Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ELııııııııııııııııııııııF dövecem artık seni amaaaaaaaaaaaaaa klava:

Neden yaaaaaaaaaaaaaaaa, yine mi gitmedin doktoraaaaaaaaaaa klava:

gidemedim...özele giderim dedim cumartesi..iki dakikalık iş..ama annemlerden çıkamadımki bir türlü...annem cenazeye gittii.bekle allah bekle..sonrada geç oldu..e dünde gidemedim...arı sütü polende aldım aktardan..kocişe bıraktım onuda..onuda düzenli içemedim... :çok üzgünüm:

Ya madem öyle 12. gün git doktora, bi yumurta kontrolü yapsın, büyüklüğüne falan baksın, benim pko var, yumurtam çatlamıyo dersin, yumurtlama takibi yapıp gerekiyosa çatlatma iğnesi verir sana, geç sayılmaz ki, belki klomene gerek kalmadan gelişir yumurtan, hem boşa ilaç almamış olursun yerimseniben

tamam canım...öyle yapayım..en azından bi durumuma bakar..yani bana test sonuçlarına bakıp kağıt üzerinden yorum yaptı ama ultrasonda bi baksıın bideee.... boshayallersmile

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

-------

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatice_48.....................30 NıSAN
prensesss016................30 NıSAN
deryainci.......................9 MAYIS
SariLale........................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
bayankarasu................15 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
elson............................24 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Son düzenleme:

evet canım bilerek araştırmıştı....Allah yardımcısı olsun ya çok çok çok zor gercekten

tamam canım...öyle yapayım..en azından bi durumuma bakar..yani bana test sonuçlarına bakıp kağıt üzerinden yorum yaptı ama ultrasonda bi baksıın bideee.... boshayallersmile

Bugün kaçıncı günün senin söyle bakim bana, sana bi ticker yapiyim de kaçıncı gününde olduğunu burdan takip edeyim, biz hatırlatmazsak sen yine kaçıracan 12. günü :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…