Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

çileki rendeleyip şekerle karıştırıp bende çok kullanırım kek ve pasta üstlerinde :)
ama buz kalıbında saklamak aklıma gelmemişti bak bende napıyorum +
şimdi
tavuk aldım haşladım suyu kaldı dimi suyunu buz kalıplarına dolduruyorum buzluğa koyyorum
mesela çorba yapcm dimi hop iki tane çıkartıp atıyom çorbanın içine yani
ev yapımı bulyon da denebilir katkı maddesi yok tertemiz çokda güzel oluyo
tavsiye ederim herkese bunu da bebekine pişirdiği yemekleri paylaşan bi kaıdndan öğrenmiştim
kızının yemeklerine hiç bulyon kullanmamış hep böle yapmış :)

canım valla adı çilekli dondurma diye geçiyordu zaten bende çilekli dondurma aşerince yaptım hemen
ben ev yemeği olsun istiyorum hep bayılıyorum valla geçen işkmebe çorbası içtim kana kana desem yeridir sağolsun annem yapıp gönderiyooo
ben sadece mc in patates kızartmasını seviyom bide kumpir çok canım istiyo alıyom yine yiyemiyorum anlamadım gitti valla

kızlar dr tekrar gittim geldim adetinin 3.günü gel dedi .ıyide ben nezaman adet olacam dedim eğer 10 gün içindede hala olmazsa ozaman yine gel dedi

hoşgeldin canım..sağol biz iyiyiz cok şükür sen nasılsın canımkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım iyidr sen nasılsınn

AYYY Bİ TÜRLÜ YAZAMADIM
SELAMMMM HERKESE.. İZMİR TULUMU GÖNDEREM SİZE BEN :))
AYRICA CANIM PEYNİR VE GEVREK İSTEDİ :sinifsinif:

Hoşbulduk!!! ben çok iyiyim kendimi çok huzurlu mutlu hissediyorum.....

Berenim sen de hoşgeldinn nasılsın??? :1hug:

AYYY Bİ TÜRLÜ YAZAMADIM
SELAMMMM HERKESE.. İZMİR TULUMU GÖNDEREM SİZE BEN :))
AYRICA CANIM PEYNİR VE GEVREK İSTEDİ :sinifsinif:

hoşgeldin aplacım :) ben peynır yemeye yeni başladım desem :tomato:
bak süt içerim hemde damacanayla o derece yoğurtta yerim ama peynır ımhh
sevmıyom sadece kaşar krem peynır beyaz peynırıde ööle çok canım isterse
bu ara yedım işte az az belkı ilerde ben peyniri peynirde beni sever aşk falan yaşarız bellimi olur :asigim: kaydirigubbakcemile3

anladım canım olsn :) işkembe mi hayatrımda içemem :1ninca: sevemıyorum bi türlü maalesef
kumpiride en başından beri canım istiyodu gecen hafta yedım canıma değdi valla ne güzel bişeydi o yaa :)

Kızlar yaa, bugün pek takılamıyorum size, derslerim çok yoğun yaaaaaaaaaaa akannehir akannehir akannehir
Ay bi de heyecan yaptım ki sormayın, şimdi iki tane yumurtam var ya boshayallersmile acaba yarına kadar kaç mm olurlar, iğneyi ne zaman vururuz, ne zaman çalışmalara başlarız, ikisi birden döllenebilir mi acaba falan diye düşünüp duruyorum boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

annein hala astımı rahatsz ediyorsa keçiboynuzu pekmezi yesin canım

yok canım çok şükür şu an annemın astımı öyle bi iyileşti öyle iyi durumdaki
maşallah sübhanallah :) ama ben yerim merak ediyom zaten tadını alacam o vitamındende alalım bulunsun kaydirigubbakcemile3

kızlar dr tekrar gittim geldim adetinin 3.günü gel dedi .İyide ben nezaman adet olacam dedim eğer 10 gün içindede hala olmazsa ozaman yine gel dedi

hoşgeldin şeker :) hadi hayırlısı inşallah bebıus olsa gözükrdü yok demekkı adetın başka sebeplerden dolayı gecıkıo :uhm:

kızlar dr tekrar gittim geldim adetinin 3.günü gel dedi .ıyide ben nezaman adet olacam dedim eğer 10 gün içindede hala olmazsa ozaman yine gel dedi

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

heyecan yapma kızzzz....oluruna bırakkk

sordum ben kötü birşey yada kist falan olsaydı muayenede görürdünüz demi dedim evet evet bişey yok dedi

sütt iğğğğğğğ:sinifsinif:
midem almıyo sütü
peynire bayılırım:1rolleyes:

kızlar yaptın dondurmayı koydum dolaba...valla görünüm ve lazzet olarak güzel..bakalım donunca nasıl olucak..

canım bende sen gibi gittiğimde yumurtalarım 16 mm olmuştu dr. 3 gün sonra gel yeteri kadar büyümüşse iğneni yaparız dedi.ama dr. bana bu arada ilişkide bulun dedi..spermler yumurtaya birşeymi yapıyomuş ne onun için..ve tabi biz o 3 günde fultaym çalışltık.:kedi::kedi:bir gittim yumurtalar catlamış..boshayallersmile
yani demek istediğim sende benim gibi olabilirsin.bence sen işini sansa bırakma çalışmalara başalakaydirigubbakcemile5

kız yanlış anladınnn yaptığın karışımı donruma kapları varya dışardan aldığımız onlara koyuyuorum buz kaplarına değilll
o senin dediğini biliyorum bende tavul bulyon demiii
ben onlardan tarhana çorbasının içinede atıyom çok güzel oluyo

ben de sevmiyorum sütü ama kendimi şimdiden zorluyorummm :1no2: sabah akşam bir bardak içiyorum

bu arada kahve tiryakisi olan BENNN kahveyi bıraktım :lepi: :lepi: :lepi:

yok ben çok severdim soğuk sütü... şimdi içim almıyoakannehir
gene çok sevdiğim kahveyi içemiyorum laelaelaelaelae

berenim hoşgeldin nasılsannnnnnn
sendede başladımı bulantılar kızzzz
süte ığğğğ dediğine göre bende işyerinde yeni içmeye başladım iki aydan sonra
ama peynir çok yiyom şükürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…