Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım annem hamileyken babam ona bal alıyodu ama böle halis güzel bal annem
onu yiyince rahatladıgını fln söyluyodu ama bilemıycem bi dene istersen :)

benımde bacagıma kramp girer hele yazın bi ara çok şikayetcı lunca doktora gitmiştimde
doktor yazın kalsiyum ve magnezyumu terle vücudundan hızlıca atıyosun vücutta
magnezyum ve kalsiyum ekslikliği ortaya cıkıncada kramp giriyo her gun soda iç
demişti kalsiyum ve magnezyum yazmıştı vitamin boshayallersmile
kışın hiç olmuyo ama kramp çok nadir

ayy evet dondurma kesınlıkle eşim hasta olurum veya bebek dondurma soğuğundan etkilenir (!)
diye kısıtlıyo ama çok sevıyorum yaa gecen hafta full dondurma yedim ne güzeldi
ehehehe :)
bende kfc ye gidince öle oluyo bi tavuk yiyişim var evlere şenlık sositososito

bu arada çilekli dondurmayı nasıl yaptın anlatsana boshayallersmile

yarasın valla çok seviniyordum canım düzeldim diye dünden beri gene başladı bulantılarım gene yaptığımı yiyemedim akşamm şaşırdım valla düzeldim sanmıştımm

aman canım mide bulantısı cok kötü..helede pişirdiğini yememek dahada kötü..ah keşke annenciklerimiz hamileyken yanımızda olsada bize pişirse biz yesek güzel güzel..ah ahhh annemi özledimmmm bak şimcikmafoldumben

Karpuz ve peynır eskı kaŞar ya da tulum olcak ama...ızmır tulumu...ooof mÜthıŞ,,,

ben dondurmayı kapallı planalrdan alıyorum onalr buzlu olmuyo ya ama geçende yediğim çok güzeldi ben meyveli dondurma hastasıyım zaten bayııldım valla
hazır yemek yemekten tiksindim ben dıaşrdan yemek istemyio canım hiç aslında çokda tüketmemiştim ama ne biliyim görmek bile istemiyom
eşim kahvaltıya götürdü beni normalde börekler felan göütütrüdüm bu sefer peynir domates yiyince oda şaşırdı bende azcım iştaha gelirsin sanmıştım dedi ama nerdeeee

ayyy ne çok konuştuuum be
dondurma tarifini vereyim
yarım kilo çileği bi bardak şekerle birlikte robottan geçiyorsun
başka bi kapta bi paket krem şantiyi bi bardak tan biraz az süt le çırpıyorsun sonra ikisini iyice karıştırıp kapalı bi dondurma kabına boşaltıyorsun donunca servisssssss
baya bi çıkıyo yarım kilo çilektennn

valla canım annemde kayınvalidemde yakın gelin diyolarda ben rahat edmeiyom yemekten sonra kendi evimde atıyom bacakları koltuğun tepesine yatıyom kalkamıyomki daha o yüzden evdeki rahatlığımı yemeğe tercih ediyorum kimi zaman

ayşe sana en son yazdıklarım biraz karışmış senin yazdıkalrınla inş çözmüşündürrrkaydirigubbakcemile3

hazır cilek varken bozulmadan şu dondurmayı yapim gelim hemen...tarif için sağol canımmmcokacimcoook

canım o parfe oluyo o zaman dondurma olmuyo sanırsam parfede bi tür soğuk tatlı
dondurma gibi tabii çilkli parfe yaparımda ordan tarifi benzeştirdim :) neyse ne
meyve süt krema al sana dondurma :) ehehe

ya benımde hep meyve yiyesım süt ,soda ,su , meyve suyu sonracıma çay içesim fln
geliyo hani hiç demıyorum amanda şöle bi yemek olsada yesem çok nadir.
ama çorba bi kazan olsa bi kazan içerim o kadar hoşuma gidiyo hele tavuk suyu veya
domates çorbası ise :)
he bu arada kfc yide ayrı severim hee...extreme menu favorim :lepi: cloeslaw'larınada bayılıyovuum :lepi:

hazır cilek varken bozulmadan şu dondurmayı yapim gelim hemen...tarif için sağol canımmmcokacimcoook

afiyet olsunnn oktay ustanın tariflerinden bu
ben yedim bilem dışardakilerden çok daha güzel olduuu çilek tadı var en azından krem şanti olunca da buzlu gibi olmuyoo
bide bi tarif daha şimdi çilek mevsimii çilekleri gene robottan geçirin içine bir yada iki yemek kaşığı pudra şekeri tekrar çekin onu dondurma kutularına koyup buzluğa atın canınız çilekli tatlı istediğinde çıkarın muhallabeilerin pastaların üstünde kulalnabilirsinizzz
puda şekerini çok koyunca çileğe çilekli şekerlerme gibi oluyo oda ayrı bi güzel

AYYY Bı TÜRLÜ YAZAMADIM
SELAMMMM HERKESE.. ıZMıR TULUMU GÖNDEREM SıZE BEN :))
AYRICA CANIM PEYNıR VE GEVREK ıSTEDı :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…