İYİ DEMİŞSİN..BRAVO ARKADAŞIMMM... kaydirigubbakcemile5
senİn nezman bellİ oluyor sonuÇlar..sen İĞne olmadın dİmİ..kendİlİĞİnden ÇatlamıŞtı...
canım benim cuma günü günüm.eğer pazartesiye kadar gelmezse kırmızlar kan vericem..evet benim iğneye gerek kalmadan çatlamıştı yumurtalar..bakalım hayırlısı bekliyorum..
kloemenle ilk ayınmı??hangi ilacı kullandın??sorunun neydi bide..çokmu sordummm...
canım benim cuma günü günüm.eğer pazartesiye kadar gelmezse kırmızlar kan vericem..evet benim iğneye gerek kalmadan çatlamıştı yumurtalar..bakalım hayırlısı bekliyorum..
canım gecen ayda kullanmıştım klomen ama hamiş kalamadım.bu 2. denemem bakalım hayırlısı artık ne diyeyim..klomen kullandım canım iğnede pregnil 5000,lik..canım benim sorunum yok..daha önce kendiliğinden 3 kez kaldım.ama 7 aydır kalamıyorum dr,umda hamişliği kolaylaştırmak için klomen verdi.ama anlamıyorum normalde kalmıyor klomenle kalmıyor..daha önce nasıl kamışım bilmem:umursamaz:
canım gecen ayda kullanmıştım klomen ama hamiş kalamadım.bu 2. denemem bakalım hayırlısı artık ne diyeyim..klomen kullandım canım iğnede pregnil 5000,lik..canım benim sorunum yok..daha önce kendiliğinden 3 kez kaldım.ama 7 aydır kalamıyorum dr,umda hamişliği kolaylaştırmak için klomen verdi.ama anlamıyorum normalde kalmıyor klomenle kalmıyor..daha önce nasıl kamışım bilmem:umursamaz:
Haydi hayırlısı inşallah canım :)
dimi çok enteresan bak bizde kürtajdan 3 ay sonra doktor artık hamile kalabilrisin dmeıstı
denıyoruz olmuyo olmuyo ya bi de kürtajdan sonra daha kolay hamıle kalınıyo diyolardı diyorum
böyle içimden canım sıkılıyo fln olmuyo ama neyse biz ev taksidine gircez 1 sene
erteleyelım bebek ısını dedık korunuyoduk son ay bı kere bak bı kere korunmadan
ilişkiye girmişiz anam o ay hamıle kaldım ya ınanamadım ama öyle garip bişey
vakti zamanı var canım hayırlıısyla gelsın inşallah bebegın :)
canım klomenle genelde ikinci üçüncü aylarda kalınıyor diyee okudum KK da..ve çoğul gebelik ihtimalide gittikçe artıyormuş...hadi inş bu ay tutturmuşsunuzdur..eşin test yaptırdımı peki...
canım haklısın vakti zamanı var..boshayallersmile evet beklemediğin anda oluverir şimdi bekliyoruzya ondan olmuyor..hayırlısı canım ya allahım zamanını biliyor..:Saruboceq:
evet canım hayırlı sğalıklı olsun yeter ki
hem siz hamiş kalmazsanız ben doğurana kadar bak ben doğum sancısı çekerken dua edecem sizee eliiiff sarılale smaarrtt hatcee gökçee karasuuu superisi dicem dicem dua
etcem öle bagırıcam doğururken unutmazsam ve sizde o zamana kadar hamiş
kalmazsanız tabii sancı çekerken yapılan dua kabul olurmuş :) ve Allah korusun
Allah ım gecınden versin eğer doğum yaparken ölürse şehit sayılıyomuş e cennette
annelerin ayağı altında zaten kaydirigubbakcemile3 ya ne mühim bişey dimi
Allah ım tüm hatun kullarına nasib etsin inşallahh
ayy çenem düştü car car car
hadi ben gidiyom annem bebeişime ciciler almış bize uğrada beğenemzsen değiştirelim dedi gidip bakım neler almış hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
HEPİNİZİ AYRI AYRI ÖPÜP KUCAKLIYORUM MUCUK MUCUK
evet canım hayırlı sğalıklı olsun yeter ki
hem siz hamiş kalmazsanız ben doğurana kadar bak ben doğum sancısı çekerken dua edecem sizee
eliiiff sarılale smaarrtt hatcee gökçee karasuuu superisi dicem dicem dua
etcem öle bagırıcam doğururken kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 unutmazsam ve sizde o zamana kadar hamiş
kalmazsanız tabii sancı çekerken yapılan dua kabul olurmuş :) ayy çenem düştü car car car
hadi ben gidiyom annem bebeişime ciciler almış bize uğrada beğenemzsen değiştirelim dedi gidip bakım neler almış hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
HEPİNİZİ AYRI AYRI ÖPÜP KUCAKLIYORUM MUCUK MUCUK
Biz dünü de boş geçirdik;bu akşam çalıştık çalıştık çalışmadık;bu aya da BYE BYE :))
canım eşime sperm testi yapılmadı.cünkü daha önce 3 kez gebe kalınca dr. gerek duymadı..ama eşime ve bana genetik test yapıldı cok şükür bir sorun yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?