kızlar bugün rüyamda göğsümden süt geldiğini gördüm ama tabirine baktım bebekle alakası yok para,mal falan diyor kaydirigubbakcemile3
İstanbullular Buluşuyor
AngellllL- Beylikdüzü
senayburge- Kartal
the_fts- 4.Levent
İstanbullular hangi semtte oturduğunuzu yazın..
ortak bir nookta belirleyip buluşalım...
:lepi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 süt gibi para akıcak heralde kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 süt gibi para akıcak heralde kaydirigubbakcemile3
heralde hayra yoralım hayır olsun kaydirigubbakcemile3
süperrrrr
yalnız canlarım ben normalde cumartesi günleri çalışmıyorum ama bi iki ay çalışacam malum yıl sonu çok iş olcak ne yapcaz
buluruz bi yolunu:1hug: dert etme...
ayyy ne güzel yaaa sen ne zamandır bekliyodun bebişini
allah hayırlısıyla sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın canım
yaa elektrik gitmişti kötükedihüso k.bkma canım oyuzden geç cevaplıyorum.bizde 10 aydır bekliyorduk canım,bu ay tam tedavilere başlayacaktık ki hamile oldugumu ögrendik:))
Allah ım bu güzel duyguyu hepinize nasip eder inş..:Saruboceq:
yaa elektrik gitmişti kötükedihüso k.bkma canım oyuzden geç cevaplıyorum.bizde 10 aydır bekliyorduk canım,bu ay tam tedavilere başlayacaktık ki hamile oldugumu ögrendik:))
Allah ım bu güzel duyguyu hepinize nasip eder inş..:Saruboceq:
inşallah canım yaa bu 10. ayda varya bişey su da 10 ay sonra hamile kelmıştı yani benim daha 3 aymı beklemem gerek:a015:
inşallah canım yaa bu 10. ayda varya bişey su da 10 ay sonra hamile kelmıştı yani benim daha 3 aymı beklemem gerek:a015:
süperrrrr
yalnız canlarım ben normalde cumartesi günleri çalışmıyorum ama bi iki ay çalışacam malum yıl sonu çok iş olcak ne yapcaz
ayarlanır yaaa olmöadı kocişlerle pazar günü buluşurz onlarda başka yerde kaynatır :roflol: :roflol: düşünsenize konuşmaları muzlu süt içiyorum ben gece yatarken aaa ben onun içine ceviz ve bal da katıyorum :roflol: :roflol:
ayarlanır yaaa olmöadı kocişlerle pazar günü buluşurz onlarda başka yerde kaynatır :roflol: :roflol: düşünsenize konuşmaları muzlu süt içiyorum ben gece yatarken aaa ben onun içine ceviz ve bal da katıyorum :roflol: :roflol:
ay kızlar iyice delirdik valla delikafadulden
vallaha delirdik yaaa acilen hepimizin hamile kalması lazım yoksa olacakları düşünemiyorum tek tek bakıköyedelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?