gidicem..neden acabaCADIARZU
ayy cok tatlı..ben o tşörtleri görmüştüm değişik modelleride vardı..cok heveslenmiştim hamile kalırsam alıcam giyicem diye..boshayallersmile
günaydın canımmmmmopuyorumnanaktan
ayy cok tatlı..ben o tşörtleri görmüştüm değişik modelleride vardı..cok heveslenmiştim hamile kalırsam alıcam giyicem diye..boshayallersmile
günaydın canımmmmmopuyorumnanaktan
sağol canım bilgilendirdiğin için....allah yardımcısı olsun
ay_she+, tinkerbell09, hatice_48, ELSON, bayankarasu+, suozdek+, mercan.a Merhaba Kızlar nasılsınız???
günaydınn şekerciklerimm nasılsınızzz..hafta sonunuz nasıl gectii..opuyorumnanaktan
günaydın canımmopuyorumnanaktan
ben çok yoruldum haftasonu misafirlerim vardıı kafamçokkarıştı
senin nasıl geçti?
herkese günaydın bu aradaaaa opuyorumnanaktan
kızlar bu arada resımdekı tişörtümü gördünüz mü...bebek firerda yazıyo...:)) çok hoşuma gitti aldım ben de
günaydın canım hoşgeldinnopuyorumnanaktanay_she+, tinkerbell09, hatice_48, ELSON, bayankarasu+, suozdek+, mercan.a Merhaba Kızlar nasılsınız???
canım yumurtam catlayalı 2 hafta oldu..adet günüm 30,u ama kanda bakalım derse ben acıkcası istemiyorum..gerci benimde erken öğrenip iğneye başlamam gerekiyor..neyse gidiyimde bakayım bir..sağol canımkaydirigubbakcemile3Canımcım bugün yumurtan çatladıktan sonraki kaçıncı günün, bildiğim kadarıyla eğer gebelik varsa çatladıktan 12 gün sonra bakılabiliyomuş kanda yerimseniben hadi inşallah onun için çağırmıştır :Saruboceq: benim doktorum geçen ay adetimin geçmesini beklememi söylemişti ama bu ay en erken öğrenmeye çalışacak düşük tehlikem olduğu için boshayallersmile
var da ben bulamadım kalmamıstı bı bu vardı lcw hamıle koleksıyonu yapmıs...hem cok ucuz hem de guzel kızlar..aklınızda bulunsun...
sangünaydın canım..iyiyiz sen nasılsın asıl bulantılar basladımıkafamçokkarıştı
ay_she+, tinkerbell09, hatice_48, ELSON, bayankarasu+, suozdek+, mercan.a Merhaba Kızlar nasılsınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?