ohhhh yarasın hayatım ikizlere vitamin gitsinn..aklinialirimsmile
sağol canım ilaç kullanmıycam pek ii değil diye okudum nette bakalım bitkisel çözümler bulabilirmiyim acaba
canım benim gece normaldede kramp girerdi ara ara bacağıma bi bağırırdım eşim sıçrardı yataktan ovalasada hemen geçmezdi ağlardım acıdannn
bende bu metodu yeni öğrendim ayağımın altına bastırınca anında kesiliyo bide ertesi gün hani o kramp giren bacağın kas katı kesiliyo ya oda olmuyo çok şükürrr
ay bende bu sene hayatımda yemediğim kadar çok erik tükettim hayatta ağzıma koymazdım o küçücük şeyleriii insan demekki yemediği şeyleride canı isteyebiliyomuş
eşimle pazar günü dışarı çıktıkk dondurmacıdan bol meyveli dondurma istedim ay öyle bi yiyişim varki bi baktım adam bana bakıyooo diycektım ne oluyo kardeşimmm
bide sizdede oluyomu bilmyom kendim dışarı çıknca ben bişe almam pek kendime
eşimle çıkınca çocuk gibi ben şundanda istiyoım karpuzda al felan bide akşam eve geldim kendim tekrar çilekli dondurma yaptımmm ne aç gözlü oldum yaaaaa
yarasın valla çok seviniyordum canım düzeldim diye dünden beri gene başladı bulantılarım gene yaptığımı yiyemedim akşamm şaşırdım valla düzeldim sanmıştımm
canım annem hamileyken babam ona bal alıyodu ama böle halis güzel bal annem
onu yiyince rahatladıgını fln söyluyodu ama bilemıycem bi dene istersen :)
benımde bacagıma kramp girer hele yazın bi ara çok şikayetcı lunca doktora gitmiştimde
doktor yazın kalsiyum ve magnezyumu terle vücudundan hızlıca atıyosun vücutta
magnezyum ve kalsiyum ekslikliği ortaya cıkıncada kramp giriyo her gun soda iç
demişti kalsiyum ve magnezyum yazmıştı vitamin boshayallersmile
kışın hiç olmuyo ama kramp çok nadir
bendede yazın oluyo hemen anlıyorum kalsiyum eksik dadanıyorum yoğurdaaa
bal yememeiştim canım deniyim aslında şuan keçiboynuzu pekmezi yiyorum daha erken başlasaydım yemeye çok fazla etkilenmeden atlatıyordum ama bu sene başlayamamıştım mide bulantısından yediğim pekmezi çıkarıyordum şimdi telafi etmeye çalışıyorum inş yarar ama balıda deniycem sağol canım
ayy evet dondurma kesınlıkle eşim hasta olurum veya bebek dondurma soğuğundan etkilenir (!)
diye kısıtlıyo ama çok sevıyorum yaa gecen hafta full dondurma yedim ne güzeldi
ehehehe :)
bende kfc ye gidince öle oluyo bi tavuk yiyişim var evlere şenlık sositososito
bu arada çilekli dondurmayı nasıl yaptın anlatsana boshayallersmile
aman canım mide bulantısı cok kötü..helede pişirdiğini yememek dahada kötü..ah keşke annenciklerimiz hamileyken yanımızda olsada bize pişirse biz yesek güzel güzel..ah ahhh annemi özledimmmm bak şimcikmafoldumben
hatice_48, tinkerbell09, kontes26, ay_she+, fairtopia, Sedef35+ Merhaba Kızlar!!!! Nasılsınız bakalım??
Karpuz ve peynİr eskİ kaŞar ya da tulum olcak ama...İzmİr tulumu...ooof mÜthİŞ,,,
hatice_48, tinkerbell09, kontes26, ay_she+, fairtopia, Sedef35+ Merhaba Kızlar!!!! Nasılsınız bakalım??
hoşgeldin canım :) hamdolsun iyidir :) sen naıslsın ?
İYİ CNM SEN NSLSN:dance:
ben dondurmayı kapallı planalrdan alıyorum onalr buzlu olmuyo ya ama geçende yediğim çok güzeldi ben meyveli dondurma hastasıyım zaten bayııldım valla
hazır yemek yemekten tiksindim ben dıaşrdan yemek istemyio canım hiç aslında çokda tüketmemiştim ama ne biliyim görmek bile istemiyom
eşim kahvaltıya götürdü beni normalde börekler felan göütütrüdüm bu sefer peynir domates yiyince oda şaşırdı bende azcım iştaha gelirsin sanmıştım dedi ama nerdeeee
ayyy ne çok konuştuuum be
dondurma tarifini vereyim
yarım kilo çileği bi bardak şekerle birlikte robottan geçiyorsun
başka bi kapta bi paket krem şantiyi bi bardak tan biraz az süt le çırpıyorsun sonra ikisini iyice karıştırıp kapalı bi dondurma kabına boşaltıyorsun donunca servisssssss
baya bi çıkıyo yarım kilo çilektennn
ben dondurmayı kapallı planalrdan alıyorum onalr buzlu olmuyo ya ama geçende yediğim çok güzeldi ben meyveli dondurma hastasıyım zaten bayııldım valla
hazır yemek yemekten tiksindim ben dıaşrdan yemek istemyio canım hiç aslında çokda tüketmemiştim ama ne biliyim görmek bile istemiyom
eşim kahvaltıya götürdü beni normalde börekler felan göütütrüdüm bu sefer peynir domates yiyince oda şaşırdı bende azcım iştaha gelirsin sanmıştım dedi ama nerdeeee
ayyy ne çok konuştuuum be
dondurma tarifini vereyim
yarım kilo çileği bi bardak şekerle birlikte robottan geçiyorsun
başka bi kapta bi paket krem şantiyi bi bardak tan biraz az süt le çırpıyorsun sonra ikisini iyice karıştırıp kapalı bi dondurma kabına boşaltıyorsun donunca servisssssss
baya bi çıkıyo yarım kilo çilektennn
hazır cilek varken bozulmadan şu dondurmayı yapim gelim hemen...tarif için sağol canımmmcokacimcoook
ayşe sana en son yazdıklarım biraz karışmış senin yazdıkalrınla inş çözmüşündürrrkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?