Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

SEVİNDİM VALLA MERCAN.. BÜYÜK SIKINTI ADET GECİKMESİ. HOŞGELMİŞ.:))

ayyy ben çok yedim yavvv şiştimmmm

BEN YİYEMİYORUM YA :sinifsinif:

TİNKERCIM HEMEN TUZLU LİMON YE BAKİM.

hah anladım şimdi canım.. en güzelini yapıyosun bravo sana. herkes beceremez bunu.
kendin rahat olursan hormonlarda okadar rahat ve düzenli çalışır..
eşinin bu görevi hep bölemi devam edecek yeni olanb bişimi bu. yoksa hepmi böyleydi

tuz yaladım biraz ..limon yok ki...yoğuurt yemiştim tuzladım bol bol...ama dinlenmem gerekiyo herhalde...

benim yazım yazıldı.asalet tasdiği için..o geldikten sonra tayin istiycem..çıkarsa inş bu yaz sonuna falan buluşurukk..inşş..

tuz yaladım biraz ..limon yok ki...yoğuurt yemiştim tuzladım bol bol...ama dinlenmem gerekiyo herhalde...

ANLADIM CANIM.. DA ÇALIŞIYORUZ İŞTE mafoldumben
BENİMDE GEÇEN GÜN 10/6 YA DÜŞMÜŞTÜ BENİMDE... LİMON YEDİM TUZLU. ÇOK İYİ GELDİ.

benim yazım yazıldı.asalet tasdiği için..o geldikten sonra tayin istiycem..çıkarsa inş bu yaz sonuna falan buluşurukk..inşş..

hımmmm ayrı gayrı çok zor tabi allah kolaylık versin gülüm :1hug:

tamameyvahedigeldismile

korkma yahu..asıl gitmeyince huzursuz oluyo insan..ne oluyo ne bitiyo biliyosun..bak ben derdimi biliyorum..rahatım..Allahın izniyle tedaviside var..sende bi git bakalım..sorun yoksa sanada verelim gazı... sende hamiş kal... sositososito sositososito

ayyyy napacam bennn orkid koymam gerekir ama wc ye çıkamam müşteri geldii
hee biliyom kız anladım kendin için dediğini hadi gözün aydın geldi sonunda hihoyyyt
yok yok fotoğraf 3 tanee. 3 bölüm yani üstte 2 yumurtalık resmi altta tek rahim resmi var. ben baktım o değerler hacimmiş yumurtaların hacimiymiş. internette öyle yazıyo dahada bakıyorum.

beren kıyamam yaaa istediğin bişedemi olmuki
sen bana bakma ben bi böyle yiyorum kimi zaman da ağzıma süresim gelmiyooo ama açken daha çok midem bulanıyo
yalnız ben bugün delimiyim neyim taze soğan çıkmış elma gibi onu yedimmm yemeğin yanındaaa:1shok:

kızlar arısutunden bahsetmis karasu..kiste soğan kürü de biribir benım ıltahabımı da aldı..ama canım cıktı 15 gün iğrenç tadı ama 2. gunu koyu renk lekeler geldi..hemende eritti kistimi..sonra arı sutunu kullanmıstım

:roflol::roflol: İŞTAHSIZLIK İSTEKSİZLİK VAR HEP.
ÇOK ACIKIYORUM AMA YEMEK GÖRÜNCE Bİ TUHAF OLUYORUM
YİYEMİYORUM İŞTE. ÖĞLEDEN SONRA SÜREKLİ LİMON ERİK YİYORUM :1rolleyes:
GEÇEN GÜN YARIM KİLO ERİĞİ DEVİRMİŞİM.. MİDEM ÇOK RAHATSIZLANDI
AFEDERSİN İSHALDE YAPTI. AKILLANDIM ARTIK 10TANE FALAN YİYORUM :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…