Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kankicim olumunekankayizsmile

canım okudum şimdi yazdıklarını çok geçmiş olsunnnn dün ben yoktum topikde o yüzden bilmiyordum gelmediğini bile
tatlım sıkma kendini biraz rahatına bak tatil yap yazın bol bol kafanı dinle canım sen daha yeni evlisin bırak evliliğinin tadını çıkar kendini yıpratma bak tatil bitince bomba gibi dönersin artık ii şeyler düşünelim olurmu canım benim
daha bi sene olmadı sen evleneli demiii
ben dört seneden sonra hamile kaldımm canım o yüzden üzülme olurmuu

HerŞeyde vardır bı hayır canım bak senıde tehlıkeye sokmuŞ zaten ya bunuda bılemeseydın rabbım dermansız det vermez canım benımm

Ya çok çok üzülmedim zaten, ister istemez etkileniyosun ama geçti yani, hatta doktor istersen 3 gün istirahat yaziyim, dinlen evde dedi, istemedim, okulda işe dalıp daha kolay atarım kafamdan diye yerimseniben
Şimdi tek korkum iğneye rağmen düşmemesi eyvahedigeldismile KK'da okuduğum kadarıyla bazılarının düşmüyomuş, tüpünü alıyolarmış falan allah korusun :Saruboceq:
Artık gün aşırı beta hcg bakılacak, düşüş kontrol altına alınacak işte, yarın tekrar kan vericem yerimseniben
Diyorum Rabbim beni de böyle imtihan ediyo işte, inşallah sonunda mükafatı da büyük olacak :Saruboceq:

Ben de acıktım yaaa, bi kahvaltımı yapayım, folik asitiyi içeyim, geleyim yerimseniben

günaydın canım benim çok geçmiş olsun allah kurtarmış resmen seni aman madem öyle biraz ara vermekte fayda var demekki daha vakti değilmiş rabbim bili r en iyi zamanı üzülme senin sağlığın daha önemliboshayallersmile

karasuu günaydın hayatım...
seni gerçekten kucaklıyorum kardeşim..bu kadar olumlu bu kadar sabirlı olduğun için..önce prolaktin..sonra yara..sonra pko..şimdide bu...rabbim seni imtihan ediyor ve sen çok sabırlısın...canı gönülden inanıyorumki mükafatı okadar büyük ve güzel olacakki...Beklediğimize deymiş diyeceksiniz sende kocişinde..sağlığına bişey olmasın..sana bişey olmasın yeterki..çok doğru bi karar..yazın tadını çıkarın vallaa..muhakkak tatile gidinnn....gezin tozun...deli gibi eğlenin..beraber olmanın tadını çıkarın...seni çok öpüyorum hayatım.... olumunekankayizsmile

Teşekkür ederim bitanem olumunekankayizsmile biz de öyle düşünüyoruz artık bakalım boshayallersmile
Dün gece kocişimle sımsıkı sarılıp yattık, öyle şefkatli, öyle sıcacık sarıldı ki bütün gece, Allah'ım onu başımdan eksik etmesin yeter ki, çocuk olmasa da olur, ama ben onsuz yaşayamam artık diye düşündüm :sinifsinif:

karasucum canım çok çok geçmiş olsun....iyiki doktorun bakmış hcg lerinede seni uyarmş
dış gebelık çok tehlıkeli bişey Allah ım korusun seni inşallah...öenmli olan sağlığın
sen eşin bi arada olmanız bebiş tabii ki istersiniz ama sağlıkla olcaksa olsun o da
inşallah ...canım çok üzüldüm ama dış gebelık oldugunun erken anlaşılmasınada
çok sevindim tatilinizi yapın canım gezin tozun inşallah sonra denersiniz takma kafana
İnşallah bebek düşerde tüpün kurtulur canım Rabbim sağlığını bağışlasın sana :Saruboceq:
eşinle uuzn uzun yıllar mutlu mesut yaşamak nasib etsin ve zamanı gelincede bir bebek
inşallah sağlıkla hayırlısıyla yuvanıza gelsin...Amin :Saruboceq:

ağlattın beniii mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Amin canım benim, inşallah :Saruboceq:
Çok teşekkür ederim bu güzel duaların için olumunekankayizsmile
Bu arada sen yine de doğururken karasuuuuuuuuuuuuuuuuuuu demeyi unutma emi kaydirigubbakcemile3
Umut dünyası işte naparsın :kedi:

ağlattın beniii mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Canım benim kıyamam ağlama sen :teselli:
Valla hayatım bişey söyliyim mi, dün gece çok ağladım, ama hep bunu düşünerek ağladım, canım kocişim bebek için ağlıyorum sanıp üzüldü ama ona itiraf edemedim düşündüklerimi :sinifsinif:
Allahım hiçbirimizin başından eksik etmesin kocişlerimizi :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım hayırlısı böyleymiş..unutma ki senin sağlığın herseyden önemli...geçmiş olsun..biraz dinlenmek sana iyi gelecek bence..yazın da mis gibi tatilini yap sonra bedenin iyice dinlensin ile baslarsın calışmaya...

en güzeli de o biliyor musun insanın hzuru bulacağı bir eşinin olması...allah ayırmasın canım..:asigim:

yerimseniben yerimseniben yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…