Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

:teselli: canım ya kıyamam sıkma canını..hepimiz farkındayız kendi kendimize belirti aradığımızın ama duramıyoruz işte günümüz yaklaştıkça belirti arıyoruz herşeyi hamileliğe yoruyoruz psikolojik işte sonrada hüsran ( hayırlısı olsun tatlım işallah bir gün bizler de Allah'ın izniyle anne olacağız :Saruboceq: :1hug:

ben sizi çok seviyorum be..iyiki varsınız valla sizinle paylaştım ve bana detek oldunuz ya inanın biraz rahatladım...

canım yaa üzme kendini bidahaki ay inşallah ama ozaman bizde çok güvenmeyelim bu testlere

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ya...ne güzel insanlarsınız...

canım sen hiç üzme canını .malesef kocişler böleç bizim çok ince düşündügümüz seyler onlara çok ufak görünüyo.
karı koca arasında ara sıra böle seyler olur. merak etme düzelir.. bizde de oluyo cogu kez ama geciyo zamanla.

çok moralim bozuldu ya valla bugun kan testı yaptırayım dıyodum gıtcektım ama ıcımden bı ses aksam ustu gıdersın dedı sankı demekkı kırmızıyı gorcekmısım :sinifsinif::sinifsinif:

yaa bişi dicemmm istanbulda olanalar bi gün buluşalım angelll da sölemişti zaten ne dersiniz ?

ben sizi çok seviyorum be..iyiki varsınız valla sizinle paylaştım ve bana detek oldunuz ya inanın biraz rahatladım...

canım bizler de bunun için burdayız zaten üzüntümüzü sevincimizi herşeyimizi paylaşmak için biz de seni çok seviyoruzzzz :1hugpuyorumnanaktan

sende çok saol canım....desteğe ihtiyacım vardı allah hepinizden razı olsun...

çok moralim bozuldu ya valla bugun kan testı yaptırayım dıyodum gıtcektım ama ıcımden bı ses aksam ustu gıdersın dedı sankı demekkı kırmızıyı gorcekmısım :sinifsinif::sinifsinif:

canım benim yaa üzülme... üzülme diorumda sanki ben çok uyguluyorum... mafoldumben

naneseker kullanıcısından alıntı
Kızlar bugün çok kırgın yüreğim...sizlerle burda olunca mutlu olmaya çalışıyorum...herbirimiz ayrı yerlerde... Bundan bir kaç hafta önce birbirimizden habersizdik şimdi üzüntümüzü sevincimizi sorunlarmızı birbirimizle paylaşıyoruz..bu kadınlar kulubü biz kadınlar için özel bi dünya olsa gerek...
Bir kaçgündür eşimin canı sıkkındı nedenini o da bilmiyordu...ben yinede ılımlı sevimli ve sıkıntısını unutsun diye çabalıyordum.dün sabah da mutlu olsun yüzünde bi tebessüm olsun diye intden çiçek çikolata sipariş ettim çok güzellerdi sandımki hoşuna gider...ama öle olmadı bana tek dediği şey buna kaç para verdin...sonrada soğuk ifadesiyle bir saol...ve bu zamana kadar hiç müfettiş oldugunu hissettirmemişti bana ilk defa dün akşam, bunlar dedi bekar bir kıza gönderilebilecek güzel şeyler..bizim iş yerinde bunları yukarı çıkarmaya izin vermiyolar ve ben elimde bunlarla yukarı çıkarken hiç hoş bi durum olmuyor dedi...bende bi daha göndermem dedim o da iyi olur der gibi yüzüme baktı...kalbim çok kırıldı...gece de ben yattıktan sonra geldi ve ne kadar kırılsak da birbirimize sarılırdı ama dün gece sarılmadı bana..sonra bir ara sıçrayarak uyandım baktm birbirimize sarılmışız bende bidaha çekilmedim kenara öle uyudum tekrar ama yine yüreğim çok kırgındı...sabah da işe geldim mail atmış son zamanlarda nedenini bilmediğim bi sıkıntı var içimde, seni kırdıysam hakkını helal et diye bende önemli değil dedim ve biliyomusunuz önceden olsa sarılması böle msj atmasından sonra yumuşardım hemen kırgınlığım geçerdi ama bu sefer öle olmadı..içimden gelmedi hiç.işte öyle kırıldı kalbim...
Bilmiyorum neden paylaştım böyle özel bişeyi...ama çok kırgınım bugün sizlerle paylaşmak istedim,belkide sizi yakın gördüm bilmiyorum işte..sakın kınamayın beni olurmu böyle bişeyi paylaştıgım için...

erkekler odundur şekercim yapacak bişi yok sositososito benimkininde oluyo öle zmn zmn
ama sen sıkma canını anlamış zaten hatasını düzelirsiniz inş yakında :Saruboceq:

valla arkadaşlar silik ti ama çizgi vardı iki tane yaptım çünkü aynıydı ikiside valla akıllandım artık günüm geçince doktora gidip orda yaptırcam tahlil ne kendimi ne eşimi kandırıp üzmiycem saolun desteğiniz için.aranıza yeni katıldım ama hepiniz çok iyisiniz allah hepimize hayırlısını versin inşallah

eşler arasında olur böyle şeyler ama bu sefer farklıydı sanki yada biz kadınlar çok duygusalız...saol canım desteğin için...

ya kızlar size bişey sorcam bu folik asit hapı folik plusı günde kaç kere içmek gerekiyo kutunun içide 3 defa yazıyomuş ama kimisi 1 defa diyo anlamadım gitti kullanan varsa bi yardımcı olabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…