sağol canım :)
hemşire söyledi zaten çok ağrı yapar korkma kası tutan bi aşı oldugu için çok normal dedi dayanıcaz artık napalım ömür boyu koruma sağlıyomuş 5 aşıyı da vurununca
ikincisi 1 ay sonra :)
hoşgelkdııınn :) aaa haksızlık ben 4 te yattım 7 de kalktım işe geldım yaauuu
1 mayıs şekerim :) ama biz cumartesileri zaten çalışmıyos eheheh :)
biz bu sene 23 nisanda da gelmedik işe patronun bir haftadır suratı asık
bıktırdı canımızdan artık ama 3 yıl geçti aynı maaşa çalışıyoruz inatla zam yapmıyor.
biz de artık mesai saatlerimizi de resmiye döktük 17.30 da çıkıyoruz cumartesi yarım gün ama bizi 16.00 kadar bekletiyordu şimdi 14,00 çıkıyoruz ağzını açamıyor açsa keşke diyoruz çünkü cevap hazır ne kadar maaş o kdar iş diyecez ama bildiği iç,in hiç bir şey demiyor
valla öyle inek gibi kullanıyorlar resmen inekten kastım örnek verirsek etimizi ,sütümüzü ,derimizi hatta tezeğimizi bile kullanıyorlar verdikleri üç kuruşa güya ben muhasebeciyim bir bir bilseniz yaptıklarımı ama patrona sorsan tabi yapacan ama hakkımın sadece maaşım kadar olan kısmını helal ediyorum gerisi haram olsunne yapacaklar bu kadar kul hakkıyla öteki tarafta bilmem..bende özelde çalıştım..çoook hakkmıızı yediler..çok..ama asla helal etmem..zaten şu an battı...
oooo demezmi dışarıda üniversite mezunu iş arayan çokmuş Ama biliyor buraya gelmeyeceklerini hatta bu ocak ayında denedi ama bırak üniversiteyi orta okuldan terk elemanı zor buldu oda 45 yaşındaiyi..siz gidersiniz başkası gelir demiyor..bize öyle derlerdi..yukarda formlar dolu derlerdii..uyuuzlarr... :umursamaz:
valla öyle inek gibi kullanıyorlar resmen inekten kastım örnek verirsek etimizi ,sütümüzü ,derimizi hatta tezeğimizi bile kullanıyorlar verdikleri üç kuruşa güya ben muhasebeciyim bir bir bilseniz yaptıklarımı ama patrona sorsan tabi yapacan ama hakkımın sadece maaşım kadar olan kısmını helal ediyorum gerisi haram olsun
ocak ayında isyan eden bir abiyi çıakrttı işten zam istiyor diye yerine lise yi son sıfta bırakmış birini buldu ama o da dayanamıyor işe kaçacak iş arıyor hergün küfür ediyor arkasından haberi yok
öyle tabi ben helal etsem bile kızımın ahı, hakkı ona yeter beni doğumdan 1 hafta sonra zorla işe getirdi bebeğim doğru dürüst annesinin sevgisini sütünü alamadıallaha havale et canım..boşver..
maaşa zam isteyince bahane hazır zaten biliyorsunuz kriz var diyorlar hemen hatta hemen örnek gösteriyorlan filanca firma zam yapmayı bırakın maaşları düşürmüşmüş de çalışanlarıda hiç bir şey demiyormuş yalancılar hepsi bir birini örnek gösteriyor
napim kuzum yaaa üstümde bir ağırlıktır aldı başını gidiyoohaoldumsmile.bende aman işinmi var yat dedim...tabi sana bu durumda haksızlık oluyor:kedi:
valla öyle inek gibi kullanıyorlar resmen inekten kastım örnek verirsek etimizi ,sütümüzü ,derimizi hatta tezeğimizi bile kullanıyorlar verdikleri üç kuruşa güya ben muhasebeciyim bir bir bilseniz yaptıklarımı ama patrona sorsan tabi yapacan ama hakkımın sadece maaşım kadar olan kısmını helal ediyorum gerisi haram olsun
kızlar ben çıkıyorum..gelirim yineee...
ayy evet yaa 2007 de bi firmada çalışmıştım bana ne dediler aklın durur
biz cuma namazından gelene kadar şu hamsileri ayıklayıp kızartırmısın dediler yaa
hönkoldum şok oldum dedim benım işim muhasebe kusura bakmayın ayrıca
zerre kadar anlamam yemek yapmaktan temlzik yapmaktan fln dedim aa sen en biçim
kızsın aa fln oldular böyle dedim hiç iş yaptırmadı annem bana
kusura bakmasınlar valla...kendımı kullandırtmam yalan oldu belkı ama buna mecbur
bırakıldım yoksa temızlıgı de yemeği de çok iyi bilirim övünmek gibi olmasın sengözlerimebaksanab
karasu evden gİrse barİm..merak ettİm.dr.a gİdecektİ bugÜn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?