evet canım hayırlı sğalıklı olsun yeter ki
hem siz hamiş kalmazsanız ben doğurana kadar bak ben doğum sancısı çekerken dua edecem sizee
eliiiff sarılale smaarrtt hatcee gökçee karasuuu superisi dicem dicem dua
etcem öle bagırıcam doğururken kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 unutmazsam ve sizde o zamana kadar hamiş
kalmazsanız tabii sancı çekerken yapılan dua kabul olurmuş :) ayy çenem düştü car car car
hadi ben gidiyom annem bebeişime ciciler almış bize uğrada beğenemzsen değiştirelim dedi gidip bakım neler almış hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
HEPİNİZİ AYRI AYRI ÖPÜP KUCAKLIYORUM MUCUK MUCUK
hatice tok değişiklik değil mi?
Hala seni bekliyoruz... :)
kızlar öptüm sizi..bende kaçtımmm..
kızlar bişi sorucam benim son adetim 7 nisandı biz 23 ünde beraber olduk bir dahaki adet tarihim 6 mayıs olma olasılığı varmı sizce benim adetlerim düzenlidir dr hiçbir problemin yok dedi yumurtlamada ii dedi ben emin olamıyorum gerçi mayısta daha fazla zamanımız olcak ama:)) yinede merak ettim ???
adet sürem 29 gün adet olduğum günleri sayarsak 29 gün çok düzenlidir hiç şaşmaz adetim bakalım beklicez 5 mayıs doğum günüm belkide bana hediye olarak bebiş gelir ilişki günüde eşimin doğum günüydü :)))) kısmett sağolasın
slm kzıalr kasık ağrısından ölüyorum yaa adetime daha 12 gün varrr sizce bu yaşadıklarım ne çatlayacağım offff
canınm benim pazar günü ilişkiden 5 dk sonra ağrımaya başladı kasıklarım ondan sonra birdaha ilişkiye girmek istemedim korktum ençok dün ağrıdı bugün bi çalışma yapsak geç kalmış sayılmam demi
karasu evden gırse barım..merak ettım.dr.a gıdecektı bugÜn..
olumunekankayizsmile
Evet canım ya karasuyu bende merak ettım fisfisfis
karasuu karasuuu karasuuuu nerdesin canım yaaa cok merak ettim.:hulya:.bugün hiç uğramadın topiğekaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?