Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya kızlar size bişey sorcam bu folik asit hapı folik plusı günde kaç kere içmek gerekiyo kutunun içide 3 defa yazıyomuş ama kimisi 1 defa diyo anlamadım gitti kullanan varsa bi yardımcı olabilirmisiniz

folbiol içiorum ben 1 adet içiorum... zaten 0.4 alman lazım... folbiol 0.5 o nedenle yetio 1 adet..

kızlar ben cıkıyorum şimdilik öğlen arası...öğleden sonra görüşürz...öpüyorum hepinizi...şimdilik hoşçakalın...

Ben de folic plus içiyorum 3 aydır, günde 1 tane, doktorum sakın bırakma dedi kaydirigubbakcemile2

Kızlar ben de çıkıyorum şimdi, yemeğe çıkıyorum, canım mantı çekti, bi mantı yiyip geleyim zemuszemus

arkadaşlar ben bu ayın 5de regl oldum olmadım arası bişey oldum ama dün ve bugün kasıklarımda ve belimde bir ağrı var gaz problemim var birde bu yaklaşık 1 ay oldu olmadı göslerimin uçları büyüdü sizce neden?2 reglmede çok var gerçi 26.28.30 günde bir oluyorum tam tarih belli değil ne yapmalıyım yardımcı olun

Tatlım ağrıların hakkında bişey söyleyemem herşey olabilir ama göğüslerinin uclarının büyümesi olayı bende de oldu, hatta beyaz beyaz bezeler çıktı etrafında, onun prolaktin hormonu yüksekliğinden olduğunu öğrendim, istersen bi hormon testi yaptır, prolaktinine bi baksınlar yerimseniben

Ben çıktııııııııııııııııııııııııııııım, yemekten sonra görüşürük canlarım opuyorumnanaktan

bezeler yok ama göğüslerimde ağrıda var yani böyle dokunduğumda ağrıyor uçları büyümüş bir garip yani anlamadım kendimde böyle hiç görmemiştim şaşkınım

canım belirtilerin hamilelik belirtisine banziyo ama sen istersen çok şüpheleniyosan eczaneden bi test al yap

canım belirtilerin gebelik belirtilerine benziyor ama bu bir ihtimal sadece regl gününün geçmesini bekle daha sonra test yaparsın :1hug:

valla arkadaşlar göğüslerde hassasiyet ve uçlarda büyümeyi anlayamadım? bu arada mesela çok üşüyorum ayaklarım özellikle beişte çok istiyorum allahım umarım hamileyimdir.ama regl günüde karışık tahmini ayın 30u yada 1 gibi düşünüyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…