kızz ne alakaa yüce rabbim verdikten sonra sempatiksalakcinniİnşallah canımcım inş. :Saruboceq: neyime güveniyosam bi de 1 buçukluk boyumla ikiz istiyom :roflol: :roflol: :roflol:
İnşallah canımcım inş. :Saruboceq: neyime güveniyosam bi de 1 buçukluk boyumla ikiz istiyom :roflol: :roflol: :roflol:
ee bu durumda olsaydı bir sorum söylerdi peki ben niye adet olmuyorumbilmiyorumkismileyoksam bebiş olduda tahlillerde mi çıkmıyor
kızım boya fialn bakmaz oo..eskidenmiş o kısa boylular doğuramz diye öyle söylerlermiş..ee şimdi zaten kesipte alıyolar..sen yeterki hamiş kalda doğurtmak kolayy:roflol::roflol:
hem biz doğurttururuz kızlarla senii..nede olsa burda ustalaştık sayılırız konuşa konuşa:roflol::roflol::roflol::roflol:
Bu durumda bebişde yok başka hastalık ta çıkmadı gelde şaşma
valla canım iyi dayanıyorsun..ben olsam şimdiye kadar kaç tane dr. gitmiştim..gebelik yok,kist yok ee neden hala gelmedi adetin şaşdım vallahiiiCADIARZU
bukadar..diğerlerini yüklemiyor..sorun var diyo..anlamadım...diğeri boyatmadan önce...
senden sonrada ben....
ekim ayı annesiyim bende kaydirigubbakcemile5
huuu huuuuuu kızlar ben geldimmmm
dr. gittim..kan istemedi 1 hafta daha bekleyelim dedi.gelmesse o zaman yapalım dedi..rahim duvarı kalınlaşmış bu iyi birşeymiş..yani böyle karasucum sen ne yaptın dr. ne dedi
hadi biriniz söyleyin eğer kötü bir durum olsaydı ultrasonda görürmüydü
Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, eve gidip ıspanak yapıcam, iki saat onları temizlemekle geçer artık ayakta akannehir neyseki kociş geç gelecek bu akşam, maçı var, işimi bitirince girerim yine evden kociş gelene kadar yerimseniben
Öptüm hepinizi en kocamanından, baş baaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktan
güle güle git güle güle gel sabahKepeleklerim ben çıkıyorum artık, eve gidip ıspanak yapıcam, iki saat onları temizlemekle geçer artık ayakta akannehir neyseki kociş geç gelecek bu akşam, maçı var, işimi bitirince girerim yine evden kociş gelene kadar yerimseniben
Öptüm hepinizi en kocamanından, baş baaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktan
daha ne testi yapabilirlerki prolaktin e baktılar gebeliğe baktılar alttan baktılarkötü bişey olsa görürdü canım dert etme ama bi test fln yap bi doktora git hala neden
gelmıyo adetım de bi araştır canım yaaa
inşallah canım :)
hadi hayırlısı inşallah :) canımmm
kötü bişey olsa görürdü canım dert etme ama bi test fln yap bi doktora git hala neden
gelmıyo adetım de bi araştır canım yaaa
kızlar ya şu azerice ninniye bakın ne güzel http://www.on5yirmi5.com/genc/v1/video/videoizle.aspx?v=5679
kızlar ya şu azerice ninniye bakın ne güzel http://www.on5yirmi5.com/genc/v1/video/videoizle.aspx?v=5679
ayyy kimse kalmamışş muhabbeti de kaçırdımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?