Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlar ya benım adetıme 8-9 gun kaldı ayın 21 de.ama sankı cok barız belırtılerım yok gıbı sadece goguslerım cok sııstı ve acıyolar kasıklarımdada herhangı bır degısıklık yok olmıycak heralde bu ay yıne husran olacak gıbı gelıyor bana.

adetıne 8-9 gun kalanlar sızde ne gıbı belırtıler var paylasalım hadı.

arkadaslar belirti aramayın kendinizde ben de adet gecıkmesınden onceki belirtilere inanmayanlardanım...tabi ki önceden sürekli kendimde arıyodum..bu sadece bizi yıpratıyor.zor ama beklemeliyiz... allah hepimize sabır versin...

kızlar benımde ilişki ki dölenme olmussa bugun 10. gunu..adetımde 2 3 gectı gelen gıden yok olacak guıbı oluom ama olmuyor bugun test yaptım ıdrar cıkmadı acaba nezaman cıkar ıdrarda..döllenmeden ne kadar sonra cıkar lutfen cevap

vallaha canım olası adet tarihinden en az bir hafta sonra uygula testi ki garanti olsun ..aslında bu kişiden kişiye değişiyo kimisi adet tarihinden önce de öğrenebiliyo ama biraz bünye meselesi..bence biraz daha bekle bir hafta dolsun bir daha test yap.ama dayanamam çatlarım meraktan diyosan:) kan testi yaptır..

aslen dedeler aydın kusadasından ama adanaya yerlesmısler ve bende dogma buyume adanalıyım canım bendede halen gelen gıden yok ara ara sol kasıgıma dıken gıbı bıse batıo bel agrım oluo hayırlısı işallah gelmez adetım

inşallah canım aynı belirtiler bende de var sanki iğne batıyo sol yumurtalığıma oof bilmiyorum ya...hayırlısı bakalım...

krizantem benimde adetim ayin 21inde.benim kasik agrim,gögüs agrim ve mide bulantim daha baska belirtilerimde var insallah hamileyizdir hepimiz

tebrik edrim canım hamilesin...buarada ben aranıza yeni katıldım kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim...22 aralık sat tarihim benide listeye eklerseniz sevinirim

Gebelik testi yaptım ikinci cizgi toz pembe çıktı çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm çok sağolunnnnnnnnnnnn yuppiiiii:CüvCüv:

canım adetın kacgun gecıkmıstı acaba benım 2 3 gun gectı bugun yaptım negatıf cıktı umutsuzluga kapılsammı acaba ne bılım ilişkide 10 gun önce olmustu ne zaman cıkar cıft cızgı ya

Kızlar benim adetime daha 2-3 gün var ama pembiş çizgi beliriverdi:ecrin_bebek: Bebğim bana yüzünü erkenden gösterdi kuzucum benim içimde artık benimle

Kızlar benim adetime daha 2-3 gün var ama pembiş çizgi beliriverdi:ecrin_bebek: Bebğim bana yüzünü erkenden gösterdi kuzucum benim içimde artık benimle

Canım öncelikle tebrik ederim.Allah kucağına almayı da nasip etsin inş.
Yaşadığın belirtileri veya hissettiğin farklı bişey varsa paylaşır mısın bizimle???

Evet ya,bunu ben de okumuştum çok da hoşuma gitmişti.Güzel bir paylaşım olmuş,teşekkürler kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…