hayırlı cumalar kızlar,Allah ım tüm dualarınızı kabul eylesin inş..nasılsınıız???
amin canım yaaa iyiyiz sen nasılsın senin bebiş kaç aylık oldu
hayırlı cumalar kızlar,Allah ım tüm dualarınızı kabul eylesin inş..nasılsınıız???
canım amin işallah sanada hayırlı cumalar..iyiyiz sen nasılsın bakalım anne adayı nasıl gidiyor hamişlik yerimseniben
bende iyiyim canım çok şükr...6hafta 5günlük oldu canım benm...
saol canım benm Allah razı olsun...bende iyiyim çok şükür canım,hamişlik şimdlk ii çok şükr bi iştahım yok okadar,darısı sizlere inş.. canımmopuyorumnanaktan
sorma yaaa :roflol::roflol::roflol:
Anaaaaaaaaaaaaaa ben kimin yazdığına bakmamışım okurken de aynı kişi iki kere göndermiş aynı masajı diye düşünmüştüm, meğer farklıymış :roflol: :roflol: :roflol:
bende iyiyim canım çok şükr...6hafta 5günlük oldu canım benm...
oyyyyyyyyyyy.. yer onu bu kuduruk teyzeler yerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... :jeyyar:
oyyyyyyyyyyy.. yer onu bu kuduruk teyzeler yerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... :jeyyar:
ya varya canım gözüm hep senin yazdıklarında ha şimdi yazıcak kırmızılar geldi diye korkuyorum sen bence bu akşam bi kan testi yaptır çok umutluyum ben sendena.s
ya varya canım gözüm hep senin yazdıklarında ha şimdi yazıcak kırmızılar geldi diye korkuyorum sen bence bu akşam bi kan testi yaptır çok umutluyum ben sendena.s
yok valla kırmızıdan eser yok :jeyyar:
kırmızı belirtilerini bir tek olmam gereken gün yaşadım... sonraki günler gitti.. ne ağrısı kaldı ne sancısı... :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?