Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
AMİNNN GÜZELİM.. ALLAH SANA VE İSTEYEN HERKESE YAŞATSIN GÜLÜM...
İYİLEŞMİŞTİR İNŞALLAHH İNŞALLAHHHH :Saruboceq::Saruboceq:
ÇOK ÖPÜYORUM SENİ Şeniz

saol canım benimm aminnnnn işalllaaahhh :Saruboceq::Saruboceq:
ben de seni öptüm mucksss opuyorumnanaktan

canım kesinlikle çok alma sıfır 3 ayı ablamın bebişi hemen boyu attı giyemedi onca kıyafeti o garibim ilk bebek tecrübesizliği yaşadı .allahtan beni uyarıyo bende ilk etap kıyafetlerini alıcam sonra bittikçe alıcam..zaten iki tulum aldım daha..bır de alt acması...anneme kalsa varya benı batırcak..tam alışverıs manyagı...sen 6.ayıma gırıcem dıyonda bır ayda 4 haftadan daha fazla gun varya bazı sıteler farklı hesaplıyo ay acısından ..ama kagan kocatepeye gore dedıgın gıbı su an 20 hafta doldu.5 ay bıttı sayıyo..baska sıtelerde de farklı oluyo..ama kabaca ole tabi...bu arada haklısın erkekler uçan tekme atıyo herhaldedkı bazen titretiyo benimki...

canım bildiğim kadarıyla yumurtanın büyüyüp çatlaması yüzünden bazılarında leke oluyomuş.. Bazısı da kist yüzünden olabilir diyo
inş. Hamilesindir...

canım saol ınsallah buyuyup catladıgı ıcın ole olmustur da ınsallah hamıle kalmısıımdır.

ay çok sevindim ben sana daha önceden de sölemiştim bu arısütünü ...ama iyi kullanmaya başladın hiç te bırakma canım....hadi bakalım gelsin ikizler...

ay çok sevindim ben sana daha önceden de sölemiştim bu arısütünü ...ama iyi kullanmaya başladın hiç te bırakma canım....hadi bakalım gelsin ikizler...

Teşekkür ederim hayatım olumunekankayizsmile bu arada resimde çok tatlı görünüyosunuz maşallah tişörtüne de bayıldım yerimseniben lcw ye gidip şu kolleksiyona bi göz atayım ben de bayanssulusmile

Berenişkom özletiyosun kendini hayatım a.s. hoşgeldin bitanem, nasıl gidiyo bakalım :1hug:

Teşekkür ederim hayatım olumunekankayizsmile bu arada resimde çok tatlı görünüyosunuz maşallah tişörtüne de bayıldım yerimseniben lcw ye gidip şu kolleksiyona bi göz atayım ben de bayanssulusmile

CANIMM HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH
BU KEZ SAĞLIKLA GELİR BEBEĞİN YADA BEBEKLERİN olumunekankayizsmile

Sılanaz senıde tebrık ederım canımm
saĞlıklı sıhhatlı kucaĞına al ınŞ.

AyŞeeemmm mınıkım sen nasılsın bakım

iyiyim ablacım :) belimi dinlendiriyorum şu anda çalışırken eğilmekten birbirine girdi kemiklerim :) sen naıslsın ?

evet işte çok almıycam onu dedim bende 2 tulum 2 badi alcam sadece :) sonra gerektikçe
alıcam yok benım annem öle demıo dur bi 8. ay gir ööle bekle accık ne meraklısın :)
ama normal tabii ilk ya diyo :) canım doktorum flnda benım saydıgım gibi sayıyo bende
böyle saıyorum bunun ıcın 20+2 yiz 5. ayımızı resmen bitirmişiz 2 gün de geçmiş bile :) ay maşallah sübhanallah diyim

ayy hepimiz peşpeşe doğurcazz yaa ipek doğurcak bi süre sonra peşinden ben benim
peşimden sen ikimizin arası yakın olr ama :) ipek bizden önce doğurcak tabii kolaylıkla doğururz inşallah heppimizzz :Saruboceq:

Son düzenleme:
Eeeee kepeleklerim, çok az kalmışız yaa, ben de dersteyim pek takılamıyorum :sinifsinif:

senden sonrada ben....
ekim ayı annesiyim bende kaydirigubbakcemile5

huuu huuuuuu kızlar ben geldimmmm
dr. gittim..kan istemedi 1 hafta daha bekleyelim dedi.gelmesse o zaman yapalım dedi..rahim duvarı kalınlaşmış bu iyi birşeymiş..yani böyle karasucum sen ne yaptın dr. ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…