günaydın canım hoşgeldinnopuyorumnanaktan
günaydın şekeeerrr :)
ay_she+, tinkerbell09, hatice_48, ELSON, bayankarasu+, suozdek+, mercan.a Merhaba Kızlar nasılsınız???
günaydın sucum :)
ım ikinci olcak ama yine günaydın:))....kaydirigubbakcemile3
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın :)
sana da canımm opuyorumnanaktan
nasılsınnnnn
evet canım güzel zor ama en azından sağlıklı beslenicezayy ne güzel bahçeyle uğraşmak :) kolay gelsin canımmmm
amin canım :Saruboceq:
günaydın canım sağol ben iyiyim sen nasılsın bebiş ne yapıyor..zemuszemusgünaydın hatcecım :) sağol :) sen naıslsın
günaydın sucum :)
bende lc waıkıkı de görmüştüm ama çok kocamandı yuh ben kaybolurum bunun ıcınde
dedim almadım kaydirigubbakcemile3 son aylara ykın alırım zaten öyle üşüyorum ki
şu an hırka var üstümde hava serin sabahları akşama doğru ısınıyo burda
bi de t-shirt giydiğimi düşünüce bile üşüyorum guclubacismile
sağol canım iyiym çok şükür :) sen naıslsın
farkında değilim valla...mazur gör...
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın :)
evet canım güzel zor ama en azından sağlıklı beslenicez
var da ben bulamadım kalmamıstı bı bu vardı lcw hamıle koleksıyonu yapmıs...hem cok ucuz hem de guzel kızlar..aklınızda bulunsun...
tickerın hayırlı olsun canım...kaydirigubbakcemile3
Kız benim çok fena başım dönüyo sarhoş gibiyim kafamçokkarıştı
çok güzel görünüyo güle güle giyyy canım. bende her gördüğüm lcw ye giriyorum çok çeşit yok bi kaç gömlek aldım sadece tişörtleri eşime gösteriyom diyoki bunlar küçük gelmezmi o her hamile kıyafetini bol olur sanıyordaaa
bi tane hamile kıyafeti satılan mağaza buldum onlarıda beğenmedim çok zevksizdi ya hiç bizi düşünmüyolarrr
karasu yaptırdı zorlaaa...gaddar ööörtmennn...sınıfta bırakmasa barim beniiiii... :çok üzgünüm:
kızlar bu arada boyattım saçımı..öğleden sonra koyarım foto bakarsınız..ama yandaki gibi değil.bi renk daha söylemiştim..kuaförümde beğendi..ona boyadı..bidaha boyayalım..iyice otursun renk..ondan sonra aralara doğal duracak şekilde sarılar atarım dedi.. bayanssulusmile
kaydirigubbakcemile3 yavaş yavaş başlıyo işte canım baş dönmeleri bulantılarr
ama ne güzel yaa :)) işallah biz de görürüz o günleri:))
kızlar bu arada boyattım saçımı..öğleden sonra koyarım foto bakarsınız..ama yandaki gibi değil.bi renk daha söylemiştim..kuaförümde beğendi..ona boyadı..bidaha boyayalım..iyice otursun renk..ondan sonra aralara doğal duracak şekilde sarılar atarım dedi.. bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?