HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:
---------
:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016................30 NİSAN
deryainci.......................9 MAYIS
SariLale........................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
bayankarasu................15 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
elson............................24 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss
OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor
ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel
MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra
NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--??
Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26
İyiler canım bakalım haftaya 2 li tets ve kontrolümüz varCNMMMMMMMMMMMMM. NASILSIN. DENK GELEMİYOZ SENLE HİÇ. NASIL GİDİYOR HAMİLELİK, İYİMİ BEBİŞLERİNN...:1hug:
Bence de.Kilo almamak için kendiyle savaşıyor deli kadınevet canım fazla almasanda bel direk kalınlasıyo..ablamda benım fotoları gordu sen hıc almamıssın kı bacakların zayıf dıyo ama bel maşallah odun gibi...göbeğim de epey belirdi..zaten 5 kilo aldım ben bacaklar sısmedı ama yuzun yanaklarım ve de belıme gıttı ...
napalım kız bole olmasa hamıleye benzemeyız kı...ben mesele ebru sallı gıbı hamıle olmak ıostemezdım ..ne o kedi gibi küçücük göbek..o da sırf kas...bence cok ıgrenc
Bende bulantı olmadı,çok şükür bir sorunum da yok.Bu sitede böyle senin gibi söyleyenler olunca doktoruma sordum.Olması iart değil olabilir sadece dediyengemle aynı anda hamile kaldık ama onun bulantıları var...o yüzden endişeleniyorum...bir şey hissetmediğim için çok korkuyorum acaba bir sorun mu var diye...
Hadi hayırlısı canım.Benim de demek öyleymiş ki çift yumurta ikizleri benimkiler..Hadi bakalımKepeleklerim çok mutluyum çoooooooooooooooooooooook zemuszemus iki tane yumurtam oluşmuş hihoyyyt ikiz patlatacam bu ay ikizzzzzzzzzzzzz :teytey:
tebrklerrr darısı bizim başımıza artıkkkk guclubacismile
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan
Günaydın ikiz anne adayım benim :)Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan
günaydın canlarrrrr
günaydınnnn canım hoşgeldinizzzzkaydirigubbakcemile3Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan
günaydın canlarrrrr
smart_girl, hatice_48, ELSON+
KIZLAR GÜNAYDIN NASILSINIZ...AY BENİM ÇOK FENA MİDEM AĞRIYO ÖLCEM NERDEYSE....
günaydın canım hoşgeldinnopuyorumnanaktan..cok gecmiş olsun yaa neden ağrıyoki acaba dokunacak birşeymi yedinkicokacimcoook
eee yani arıması haklı o zaman sıcağın üstüne soğuk yede ağrımasın..umarım canım ağrın cabuk gecer mide ağrısı cok kötü birşey cünküEVET SÖLEMESİ AYIP SOĞUK KARPUZ YEDİM SICAK ÇORBANIN ÜSTÜNE....GEL DE AĞRIMASIN Dİ Mİ...:mymeka:
günaydın kızlarrr
maşşalh erkencisin alkisalkisalkishatice_48, mercan.a, tinkerbell09+, smart_girl
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiim, hoşgeldiniz opuyorumnanaktan
Ben de siz gelene kadar bilgisayarıma format attım yerimseniben
günaydınnnn canım hoşgeldinizzzzkaydirigubbakcemile3
günaydınnnn hoşgeldinnnn bebişim..opuyorumnanaktan
smart_girl, hatice_48, ELSON+
KIZLAR GÜNAYDIN NASILSINIZ...AY BENİM ÇOK FENA MİDEM AĞRIYO ÖLCEM NERDEYSE....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?