Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
İnşallah canımcım inş. :Saruboceq: neyime güveniyosam bi de 1 buçukluk boyumla ikiz istiyom :roflol: :roflol: :roflol:

kızım boya fialn bakmaz oo..eskidenmiş o kısa boylular doğuramz diye öyle söylerlermiş..ee şimdi zaten kesipte alıyolar..sen yeterki hamiş kalda doğurtmak kolayy:roflol::roflol:
hem biz doğurttururuz kızlarla senii..nede olsa burda ustalaştık sayılırız konuşa konuşa:roflol::roflol::roflol::roflol:

ee bu durumda olsaydı bir sorum söylerdi peki ben niye adet olmuyorumbilmiyorumkismileyoksam bebiş olduda tahlillerde mi çıkmıyor

Canımcım eğer gebelik olsaydı kanda mutlaka çıkardı çünkü bayağı geciktin diye düşünüyorum ama bilemiyorum ki bilmiyorumkismile acaba kist mi oluştu dicem ama alttan muayene etti diyosun, kist olsa görürdü mutlaka ve söylerdi sana bilmiyorumkismile ben de bi anlam veremiyorum bu halde senin neden bu kadar geciktiğine :uhm:

:roflol: :roflol: :roflol:

bukadar..diğerlerini yüklemiyor..sorun var diyo..anlamadım...diğeri boyatmadan önce...

cicim cok hoş olmuşsun cok beğendim sac rengini,,kuaförününde dediği gibi üstüne birkaç pakaette ışık attımıydı süper olur... güle güle kullan canımm

Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, eve gidip ıspanak yapıcam, iki saat onları temizlemekle geçer artık ayakta akannehir neyseki kociş geç gelecek bu akşam, maçı var, işimi bitirince girerim yine evden kociş gelene kadar yerimseniben
Öptüm hepinizi en kocamanından, baş baaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktan

senden sonrada ben....
ekim ayı annesiyim bende kaydirigubbakcemile5

inşallah canım :)

huuu huuuuuu kızlar ben geldimmmm
dr. gittim..kan istemedi 1 hafta daha bekleyelim dedi.gelmesse o zaman yapalım dedi..rahim duvarı kalınlaşmış bu iyi birşeymiş..yani böyle karasucum sen ne yaptın dr. ne dedi

hadi hayırlısı inşallah :) canımmm

hadi biriniz söyleyin eğer kötü bir durum olsaydı ultrasonda görürmüydü

kötü bişey olsa görürdü canım dert etme ama bi test fln yap bi doktora git hala neden
gelmıyo adetım de bi araştır canım yaaa

güle güle canım kolay gelsinn afiyet şeker bal olsun.cokacimcoook.
dikkat et kendine bende öpüyorum senii başş başşş cicimmkaydirigubbakcemile3

güle güle git güle güle gel sabah

kötü bişey olsa görürdü canım dert etme ama bi test fln yap bi doktora git hala neden
gelmıyo adetım de bi araştır canım yaaa
daha ne testi yapabilirlerki prolaktin e baktılar gebeliğe baktılar alttan baktılar

sağol canım inşallahh hayırlısı artıkboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…