karasuuuu...benim planlar bu ay yattıı...mafoldumben
Neden yaaaaaaaaaaaaaaaa, yine mi gitmedin doktoraaaaaaaaaaaklava:
ELİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİF dövecem artık seni amaaaaaaaaaaaaaaklava:
gidemedim...özele giderim dedim cumartesi..iki dakikalık iş..ama annemlerden çıkamadımki bir türlü...annem cenazeye gittii.bekle allah bekle..sonrada geç oldu..e dünde gidemedim...arı sütü polende aldım aktardan..kocişe bıraktım onuda..onuda düzenli içemedim... :çok üzgünüm:
Ya madem öyle 12. gün git doktora, bi yumurta kontrolü yapsın, büyüklüğüne falan baksın, benim pko var, yumurtam çatlamıyo dersin, yumurtlama takibi yapıp gerekiyosa çatlatma iğnesi verir sana, geç sayılmaz ki, belki klomene gerek kalmadan gelişir yumurtan, hem boşa ilaç almamış olursun yerimseniben
Günaydın mercan :1hug: günaydın kankicim a.s.
kendinde olan bir seyden dolayı mı arastırma yaptırmıs...ya allah yardımcısı olsun..ben de korktum hanı her hamıleye yapılabılıryorsa burda ole bı ımkanım yok dıye uzuluyodum ..allah tum bebeklerı korusun ya...cok zor yasadıkları ..allah sabır versın...
tamam canım...öyle yapayım..en azından bi durumuma bakar..yani bana test sonuçlarına bakıp kağıt üzerinden yorum yaptı ama ultrasonda bi baksıın bideee.... boshayallersmile
günaydınnn
günaydınnnn ben geldimmmmopuyorumnanaktan
Suuuuuuuu canımcım çiçeğim7979 hamile görmedin galiba boshayallersmile
Bugün kaçıncı günün senin söyle bakim bana, sana bi ticker yapiyim de kaçıncı gününde olduğunu burdan takip edeyim, biz hatırlatmazsak sen yine kaçıracan 12. günü :mymeka:
günaydın mercan sen bi test yapsana yaaa nie gelmedi hala kırmızılar
GÜNAYDIN kontescim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?