Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar aklıma bir söz geldi konu erkeklerden açılınca :):) erkekler kalem gibidir;her ne kadar ince görünselerde hammaddeleri odundur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

erkekler odundur şekercim yapacak bişi yok sositososito benimkininde oluyo öle zmn zmn
ama sen sıkma canını anlamış zaten hatasını düzelirsiniz inş yakında :saruboceq:

düzelir düzelir de bu kırılganlık unutulurmu bilmem...çok saol canım sende...hepinize ayrı ayrı yazmaya teşekkür etmeye çalışıyorum eger atladıysam gözümden kacan varsa affola...

kızlar aklıma bir söz geldi konu erkeklerden açılınca :):) erkekler kalem gibidir;her ne kadar ince görünselerde hammaddeleri odundur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay ömürsün valla hiç gülecegim yoktu hee :d:d iyiki varsınız yaa

VALLA KEYFİMİ YERİNE GETİRDİNİZ KIZLAR... ÇOK İYİSİNİZ YA opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bu moral bozukluğunun üstüne bu iyi geldi valla güldürdünya beni allahta bebek haberiyle seni güldürsün inşallah

aslında çok fazla takmamak lazım çünkü bu da etkiliyo stres çok fena bişey. uma uma döndük sarı muma misali bekliyos bakalım hayırlısı allahtan :)

aslında çok fazla takmamak lazım çünkü bu da etkiliyo stres çok fena bişey. uma uma döndük sarı muma misali bekliyos bakalım hayırlısı allahtan :)

kaydirigubbakcemile3 ay canım süperdi :)) evet canım ya çok takıyoruz kafaya ama düşünmemekte elde değil :1no2: ama Allah bir gün bizlerede o sevinci yaşatacak işallah ümidimizi yitirmek yok opuyorumnanaktan

suozdek kullanıcısından alıntı
kızlar aklıma bir söz geldi konu erkeklerden açılınca :):) erkekler kalem gibidir;her ne kadar ince görünselerde hammaddeleri odundur

Süpermiş yaaa kaydirigubbakcemile3 bayıldım akannehir
Bu arada ebruli sormuştu galiba folik asit günde kaç içilmeli diye, ben 3 aydır günde 1 tane içiyorum hayatım, doktor tavsiyesiyle yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…