canım dr nasıl baktıda rahim duvarının kalınlaştığını anladı acaba alttanmı muayene ettihuuu huuuuuu kızlar ben geldimmmm
dr. gittim..kan istemedi 1 hafta daha bekleyelim dedi.gelmesse o zaman yapalım dedi..rahim duvarı kalınlaşmış bu iyi birşeymiş..yani böyle karasucum sen ne yaptın dr. ne dedi
canım dr nasıl baktıda rahim duvarının kalınlaştığını anladı acaba alttanmı muayene etti
Kızlar ne kaynatıyorsunuzz
perşembe gittim alttan ultrason la baktı bişey demedi yoğunluk var olacan gibi dedi hamilelik şüpesi varsa kan isteyimdedi kan tahlilinden sonuç 2,31 çıktı ama daha dr a göstermedim sonucu yarın tekrar gitmem lazım sanırım:çok üzgünüm:canım senin hala gelmemesi beni cok şaşırttı.sen hala gitmedinmi bir dr,aklava:
canım vajina ultrasonla bakıyo ordan gördü..ama kalınlaşması ne için iyi onu bilmiyorum..:umursamaz:
huuu huuuuuu kızlar ben geldimmmm
dr. gittim..kan istemedi 1 hafta daha bekleyelim dedi.gelmesse o zaman yapalım dedi..rahim duvarı kalınlaşmış bu iyi birşeymiş..yani böyle karasucum sen ne yaptın dr. ne dedi
canım ne olsun işte klasik dr. maceraları..sen nasılsın bakalımzemuszemus
canım senin hala gelmemesi beni cok şaşırttı.sen hala gitmedinmi bir dr,aklava:
canım vajina ultrasonla bakıyo ordan gördü..ama kalınlaşması ne için iyi onu bilmiyorum..:umursamaz:
kıssssllaaaarrr ben geldiiimmm
ama hamile haberi hiç yok :sinifsinif:
nolcak böyle halimiz
ama karasu yine pğatlatmış yumurtaları çifter çifte oda güzel
kızlar eğer ben gebe olsaydım dr alttan baktığında fark edermiydi.perşembe dr gittimde alttan ultrason la baktı evirdi çevirdi bişey demedi mesela alttan bakınca hangi hastalıklar görünür.yoksa sadece görmek istediklerinimi görürler
klava:küstüm sizeeee
oh oh maşallah 2 tane olmuş ve gayette iyi büyümüşler..umarım çarşambaya kadarda iyice büyürler ve iğneni olursun..inşallah iki yumurtanın ikiside döllenir ikizler gelir..:teytey:Tatlım iki tane yumurtam oluşmuş benim de :lepi: ikisi de 16 mm şuanda, çarşamba tekrar bakacak, ondan sonra çatlatma iğnesi bakalım yerimseniben inşallah bu ay ikiz patlatacam :lepi:
Rahim duvarın kalınlaşmışsa bu iyi bişey, hadi inşallah senden müjde geliyo bu ay :Saruboceq:
iyi olmana sevindim canımmmmben iyiyim canımm...Şeniz
canım vajine ultrasonla baktıysa zaten hamilemisn değilmisin görürdü..hangi hastalıkları görücenide acıkcası bilemiyorum şekercimmkızlar eğer ben gebe olsaydım dr alttan baktığında fark edermiydi.perşembe dr gittimde alttan ultrason la baktı evirdi çevirdi bişey demedi mesela alttan bakınca hangi hastalıklar görünür.yoksa sadece görmek istediklerinimi görürler
oh oh maşallah 2 tane olmuş ve gayette iyi büyümüşler..umarım çarşambaya kadarda iyice büyürler ve iğneni olursun..inşallah iki yumurtanın ikiside döllenir ikizler gelir..:teytey:
Bu durumda bebişde yok başka hastalık ta çıkmadı gelde şaşmacanım vajine ultrasonla baktıysa zaten hamilemisn değilmisin görürdü..hangi hastalıkları görücenide acıkcası bilemiyorum şekercimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?