güzelim hakketten sinirlisin sen. yapın mı böle yoksa yalnız kaldığından mı oluyo
bebek konusuna gelince pek klişe ama canım, mutlaka vakti zamanı gelecek
prolaktin yüzünden bile olmadığını düşünmüyorum ben.. bir sürü bayan var bu sitede
prolaktini yüksek olup hamile kalan.. dr.ların direk tüp bebek deyipde doğal bence hepsi alllahtan..
bakseeeeennn biliyodun demek ama sen çok rahatlatmıştın beni sağol canımcım evet iyiki döndüm ve inş. yakındada veririm hamile haberimi inş. :Saruboceq:
he bbiliyodum nasılda bana benziyodu o hallerin.. şimdiki hallerinde benziyo valla.
inşallah en kısa zamanda senden de bekliyorum güzel haberini :1hug:
afiyet bal,şeker kaymak olsun yarasınn tosunlara
Ay bi an doğurmaya diye okudum şoka girdim resmen yaaaaaaaaa akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir
Ayrıca bebeğini değil, bebeklerini hayatım, alışamadın heralde hala kaydirigubbakcemile3
Ay darısı başıma, darısı başıma :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
her insan gibi damarıma basılınca çok sinirli oluyorum ama çokta güzel geyik yapabilen bir insanımdır berencümmm.. aklinialirimsmile
zor bi dönemden geçiyorum..bilmediğin bi şehirde yalnız kalmak çok zor..bide iş yerindede emekliliği gelmiş erkekler olunca dört bi yandan yalnızzzzlııkk..
olsun..Rabbim bizide böyle deniyodur diyorum..
bu arada benim sorunum prolaktin değil..pko..kaçırmışın canım..bunu öğrendim öğreneli dr.a gitmekte hiç kısmet olmadı..aslında olduda tedaviye başlamak kısmet olmadı..olsun..nasipp..boshayallersmile
elsoncum bayankarasuyla beraber seninde prolaktin sorunun yokmuydu tahlil yaptırmıştın yüksek çıkmıştı senin.. o arada karasudada vardı bu illetde hatta dostineks kullanmıştı karasu.. allah allah yalnış hatırlıyorum belkide.. sana bişi diyimmi pko prolaktine göre
daha avantajlı olumunekankayizsmile hayırlısı güzelim şansın daha yüksek bence
işyerinde sırf erkeklerle çalışmakta kötü tabide ama napcan be güzelim..
ne dicem eşin yokken yanında kalabilcek hiç kimse yokmu annen kardeşin v.s.
gelemezmi yanına:1rolleyes:
kızlar hiç böyle bir şey gelmemişti başıma nasılda birden kasıklarıma ağrı girdi ve birden kırmızılar geldi .Daha önceden lekelenme falan olurdu yada ağrım bir gün önce hafiften olurdu neyse kurtuldum müşterim yanıma çıkmadı bende hemen gittim wc ye az kaldı benim pantolon batacakmış
yarasın yarasınn. biraz tur at oturmaayyy ben çok yedim yavvv şiştimmmm
kızlar hiç böyle bir şey gelmemişti başıma nasılda birden kasıklarıma ağrı girdi ve birden kırmızılar geldi .daha önceden lekelenme falan olurdu yada ağrım bir gün önce hafiften olurdu neyse kurtuldum müşterim yanıma çıkmadı bende hemen gittim wc ye az kaldı benim pantolon batacakmış
Kızlar bugÜn tansİyonum Çok dÜŞtÜ ya..kÖy ebesİne ÖlÇtÜrdÜm de 8 e 5 Çıktı..ya kalbİm nasıl hızlı atıyo sıkıntılıyım Çok...her yer daralıyo ..oof eve gİtmek İstİyorum ...
Kızlar bugÜn tansİyonum Çok dÜŞtÜ ya..kÖy ebesİne ÖlÇtÜrdÜm de 8 e 5 Çıktı..ya kalbİm nasıl hızlı atıyo sıkıntılıyım Çok...her yer daralıyo ..oof eve gİtmek İstİyorum ...
okuldayım ya mümkün değil yatmam..çocuklarda beni delirtti resmen çok yaramazlar ...canım bi tuzlu ayran içseydin hemen
aslında yatsan ayakta kalmasan daha ii senin içinn
eve gidemiyomusun pekiii... :teselli:
tinkerbellcim profilindeki resimleri kaldırdınmı
teşkkürler evet rahatladımgeçmiş olsun rahatlamışsındır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?