Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar bugün rüyamda göğsümden süt geldiğini gördüm ama tabirine baktım bebekle alakası yok para,mal falan diyor kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 süt gibi para akıcak heralde kaydirigubbakcemile3

İstanbullular Buluşuyor

AngellllL- Beylikdüzü
senayburge- Kartal
the_fts- 4.Levent

İstanbullular hangi semtte oturduğunuzu yazın..
ortak bir nookta belirleyip buluşalım...

:lepi:​

süperrrrr
yalnız canlarım ben normalde cumartesi günleri çalışmıyorum ama bi iki ay çalışacam malum yıl sonu çok iş olcak ne yapcaz

ayyy ne güzel yaaa sen ne zamandır bekliyodun bebişini

yaa elektrik gitmişti kötükedihüso k.bkma canım oyuzden geç cevaplıyorum.bizde 10 aydır bekliyorduk canım,bu ay tam tedavilere başlayacaktık ki hamile oldugumu ögrendik:))
Allah ım bu güzel duyguyu hepinize nasip eder inş..:Saruboceq:

ayy canım yine mi gittii dünde bana olmuştu biliyorsun bilerekmi yapıyorlar ne gıcık şeyler :dilcikar:

inşallah canım yaa bu 10. ayda varya bişey su da 10 ay sonra hamile kelmıştı yani benim daha 3 aymı beklemem gerek:a015:

süperrrrr
yalnız canlarım ben normalde cumartesi günleri çalışmıyorum ama bi iki ay çalışacam malum yıl sonu çok iş olcak ne yapcaz

ayarlanır yaaa olmöadı kocişlerle pazar günü buluşurz onlarda başka yerde kaynatır :roflol: :roflol: düşünsenize konuşmaları muzlu süt içiyorum ben gece yatarken aaa ben onun içine ceviz ve bal da katıyorum :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin kızzz

ay senin bol bol meleğin olsun emikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yalnız dualarıda boşa harcamıyorum bana bakarmısnız ağzımda bi bebk lafı hiç düşmüyo habire onla dua ediyom :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…