Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

napim kuzum yaaa üstümde bir ağırlıktır aldı başını gidiyoohaoldumsmile.bende aman işinmi var yat dedim...tabi sana bu durumda haksızlık oluyor:kedi:

biz de artık mesai saatlerimizi de resmiye döktük 17.30 da çıkıyoruz cumartesi yarım gün ama bizi 16.00 kadar bekletiyordu şimdi 14,00 çıkıyoruz ağzını açamıyor açsa keşke diyoruz çünkü cevap hazır ne kadar maaş o kdar iş diyecez ama bildiği iç,in hiç bir şey demiyor

bıktırdı canımızdan artık ama 3 yıl geçti aynı maaşa çalışıyoruz inatla zam yapmıyor.

ne yapacaklar bu kadar kul hakkıyla öteki tarafta bilmem..bende özelde çalıştım..çoook hakkmıızı yediler..çok..ama asla helal etmem..zaten şu an battı...

maaşa zam isteyince bahane hazır zaten biliyorsunuz kriz var diyorlar hemen hatta hemen örnek gösteriyorlan filanca firma zam yapmayı bırakın maaşları düşürmüşmüş de çalışanlarıda hiç bir şey demiyormuş yalancılar hepsi bir birini örnek gösteriyor

iyi..siz gidersiniz başkası gelir demiyor..bize öyle derlerdi..yukarda formlar dolu derlerdii..uyuuzlarr... :umursamaz:

ne yapacaklar bu kadar kul hakkıyla öteki tarafta bilmem..bende özelde çalıştım..çoook hakkmıızı yediler..çok..ama asla helal etmem..zaten şu an battı...
valla öyle inek gibi kullanıyorlar resmen inekten kastım örnek verirsek etimizi ,sütümüzü ,derimizi hatta tezeğimizi bile kullanıyorlar verdikleri üç kuruşa güya ben muhasebeciyim bir bir bilseniz yaptıklarımı ama patrona sorsan tabi yapacan ama hakkımın sadece maaşım kadar olan kısmını helal ediyorum gerisi haram olsun

iyi..siz gidersiniz başkası gelir demiyor..bize öyle derlerdi..yukarda formlar dolu derlerdii..uyuuzlarr... :umursamaz:
oooo demezmi dışarıda üniversite mezunu iş arayan çokmuş Ama biliyor buraya gelmeyeceklerini hatta bu ocak ayında denedi ama bırak üniversiteyi orta okuldan terk elemanı zor buldu oda 45 yaşında

bende bir gün dedim olur asgari ücretli çalışacak çok kişi var dışarıda gelirler seve seve ama sabah mallarını yerinde bulabilirmisin onu bilemem dedim çok kızdı bana sen ne biçim konuşuyorsun diye haahaaa bulur bulurda hırlımı olur hırsızmı olur

allaha havale et canım..boşver..

ocak ayında isyan eden bir abiyi çıakrttı işten zam istiyor diye yerine lise yi son sıfta bırakmış birini buldu ama o da dayanamıyor işe kaçacak iş arıyor hergün küfür ediyor arkasından haberi yok

ocak ayında isyan eden bir abiyi çıakrttı işten zam istiyor diye yerine lise yi son sıfta bırakmış birini buldu ama o da dayanamıyor işe kaçacak iş arıyor hergün küfür ediyor arkasından haberi yok

canım böyleleri hakediyor arkasından küfürü..

anam aynı bızımkılerın lafı flanca şirket hiç ödeyemıyomus falan :1ninca: aklinialirimsmile

napim kuzum yaaa üstümde bir ağırlıktır aldı başını gidiyoohaoldumsmile.bende aman işinmi var yat dedim...tabi sana bu durumda haksızlık oluyor:kedi:

canım şaka diyorum ben :) bende evde olsam kafama göre kalkardım :)
doğum iznine cıkayım sefamı sürecem valla :)

ayyyyyy......yataaaaaakkkkkkkk...yastıııııııkkkkkkk...çok kötüyüüüüüüüüüüüümmm.....mirmirmirmir mirmirmirmir

ayy evet yaa 2007 de bi firmada çalışmıştım bana ne dediler aklın durur
biz cuma namazından gelene kadar şu hamsileri ayıklayıp kızartırmısın dediler yaa
hönkoldum şok oldum dedim benım işim muhasebe kusura bakmayın ayrıca
zerre kadar anlamam yemek yapmaktan temlzik yapmaktan fln dedim aa sen en biçim
kızsın aa fln oldular böyle dedim hiç iş yaptırmadı annem bana
kusura bakmasınlar valla...kendımı kullandırtmam yalan oldu belkı ama buna mecbur
bırakıldım yoksa temızlıgı de yemeği de çok iyi bilirim övünmek gibi olmasın sengözlerimebaksanab

kızlar ben çıkıyorum..gelirim yineee...

güle güle canım :)

İYİ DEMİŞSİN..BRAVO ARKADAŞIMMM... kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…