Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
huuu huuuuuu kızlar ben geldimmmm
dr. gittim..kan istemedi 1 hafta daha bekleyelim dedi.gelmesse o zaman yapalım dedi..rahim duvarı kalınlaşmış bu iyi birşeymiş..yani böyle karasucum sen ne yaptın dr. ne dedi
canım dr nasıl baktıda rahim duvarının kalınlaştığını anladı acaba alttanmı muayene etti

canım dr nasıl baktıda rahim duvarının kalınlaştığını anladı acaba alttanmı muayene etti

canım senin hala gelmemesi beni cok şaşırttı.sen hala gitmedinmi bir dr,aklava:
canım vajina ultrasonla bakıyo ordan gördü..ama kalınlaşması ne için iyi onu bilmiyorum..:umursamaz:

kızlar eğer ben gebe olsaydım dr alttan baktığında fark edermiydi.perşembe dr gittimde alttan ultrason la baktı evirdi çevirdi bişey demedi mesela alttan bakınca hangi hastalıklar görünür.yoksa sadece görmek istediklerinimi görürler

canım vajina ultrasonla bakıyo ordan gördü..ama kalınlaşması ne için iyi onu bilmiyorum..:umursamaz:
perşembe gittim alttan ultrason la baktı bişey demedi yoğunluk var olacan gibi dedi hamilelik şüpesi varsa kan isteyimdedi kan tahlilinden sonuç 2,31 çıktı ama daha dr a göstermedim sonucu yarın tekrar gitmem lazım sanırım:çok üzgünüm:

kıssssllaaaarrr ben geldiiimmm
ama hamile haberi hiç yok :sinifsinif:
nolcak böyle halimiz
ama karasu yine pğatlatmış yumurtaları çifter çifte oda güzel

huuu huuuuuu kızlar ben geldimmmm
dr. gittim..kan istemedi 1 hafta daha bekleyelim dedi.gelmesse o zaman yapalım dedi..rahim duvarı kalınlaşmış bu iyi birşeymiş..yani böyle karasucum sen ne yaptın dr. ne dedi

Tatlım iki tane yumurtam oluşmuş benim de :lepi: ikisi de 16 mm şuanda, çarşamba tekrar bakacak, ondan sonra çatlatma iğnesi bakalım yerimseniben inşallah bu ay ikiz patlatacam :lepi:
Rahim duvarın kalınlaşmışsa bu iyi bişey, hadi inşallah senden müjde geliyo bu ay :Saruboceq:

Tatlım rahim duvarının kalınlaşması bebeğinin rahime dahasıkı tutunmasını sağlıyo, benim bebeğim rahim duvarım yeterince kalınlaşmadığı için tutunamadı :sinifsinif: , bu durum progesteron değerlerinin de normal olduğunu gösterir, yani herşey normal, inşallah müjde de yakındır hihoyyyt

Canımcım alttan muayeneyle rahim ağzında lezyon yani yara varsa görürler, yumurtalıklarının içini, genişliğini, kistin varsa onu, yumurtalarının büyüklüğünü, çatlayıp çatlamadığını görürler, rahim duvarının kalınlığını görürler, yani bu gibi şeyler işte yerimseniben

ee bu durumda olsaydı bir sorum söylerdi peki ben niye adet olmuyorumbilmiyorumkismileyoksam bebiş olduda tahlillerde mi çıkmıyor

oh oh maşallah 2 tane olmuş ve gayette iyi büyümüşler..umarım çarşambaya kadarda iyice büyürler ve iğneni olursun..inşallah iki yumurtanın ikiside döllenir ikizler gelir..:teytey:
inşallah canım hayırlısıysa olsun hayırsızsa olmasın..allahım hakkında hayırlı olanı nasip etsin ne diyeyimm:Saruboceq:
ben iyiyim canımm...Şeniz
iyi olmana sevindim canımmmm
canım vajine ultrasonla baktıysa zaten hamilemisn değilmisin görürdü..hangi hastalıkları görücenide acıkcası bilemiyorum şekercimm

oh oh maşallah 2 tane olmuş ve gayette iyi büyümüşler..umarım çarşambaya kadarda iyice büyürler ve iğneni olursun..inşallah iki yumurtanın ikiside döllenir ikizler gelir..:teytey:

İnşallah canımcım inş. :Saruboceq: neyime güveniyosam bi de 1 buçukluk boyumla ikiz istiyom :roflol: :roflol: :roflol:

canım vajine ultrasonla baktıysa zaten hamilemisn değilmisin görürdü..hangi hastalıkları görücenide acıkcası bilemiyorum şekercimm
Bu durumda bebişde yok başka hastalık ta çıkmadı gelde şaşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…