Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

her insan gibi damarıma basılınca çok sinirli oluyorum ama çokta güzel geyik yapabilen bir insanımdır berencümmm.. aklinialirimsmile
zor bi dönemden geçiyorum..bilmediğin bi şehirde yalnız kalmak çok zor..bide iş yerindede emekliliği gelmiş erkekler olunca dört bi yandan yalnızzzzlııkk..
olsun..Rabbim bizide böyle deniyodur diyorum..
bu arada benim sorunum prolaktin değil..pko..kaçırmışın canım..bunu öğrendim öğreneli dr.a gitmekte hiç kısmet olmadı..aslında olduda tedaviye başlamak kısmet olmadı..olsun..nasipp..boshayallersmile

afiyet bal,şeker kaymak olsun yarasınn tosunlara

sağolun kızlar geldim bilemmmmopuyorumnanaktan
ya bazen öyle oluyo işte alışamadım sanırım bilmiyorumkismile
ay inş.canımmmm

elsoncum bayankarasuyla beraber seninde prolaktin sorunun yokmuydu tahlil yaptırmıştın yüksek çıkmıştı senin.. o arada karasudada vardı bu illetde hatta dostineks kullanmıştı karasu.. allah allah yalnış hatırlıyorum belkide.. sana bişi diyimmi pko prolaktine göre
daha avantajlı olumunekankayizsmile hayırlısı güzelim şansın daha yüksek bence
işyerinde sırf erkeklerle çalışmakta kötü tabide ama napcan be güzelim..
ne dicem eşin yokken yanında kalabilcek hiç kimse yokmu annen kardeşin v.s.
gelemezmi yanına:1rolleyes:

kızlar hiç böyle bir şey gelmemişti başıma nasılda birden kasıklarıma ağrı girdi ve birden kırmızılar geldi .Daha önceden lekelenme falan olurdu yada ağrım bir gün önce hafiften olurdu neyse kurtuldum müşterim yanıma çıkmadı bende hemen gittim wc ye az kaldı benim pantolon batacakmış

Kızlar bugÜn tansıyonum Çok dÜŞtÜ ya..kÖy ebesıne ÖlÇtÜrdÜm de 8 e 5 Çıktı..ya kalbım nasıl hızlı atıyo sıkıntılıyım Çok...her yer daralıyo ..oof eve gıtmek ıstıyorum ...

prolaktin düştü o ay hemen..sonraki tahlillere görede yumurtlama bozukluğu olabilir dedi..pko yani..ben sorun yapmıyorum bebek olayını..gerçekten..hatta kendimden beklemediğim kadar rahatım..benim derdim eşimin yokluğu..olsun sabredücüz..ablalarımın hepsi çalışıyor canım...

gözün aydın canım sonunda neyseki geldilerrr gelmeselerdi iyiydi ama

geçmiş olsun rahatlamışsındır...

canım bi tuzlu ayran içseydin hemen
aslında yatsan ayakta kalmasan daha ii senin içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…