Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bukadar..diğerlerini yüklemiyor..sorun var diyo..anlamadım...diğeri boyatmadan önce...

Son düzenleme:
kızlar bende hamileyim adetim geçeli 10 gün oldu doktora nezaman gidim kararsızım sizde oldugu gibi benimde hamilelik belirtim yok korkuyorum dış gebelik olurmu diee kızlar yardımmmm

ehh canım sende yani bi doktora gitsene aaa :)

hayırlı olsun bu arada :) sağlıkla kucağına almakda nasib olur inşallah :Saruboceq:

a.s iyiyz canım sen nasılsın bebiş nasıll

SAOL CANIM İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR. HAFTAYA SALI KONTROL VAR
BAKALIM İNŞ. HERŞEY YOLUNDA GİDER.. MAŞALLAH BEBEĞİN BÜYÜMÜŞ
ALLAH NAZARDAN SAKLASIN CİNSİYETİ BELLİ OLDU MU

KUZUCUM 6.HAFTA DOLSUN BAŞLIYO KİMİSİNDEDE HİÇÇÇ BAŞLAMIYO NE GÜZEL..
BEN OĞLUMDA HİÇÇ ÇEKMEDİM BULANTI FALAN. ŞİMDİ 6.HAFTADAN BERİ HEP Bİ BULANTI DURUMU VAR ŞÜKÜR ÖĞÜRTÜ KUSMA YOK DA HEP İÇİM BAYGIN BÖLE.
KURT GİBİ ACIKIYORUM AMA YEMEK GELDİĞİNDE ÖNÜME YİYEMİYORUM DÜŞÜN.
İNŞ. GEÇER BİR AN ÖNCE..

aayy harika canımm hadi işallahh hihoyyyt

SUUU KUŞUMMMMMMM NASILSIN GÖRÜŞEMEDİK:1hug:
BU HAFTA SENİN KESİN SONUÇLAR DİMİ... İNŞ. YARA GEÇMİŞTİR İNŞALLAH..

merhaba kızlar...
bırsey sorcaktım.yardımcı olursanız sevınırım.
yumurtlama zamanında olan lekeelenme nedenı nedır bılıyomusunuz?bu ay oyle bır sorun yasadım ıyıye ısaretmı kotuyemı bılemedım bugun adet gunum merakla beklıyorum bır bılenınız varmı?

canım bildiğim kadarıyla yumurtanın büyüyüp çatlaması yüzünden bazılarında leke oluyomuş.. Bazısı da kist yüzünden olabilir diyo
inş. Hamilesindir...

SUUU KUŞUMMMMMMM NASILSIN GÖRÜŞEMEDİK:1hug:
BU HAFTA SENİN KESİN SONUÇLAR DİMİ... İNŞ. YARA GEÇMİŞTİR İNŞALLAH..

canımcım iyiyim çok şükür sen nasılsın hep yazdım sana ama görmedin:umursamaz: :)) herşey yolundaymış çok sevindim canım maşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Allah'ım..
benim 2 sonucum çıktı canım ve temiz çıktı çok şükür bu hafta son sonucumu alıcam sonra kontrole gidicem işallah dediğin gibi iyileşmiştir canım ya çok sağol:1hug:

Eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiif saçların çok yakışmış hayatım boshayallersmile güle güle kullan opuyorumnanaktan dersteyim şu an, o yüzden hemen haberi verip kaçmak zorunda kaldım bilmiyorumkismile ayrıntılar şöyle :
Doktorum muayenede gösterdi yumurtalarımı, gözün aydın istediğin oldu, 2 yumurtan var dedi, güzel de büyümüşler, 16mm olmuş ikisi de ama biraz daha büyüsünler dedi, çarşambaya tekrar randevu verdi, o günki büyüklüğüne göre çatlatma iğnesini ozaman verecek bayanssulusmile
arısütü+bal+polen karışımına bağladım valla ben bunu hayatım, çünkü geçen ay da aynı dozda ilaç almama rağmen 1 yumurtam oluşmuştu yerimseniben
Ay okadar mutlu oldum ki :lepi:, arısütüne devam edicem çarşambaya kadar delikafadulden

yok canım belli değil haftaya doktor randevumuz var sanırım o zaman belli olır tam 16 haftalık olucaz giddiğimizde

AMİNNN GÜZELİM.. ALLAH SANA VE İSTEYEN HERKESE YAŞATSIN GÜLÜM...
İYİLEŞMİŞTİR İNŞALLAHH İNŞALLAHHHH :Saruboceq::Saruboceq:
ÇOK ÖPÜYORUM SENİ Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…