malesef köyün arabası yok eşimi beklemek zorundayım ya böle ücra köşede çalışıyom ben ...:çok üzgünüm:
kızlar hiç böyle bir şey gelmemişti başıma nasılda birden kasıklarıma ağrı girdi ve birden kırmızılar geldi .Daha önceden lekelenme falan olurdu yada ağrım bir gün önce hafiften olurdu neyse kurtuldum müşterim yanıma çıkmadı bende hemen gittim wc ye az kaldı benim pantolon batacakmış
ayyy ben çok yedim yavvv şiştimmmm
Kızlar bugÜn tansİyonum Çok dÜŞtÜ ya..kÖy ebesİne ÖlÇtÜrdÜm de 8 e 5 Çıktı..ya kalbİm nasıl hızlı atıyo sıkıntılıyım Çok...her yer daralıyo ..oof eve gİtmek İstİyorum ...
prolaktin düştü o ay hemen..sonraki tahlillere görede yumurtlama bozukluğu olabilir dedi..pko yani..ben sorun yapmıyorum bebek olayını..gerçekten..hatta kendimden beklemediğim kadar rahatım..benim derdim eşimin yokluğu..olsun sabredücüz..ablalarımın hepsi çalışıyor canım...
şimdi ben dr a 3.gün olarak perşembemi cuma mı gitmeliyim
tuz yaladım biraz ..limon yok ki...yoğuurt yemiştim tuzladım bol bol...ama dinlenmem gerekiyo herhalde...SEVİNDİM VALLA MERCAN.. BÜYÜK SIKINTI ADET GECİKMESİ. HOŞGELMİŞ.:))
BEN YİYEMİYORUM YA :sinifsinif:
TİNKERCIM HEMEN TUZLU LİMON YE BAKİM.
hah anladım şimdi canım.. en güzelini yapıyosun bravo sana. herkes beceremez bunu.
kendin rahat olursan hormonlarda okadar rahat ve düzenli çalışır..
eşinin bu görevi hep bölemi devam edecek yeni olanb bişimi bu. yoksa hepmi böyleydi
hah anladım şimdi canım.. en güzelini yapıyosun bravo sana. herkes beceremez bunu.
kendin rahat olursan hormonlarda okadar rahat ve düzenli çalışır..
eşinin bu görevi hep bölemi devam edecek yeni olanb bişimi bu. yoksa hepmi böyleydi
tamameyvahedigeldismileperşembe git canım...
her isteğin gönline göre olsun inşallah:Saruboceq:benim yazım yazıldı.asalet tasdiği için..o geldikten sonra tayin istiycem..çıkarsa inş bu yaz sonuna falan buluşurukk..inşş..
tuz yaladım biraz ..limon yok ki...yoğuurt yemiştim tuzladım bol bol...ama dinlenmem gerekiyo herhalde...
benim yazım yazıldı.asalet tasdiği için..o geldikten sonra tayin istiycem..çıkarsa inş bu yaz sonuna falan buluşurukk..inşş..
tamameyvahedigeldismile
hee biliyom kız anladım kendin için dediğini hadi gözün aydın geldi sonunda hihoyyytayyyy napacam bennn orkid koymam gerekir ama wc ye çıkamam müşteri geldii
yok yok fotoğraf 3 tanee. 3 bölüm yani üstte 2 yumurtalık resmi altta tek rahim resmi var. ben baktım o değerler hacimmiş yumurtaların hacimiymiş. internette öyle yazıyo dahada bakıyorum.Yok hayatım vermiyo doktor fotoğraf falan, hem gebelik yokken verse napiyim ki ben yumurtalarımın fotoğrafını kaydirigubbakcemile3
Hem benim bildiğim kadarıyla bizim gördüğümüz pozisyona göre yumurtalıkların üst tarafındaki karanlık olan kısım rahim, altta değil yani, daha doğrusu gerçekte altta ama ultrason görüntüsünde üstte görünüyo yerimseniben daha sonra gebelik olunca bebek o karanlık yerde yatıyo işte boshayallersmile
aminnnnnnnnn canım benim..sağolasınn..her isteğin gönline göre olsun inşallah:Saruboceq:
hımmmm ayrı gayrı çok zor tabi allah kolaylık versin gülüm :1hug:
kızlar fıstıklar nasılsınızz
beren kıyamam yaaa istediğin bişedemi olmuki
sen bana bakma ben bi böyle yiyorum kimi zaman da ağzıma süresim gelmiyooo ama açken daha çok midem bulanıyo
yalnız ben bugün delimiyim neyim taze soğan çıkmış elma gibi onu yedimmm yemeğin yanındaaa:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?