maşşalh erkencisin alkisalkisalkis
KIZLAR GÜNAYDIN NASILSINIZ...AY BENİM ÇOK FENA MİDEM AĞRIYO ÖLCEM NERDEYSE....
Günaydın ikiz anne adayım benim :)
bayankarasu+, smart_girl, mercan.a, hatice_48+, tinkerbell09+
günaydın kızlaaar :)
günaydın tinker
ayy gece kalkıp kalkıp istifra ettim midem bulanmamasına rağmen bide sancılar girdi
karnıma tabii karnımı zorlayınca......sonra sabah uyandım bacağımda kramp Allah ım öldüm
geçene kadar kafamçokkarıştı sonra yüzümü yıkayım dedim banyoya gittim o da ne
kocaman kocaman lekeler böyle bi hayııırrrrrrrrrrrrrrrrr diye çığlık atasım geldi yani
gene çıkmış hamilelik masksi denen şeyler hemde gece basmışlar bütün yüzümü
neyse fondotenle kapattım bende napiim kabus gibiydi yani bu sabah
göbüşümdeki cimcime sabrımı mı deniyo nedir anlamadım ki :CüvCüv:
Ben de açmıyım neeee! kafamçokkarıştı
Okula geldim geleli ne yesem diye düşünüyorum! CADIARZU
günaydın tinker
ayy gece kalkıp kalkıp istifra ettim midem bulanmamasına rağmen bide sancılar girdi
karnıma tabii karnımı zorlayınca......sonra sabah uyandım bacağımda kramp Allah ım öldüm
kocaman kocaman lekeler böyle bi hayııırrrrrrrrrrrrrrrrr diye çığlık atasım geldi yani
Günaydın ikiz anne adayım benim :)
Günaydın şekercim... :)
günaydınnnn canım hoşgeldinizzzzkaydirigubbakcemile3
günaydınnnn hoşgeldinnnn bebişim..opuyorumnanaktan
günaydın tinker
günaydın canım haoşgeldin...kız ben o zilliyi yerim.cokacimcoook
.aman sağlığı iyi olsunda lekeler gecici..bakın sacınızı kestirmeyin sakın doğum yapınca terinizi sacınızla silince geciyomuşş..ve eltim aynını yaptı,biz gelinede yaptık şimdi hiç yok..aklınızda bulunsun kızlarr
günaydın hoşgeldinnnn
hoşbulduk canımmmm
canım günaydınnnn
ayyy kız hiç dert bitmiyo benimde astımım tuttu iki gündürrr nefes alamıyom bide baş ağrısı var dünden beri öksürünce beynim zonkluyooo
aaaa bide ayşe bacapına kramp girince eşine söyle ayağının altına elinin içiyle itttirir gibi bastırsın anında geçiyo canımmm
YA BENDE LEKE OLMADI HİÇ İNSALLAHTA OLMAZ YA..:Saruboceq:
Ayşecim sorma....
Bir gecede mi cıktı lekeler...ya benımde sabah karnımın sağ kısmı bi ağrıyoduki meğer o tarafıma dönmüşüm uyurken bebek te ordaydı orası sivriydi ama epey ağrıdı artık uyku haram bana....miğde ağrısı ve de şu kan haplarının sebep oldugu kabızlık...
Günaydın cicim opuyorumnanaktan
Senin cimcime şimdiden başladı yaramazlığa kıs maşallah
günaydın kızlar..
dün net gitti..giremedim bidaha..bugünde geç kaldım..uyandığımda saat 8 buçuktu...
günaydın canım haoşgeldin...kız ben o zilliyi yerim.cokacimcoook
.aman sağlığı iyi olsunda lekeler gecici..bakın sacınızı kestirmeyin sakın doğum yapınca terinizi sacınızla silince geciyomuşş..ve eltim aynını yaptı,biz gelinede yaptık şimdi hiç yok..aklınızda bulunsun kızlarr
günaydın hoşgeldinnnn
hoşbulduk canımmmm
canım günaydınnnn
ayyy kız hiç dert bitmiyo benimde astımım tuttu iki gündürrr nefes alamıyom bide baş ağrısı var dünden beri öksürünce beynim zonkluyooo
aaaa bide ayşe bacapına kramp girince eşine söyle ayağının altına elinin içiyle itttirir gibi bastırsın anında geçiyo canımmm
GEÇMİS OLSUN CANIMCIMolumunekankayizsmile
günaydın kontescim :)
evet bitmiyo gercektende ya mide bulanmasa bile istifra olabiliyo hersey olabiliyo
yani :)
hamilelikte astım çok fena canım Allah yardımcın olsun bide ikiz bebiş ayy aman
kontrollerini aksatma çok önemli annemde astımı çok ilerdeydi bizim en küçüğe hamileyken baya zorluk çekti...
ben uyandıgımda eşim çoktan işe gitmişti yanımda olunca ovuyo bacagımı düzeltiyo
geçiyo fln ama bu dediğin yöntemi ilk kez duydum ilk krampta deniycem kaydirigubbakcemile3 teşekkğrler canım
AYŞE..
BEN DE GECE İÇİYOM SEN DEDİKTEN SONRA...MİDE AĞRIMIN SEBEBİ SICAK ÇORBANIN ÜSTÜNE SOĞUK KARPUZ YEMEM OLDU..ARANDIM YANİ..boshayallersmile
ovv anladım canım aranmışın birascık :)
ayy benım babam süpper hiper muhteşem ötesi karpuz seçer
bi karpuz almış yenmıyo ama tadından diyom nerden buldun yaz gelmedne diyom
annem kimseye yedirmemiş karpuzu ben gidince oh ayşe geldi karpuz yicez yaa fln
oldu millet kaydirigubbakcemile3 ekmekle peynırle yedim ne güzel gittiydi ya cokacimcoook gecen gunde yenıdünya yeşil erik çilek portaal elma kocaman bi
kaseye karıtırdım hepsini aldım kucağıma nakış işliyodum yedim yavaş yavaş
meyve yiyimde başka bişi yemıyım bebiş çok seviyo meyveyi :)
ay bende bu sene hayatımda yemediğim kadar çok erik tükettim hayatta ağzıma koymazdım o küçücük şeyleriii insan demekki yemediği şeyleride canı isteyebiliyomuş
eşimle pazar günü dışarı çıktıkk dondurmacıdan bol meyveli dondurma istedim ay öyle bi yiyişim varki bi baktım adam bana bakıyooo diycektım ne oluyo kardeşimmm
bide sizdede oluyomu bilmyom kendim dışarı çıknca ben bişe almam pek kendime
eşimle çıkınca çocuk gibi ben şundanda istiyoım karpuzda al felan bide akşam eve geldim kendim tekrar çilekli dondurma yaptımmm ne aç gözlü oldum yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?