Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

---------

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016................30 NİSAN
deryainci.......................9 MAYIS
SariLale........................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
bayankarasu................15 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
elson............................24 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

annelerin hakkı ödenirmi yaaa..ne güzel ciciler almış bebişe..benim annemde her hamilelikte birşey örerken bir hurç bebek malzemesi oldu..doğmamış bebeye don biçiyo anacım..:gitme:

kızlar bişi sorucam benim son adetim 7 nisandı biz 23 ünde beraber olduk bir dahaki adet tarihim 6 mayıs olma olasılığı varmı sizce benim adetlerim düzenlidir dr hiçbir problemin yok dedi yumurtlamada ii dedi ben emin olamıyorum gerçi mayısta daha fazla zamanımız olcak ama:)) yinede merak ettim ???

canım adetin düzenliyse yeni adet tarihin 6 mayıs olma ihtimali yüksek..adetten sonra 16. gün beraber olmuşsunuz..sat 30 günse yumurtlama döneminde beraber olmuşsunuz sanırsam umarım hamile kalırsın canım rabbim gönlündeki nasip etsin inş.:Saruboceq:

adet sürem 29 gün adet olduğum günleri sayarsak 29 gün çok düzenlidir hiç şaşmaz adetim bakalım beklicez 5 mayıs doğum günüm belkide bana hediye olarak bebiş gelir ilişki günüde eşimin doğum günüydü :)))) kısmett sağolasın

Çalışma günüıüz ideal :) Hadi hayırlısı hihoyyyt

karasuu karasuuu karasuuuu nerdesin canım yaaa cok merak ettim.:hulya:.bugün hiç uğramadın topiğekaydirigubbakcemile

slm kzıalr kasık ağrısından ölüyorum yaa adetime daha 12 gün varrr sizce bu yaşadıklarım ne çatlayacağım offff

slm kzıalr kasık ağrısından ölüyorum yaa adetime daha 12 gün varrr sizce bu yaşadıklarım ne çatlayacağım offff

slm canım...evet bu ağrılar catladığın için yani yumurtaların catlıyo büyük ihtimalle..benim bu ay cok oldu ağrım ve ertesi günü dr. gittiğimde yumurtalar catlamış ve ayrıca akıntımda cok olmuştu o dönem..bu sıra bol bol çalış artık:kedi::kedi:

canınm benim pazar günü ilişkiden 5 dk sonra ağrımaya başladı kasıklarım ondan sonra birdaha ilişkiye girmek istemedim korktum ençok dün ağrıdı bugün bi çalışma yapsak geç kalmış sayılmam demi

canım belki gec yumurtluyosundur..sen yine yap işini garantiye al..:kedi:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

---------

hatice_48.....................30 NıSAN
prensesss016................30 NıSAN
bayankarasu................15 MAYIS

badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)

ipek26

Önce kendim değiştiriyim bari :sinifsinif:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

---------

hatice_48.....................30 NıSAN
prensesss016................30 NıSAN

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)

ipek26

karasu evden gırse barım..merak ettım.dr.a gıdecektı bugÜn..

olumunekankayizsmile

Evet canım ya karasuyu bende merak ettım fisfisfis

karasuu karasuuu karasuuuu nerdesin canım yaaa cok merak ettim.:hulya:.bugün hiç uğramadın topiğekaydirigubbakcemile

Geldim kepeleklerim geldim yerimseniben
Dün sabah 9'da giriş yaptım hastaneye, 4 buçukta çıktım akannehir malesef haberler de kötü :sinifsinif:

Hani size söylemiştim düşüğe rağmen gün aşırı beta hcg ikiye katlanmıştı, 16dan 38e çıkmıştı bilmiyorumkismile doktor da bana söylememiş korkutmamak için ama dış gebelik ihtimaline karşı tedbirini almak için tekrar beta hcg istemişti pazartesi, o gün 1700 çıkmış değer akannehir salı günü okuldan çıktım, eve geliyodum, yolda doktorum aradı, hcg fırlamış, sanırım dış gebilk yaşıyosun, yarın sabah erkenden gel dedi, biz de gittik dün kocişle...
Sabah kan alındı, bu sefer de 640 çıktı, bu arada benim kanamalar arttı, korkunç karın ağrılarım oldu, bunlar dış gebelik belirtileriymiş zaten :sinifsinif: doktor önce alttan baktı, alttan muayeneyle göremedi keseyi, aşağı ultrasona gönderdi, iyice sıkış öyle gir, keseyi mutlaka görmemiz gerek, durum çok tehlikeli dedi eyvahedigeldismile ultrasonda gebelik kesesi tüplerde görüldü malesef mafoldumben biliyosunuzdur, tüplerde bebek gelişmeye başlarsa tüpü parçalayıp iç kanamaya neden oluyo ve anneyi öldürebiliyo okadar çok korktum ki, bi de kanamalarım da arttıkça doktorum da telaşlandı mafoldumben
Ultrason görüntülerine baktı rahatladı biraz, en azından kese şimdilik boş, ve dolmaması gerek, şimdi sana hemen bi iğne yapıcam, bu iğneyle gebeliğini sonlandırmamız gerek, yoksa senin hayatını tehlikeye atmış oluruz dedi :sinifsinif:
ığnemi oldum, biraz hastanede tuttu beni, sonra geldik evimize :sinifsinif:
Bu ay kesinlikle hamile kalmaman gerek dedi, vurduğum iğne kanser tedavisinde kullanılan kemoterapik bi iğne, eğer bu halde gebe kalırsan bebeğin kesin sakat olur dedi :sinifsinif:
ışte böyle kızlar, ben hiç normal bi gebelik yaşayamicam galiba, ya kimyasal, ya dış gebelik, bu ne böyle yaaa mafoldumben
Zaten yazın ara vermeyi düşünüyoduk kocişle, bu ay da yapamıyoruz, Mayıs-Haziran-Temmuz-Ağustos boş geçecek anlayacağınız :sinifsinif:
Eylülden sonrasına da Allah büyük :Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…