AMİNNN GÜZELİM.. ALLAH SANA VE İSTEYEN HERKESE YAŞATSIN GÜLÜM...
İYİLEŞMİŞTİR İNŞALLAHH İNŞALLAHHHH :Saruboceq::Saruboceq:
ÇOK ÖPÜYORUM SENİ Şeniz
canım benim beşinci ayımda bitti 6. aydan gün almaya başladık bile ay şaka gibi yaa
4 haftalık ldugu zamnları öyle taze hatırlıyorum ki :gitme: hayat ne garip doığucaklar
büyüycekler ve bigün gidicekler belki ama inanamıycaz galiba :gitme:
son ıkı haftadır sert sert vurmaya başladı benım kızım :) eşim daha tam hissedemıyo ya hafif hafif bişey vuruyomuş gibi ama diyo kaydirigubbakcemile3
bizimki narin kız bebek süslü ööle uçan tekme atamıyo tabee bayanssulusmile
şaka bi yana canım erkekler daha çok hareket eder ve daha sağlam vurur :)
bende haftasonu bişeyler alıym diye cıktım ay cüzdanımı unutmusum ya kafa işte e
cüzdanı al geri gel zaten hava sıcaktı yoooh dedim :) dolaştım döndüm
ihtiyaç listesi çıkarttım excelde tablo yaptım fiyatını belirlediklerimi yazdım hesapladım
sanırım başka ihtiyaclarda cıkar ama ılk aklıma gelenleri yazdım işte :)
tulum badi zıbın fln hepsinden ikişer tane yazdım yenidoğan boylarından
0-3 ay badi tulum vs leride daha sonra bakıcam biliyosun yaşını gecene kadar 3 ayda bi
kıyafet değişicek yenidoğan boylarınıd a zaten ilk 1 ay giyebiliyomuş
gerektikçe almak en sağlıklısı olcak sanırım evi doldurmaktansa
büyüyücek pııtcıklarımız inşallah sağlıkla
hoşgeldin aplacım :)
kız tü tü tü maşallah ne güzel olmuşun :)
maşallah sübhnallah canım :) koccaman olmuş :)
canım bildiğim kadarıyla yumurtanın büyüyüp çatlaması yüzünden bazılarında leke oluyomuş.. Bazısı da kist yüzünden olabilir diyo
inş. Hamilesindir...
Eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiif saçların çok yakışmış hayatım boshayallersmile güle güle kullan opuyorumnanaktan dersteyim şu an, o yüzden hemen haberi verip kaçmak zorunda kaldım bilmiyorumkismile ayrıntılar şöyle :
Doktorum muayenede gösterdi yumurtalarımı, gözün aydın istediğin oldu, 2 yumurtan var dedi, güzel de büyümüşler, 16mm olmuş ikisi de ama biraz daha büyüsünler dedi, çarşambaya tekrar randevu verdi, o günki büyüklüğüne göre çatlatma iğnesini ozaman verecek bayanssulusmile
arısütü+bal+polen karışımına bağladım valla ben bunu hayatım, çünkü geçen ay da aynı dozda ilaç almama rağmen 1 yumurtam oluşmuştu yerimseniben
Ay okadar mutlu oldum ki :lepi:, arısütüne devam edicem çarşambaya kadar delikafadulden
ay çok sevindim ben sana daha önceden de sölemiştim bu arısütünü ...ama iyi kullanmaya başladın hiç te bırakma canım....hadi bakalım gelsin ikizler...
Teşekkür ederim hayatım olumunekankayizsmile bu arada resimde çok tatlı görünüyosunuz maşallahtişörtüne de bayıldım yerimseniben lcw ye gidip şu kolleksiyona bi göz atayım ben de bayanssulusmile
CANIMM HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH
BU KEZ SAĞLIKLA GELİR BEBEĞİN YADA BEBEKLERİN olumunekankayizsmile
Teşekkür ederim hayatım olumunekankayizsmile bu arada resimde çok tatlı görünüyosunuz maşallahtişörtüne de bayıldım yerimseniben lcw ye gidip şu kolleksiyona bi göz atayım ben de bayanssulusmile
AyŞeeemmm mınıkım sen nasılsın bakım
canım kesinlikle çok alma sıfır 3 ayı ablamın bebişi hemen boyu attı giyemedi onca kıyafeti o garibim ilk bebek tecrübesizliği yaşadı .allahtan beni uyarıyo bende ilk etap kıyafetlerini alıcam sonra bittikçe alıcam..zaten iki tulum aldım daha..bır de alt acması...anneme kalsa varya benı batırcak..tam alışverıs manyagı...sen 6.ayıma gırıcem dıyonda bır ayda 4 haftadan daha fazla gun varya bazı sıteler farklı hesaplıyo ay acısından ..ama kagan kocatepeye gore dedıgın gıbı su an 20 hafta doldu.5 ay bıttı sayıyo..baska sıtelerde de farklı oluyo..ama kabaca ole tabi...bu arada haklısın erkekler uçan tekme atıyo herhaldedkı bazen titretiyo benimki...
iyiyim ablacım :) belimi dinlendiriyorum şu anda çalışırken eğilmekten birbirine girdi kemiklerim :) sen naıslsın ?
evet işte çok almıycam onu dedim bende 2 tulum 2 badi alcam sadece :) sonra gerektikçe
alıcam yok benım annem öle demıo dur bi 8. ay gir ööle bekle accık ne meraklısın :)
ama normal tabii ilk ya diyo :) canım doktorum flnda benım saydıgım gibi sayıyo bende
böyle saıyorum bunun ıcın 20+2 yiz 5. ayımızı resmen bitirmişiz 2 gün de geçmiş bile :) ay maşallah sübhanallah diyim
ayy hepimiz peşpeşe doğurcazz yaa ipek doğurcak bi süre sonra peşinden ben benim
peşimden sen ikimizin arası yakın olr ama :) ipek bizden önce doğurcak tabii kolaylıkla doğururz inşallah heppimizzz :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?