afiyet olsunnn oktay ustanın tariflerinden bu
ben yedim bilem dışardakilerden çok daha güzel olduuu çilek tadı var en azından krem şanti olunca da buzlu gibi olmuyoo
bide bi tarif daha şimdi çilek mevsimii çilekleri gene robottan geçirin içine bir yada iki yemek kaşığı pudra şekeri tekrar çekin onu dondurma kutularına koyup buzluğa atın canınız çilekli tatlı istediğinde çıkarın muhallabeilerin pastaların üstünde kulalnabilirsinizzz
puda şekerini çok koyunca çileğe çilekli şekerlerme gibi oluyo oda ayrı bi güzel
canım o parfe oluyo o zaman dondurma olmuyo sanırsam parfede bi tür soğuk tatlı
dondurma gibi tabii çilkli parfe yaparımda ordan tarifi benzeştirdim :) neyse ne
meyve süt krema al sana dondurma :) ehehe
ya benımde hep meyve yiyesım süt ,soda ,su , meyve suyu sonracıma çay içesim fln
geliyo hani hiç demıyorum amanda şöle bi yemek olsada yesem çok nadir.
ama çorba bi kazan olsa bi kazan içerim o kadar hoşuma gidiyo hele tavuk suyu veya
domates çorbası ise :)
he bu arada kfc yide ayrı severim hee...extreme menu favorim :lepi: cloeslaw'larınada bayılıyovuum :lepi:
çözdüm şekerim no problemoo sengözlerimebaksanab
hoşgeldin canım..sağol biz iyiyiz cok şükür sen nasılsın canımkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım iyidr sen nasılsınn
AYYY Bİ TÜRLÜ YAZAMADIM
SELAMMMM HERKESE.. İZMİR TULUMU GÖNDEREM SİZE BEN :))
AYRICA CANIM PEYNİR VE GEVREK İSTEDİ :sinifsinif:
AYYY Bİ TÜRLÜ YAZAMADIM
SELAMMMM HERKESE.. İZMİR TULUMU GÖNDEREM SİZE BEN :))
AYRICA CANIM PEYNİR VE GEVREK İSTEDİ :sinifsinif:
canım valla adı çilekli dondurma diye geçiyordu zaten bende çilekli dondurma aşerince yaptım hemen
ben ev yemeği olsun istiyorum hep bayılıyorum valla geçen işkmebe çorbası içtim kana kana desem yeridir sağolsun annem yapıp gönderiyooo
ben sadece mc in patates kızartmasını seviyom bide kumpir çok canım istiyo alıyom yine yiyemiyorum anlamadım gitti valla
annein hala astımı rahatsz ediyorsa keçiboynuzu pekmezi yesin canım
kızlar dr tekrar gittim geldim adetinin 3.günü gel dedi .İyide ben nezaman adet olacam dedim eğer 10 gün içindede hala olmazsa ozaman yine gel dedi
kızlar dr tekrar gittim geldim adetinin 3.günü gel dedi .ıyide ben nezaman adet olacam dedim eğer 10 gün içindede hala olmazsa ozaman yine gel dedi
Kızlar yaa, bugün pek takılamıyorum size, derslerim çok yoğun yaaaaaaaaaaa akannehir akannehir akannehir
Ay bi de heyecan yaptım ki sormayın, şimdi iki tane yumurtam var ya boshayallersmile acaba yarına kadar kaç mm olurlar, iğneyi ne zaman vururuz, ne zaman çalışmalara başlarız, ikisi birden döllenebilir mi acaba falan diye düşünüp duruyorum boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
hoşgeldin aplacım :) ben peynır yemeye yeni başladım desem :tomato:
bak süt içerim hemde damacanayla o derece yoğurtta yerim ama peynır ımhh
sevmıyom sadece kaşar krem peynır beyaz peynırıde ööle çok canım isterse
bu ara yedım işte az az belkı ilerde ben peyniri peynirde beni sever aşk falan yaşarız bellimi olur :asigim: kaydirigubbakcemile3
anladım canım olsn :) işkembe mi hayatrımda içemem :1ninca: sevemıyorum bi türlü maalesef
kumpiride en başından beri canım istiyodu gecen hafta yedım canıma değdi valla ne güzel bişeydi o yaa :)
kızlar yaptın dondurmayı koydum dolaba...valla görünüm ve lazzet olarak güzel..bakalım donunca nasıl olucak..
Kızlar yaa, bugün pek takılamıyorum size, derslerim çok yoğun yaaaaaaaaaaa akannehir akannehir akannehir
Ay bi de heyecan yaptım ki sormayın, şimdi iki tane yumurtam var ya boshayallersmile acaba yarına kadar kaç mm olurlar, iğneyi ne zaman vururuz, ne zaman çalışmalara başlarız, ikisi birden döllenebilir mi acaba falan diye düşünüp duruyorum boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
çileki rendeleyip şekerle karıştırıp bende çok kullanırım kek ve pasta üstlerinde :)
ama buz kalıbında saklamak aklıma gelmemişti bak bende napıyorum +
şimdi
tavuk aldım haşladım suyu kaldı dimi suyunu buz kalıplarına dolduruyorum buzluğa koyyorum
mesela çorba yapcm dimi hop iki tane çıkartıp atıyom çorbanın içine yani
ev yapımı bulyon da denebilir katkı maddesi yok tertemiz çokda güzel oluyo
tavsiye ederim herkese bunu da bebekine pişirdiği yemekleri paylaşan bi kaıdndan öğrenmiştim
kızının yemeklerine hiç bulyon kullanmamış hep böle yapmış :)
sütt iğğğğğğğ:sinifsinif:
midem almıyo sütü
peynire bayılırım:1rolleyes:
aşkolsunnnnnnnnnkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ben de sevmiyorum sütü ama kendimi şimdiden zorluyorummm :1no2: sabah akşam bir bardak içiyorum
bu arada kahve tiryakisi olan BENNN kahveyi bıraktım :lepi: :lepi: :lepi:
sordum ben kötü birşey yada kist falan olsaydı muayenede görürdünüz demi dedim evet evet bişey yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?