Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yaptım ööörtmenim..şimdi ben 12. gün gideyim..baksın..duruma göre bişey söyler..dimi..önümüzdeki ay için verir belki klomen..bu ay geçti deyip..?????... bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
ayy ne güzel bahçeyle uğraşmak :) kolay gelsin canımmmm

amin canım :Saruboceq:
evet canım güzel zor ama en azından sağlıklı beslenicez
günaydın canım sağol ben iyiyim sen nasılsın bebiş ne yapıyor..zemuszemus

ayşecim...

kız benimkide ole buyuk aslında small gıyerken bılerek medıum aldım kı buyuyuncede gıyerım dedımaklinialirimsmile

bu arada sıyah elbıse aldım duz...bırde balon etek cok sevımlı duruyo...aldıgım kıloları bole şirin şirin giyinerek kapatmaya calısıyorum...:jeyyar:

var da ben bulamadım kalmamıstı bı bu vardı lcw hamıle koleksıyonu yapmıs...hem cok ucuz hem de guzel kızlar..aklınızda bulunsun...

çok güzel görünüyo güle güle giyyy canım. bende her gördüğüm lcw ye giriyorum çok çeşit yok bi kaç gömlek aldım sadece tişörtleri eşime gösteriyom diyoki bunlar küçük gelmezmi o her hamile kıyafetini bol olur sanıyordaaa
bi tane hamile kıyafeti satılan mağaza buldum onlarıda beğenmedim çok zevksizdi ya hiç bizi düşünmüyolarrr

kızlar bu arada boyattım saçımı..öğleden sonra koyarım foto bakarsınız..ama yandaki gibi değil.bi renk daha söylemiştim..kuaförümde beğendi..ona boyadı..bidaha boyayalım..iyice otursun renk..ondan sonra aralara doğal duracak şekilde sarılar atarım dedi.. bayanssulusmile

yok genisliyo baya esnek kuması ama benım girdiğim yerdeed cok yoktu..ya normal hamıle kıyafetı satan yerler delı gibi pahallı 75 mılyon bi pantalon..bencede hiç dusunmuyolar:umursamaz:

güle güle kullan canım..kaydirigubbakcemile3resimini koyarsın bakarız..sengözlerimebaksanab

süslüüü raziyeee bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…