YUVARLANIP GİDİYORUZ
slma.s.
OJJJJGELDİN CANIM buyrunnnnnnnnn
:roflol::roflol: İŞTAHSIZLIK İSTEKSİZLİK VAR HEP.
ÇOK ACIKIYORUM AMA YEMEK GÖRÜNCE Bİ TUHAF OLUYORUM
YİYEMİYORUM İŞTE. ÖĞLEDEN SONRA SÜREKLİ LİMON ERİK YİYORUM :1rolleyes:
GEÇEN GÜN YARIM KİLO ERİĞİ DEVİRMİŞİM.. MİDEM ÇOK RAHATSIZLANDI
AFEDERSİN İSHALDE YAPTI. AKILLANDIM ARTIK 10TANE FALAN YİYORUM :1rolleyes:
özledim yaaa sizlerriii gelemiyorum artık fazlaaa :gitme:
bende çok tüketiyorum erikkk belkide hayatımda bu kadar yememişimdirrr
o dediklerinin aynısını ben de yaşadım canım çok kötü bişe eve giresim gelmiyordu sanki heryer kokuyooo gibi ayyy anlatırken bile fena oluyorummm
opuyorumnanaktancanlarım öptum sizlerı kibakın
opuyorumnanaktanbende çıkıyorum kızlar cümleten öpüyorum..
:dance:saol canomgidenler güle güle.gözün aydın mercn gelmemesi daha büyük stresti
bende 1 gün yedim polenden midem bulandı eşim yiyo şimdi
Karabatak gibisin bugün:1ninca:geldÜÜm canlarr...
Karabatak gibisin bugün:1ninca:
senin işde özel sektöre döndü hafta sonuda çalışınca ne anlamı var memurluğun.Eşin Gelsin geceler var yeter özlem giderirsiniz ayyolumunekankayizsmileBÖLGE MÜDÜRÜ ARADI..FIRÇAYI BASTI MÜDÜRE..ELİNİZDEKİ İŞİ BİTİRİN DİYE..Bİ İŞGÜZARIN YÜZÜNDEN BEN BİR SENEDİR BU İŞLE UĞRAŞIYORUM..5TE BİTİYO MESAİ.7DE ÇIKACAKSINIZ DEMİŞ.VE BEN HAFTA SONUDA GELİCEM DAİREYE.DOLAYISIYLA EŞİMEDE GELME DİYCEM BUHAFTA..ŞİMDİ SİZ SÖYLEYİN..ŞANSSIZLIĞIN BU KADARI OLURMU..BEBEK DÜŞÜNÜYORUM..YAPMAM GEREKENLERİN HİÇBİRİNİ YAPAMADIĞIM GİBİ EŞİMLE BİR ARAYA BİLE GELEMİYORUM..BEN ASABİ OLMIYIMDA KİM OLSUNN... bilmiyorumkismile
senin işde özel sektöre döndü hafta sonuda çalışınca ne anlamı var memurluğun.eşin gelsin geceler var yeter özlem giderirsiniz ayyolumunekankayizsmile
gülüm sen kendine getiriyosun dimi evden..yeme o zmaan orda..yemekhane yemeklerini bende sevmem..midem kalkar..yağlı yağlı baştan savma yapılır... :umursamaz::
hoşgeldin canımcımm
ama bişeyler yemelisinnnnn :sinifsinif: buk bi yolunu ye bişilerrrr
valla bugün biraz gerginim diycem..ayşe herzamanki halin diyecek... kaydirigubbakcemile3
işe geç kaldım bugün..müdür beyler telaşlanmışlar evde yalnız,, bişey yedide dokundumu falan..eve geliyolarmış nerdeyse..öldüğümü bile düşünmüşler.. mafoldumben
onlar öyle deyince moralim bozuldu..yalnızlığa alışamadım hala ve gittikçe sinirlerim bozuluyor...
çocuk konusundada bi rahat gördüm kendimi..güya bu ay patlatacaktık ikizleri kızlarla..gaza geldik ama...ben yine fos çıktım..dr.a gidemedim..
Ona da gidemedim de de bak napıyom seniklava: klava: klava:
Kızlar bugÜn tansİyonum Çok dÜŞtÜ ya..kÖy ebesİne ÖlÇtÜrdÜm de 8 e 5 Çıktı..ya kalbİm nasıl hızlı atıyo sıkıntılıyım Çok...her yer daralıyo ..oof eve gİtmek İstİyorum ...
kızlar fıstıklar nasılsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?