günaydın kankicim olumunekankayizsmile
canım okudum şimdi yazdıklarını çok geçmiş olsunnnn dün ben yoktum topikde o yüzden bilmiyordum gelmediğini bile
tatlım sıkma kendini biraz rahatına bak tatil yap yazın bol bol kafanı dinle canım sen daha yeni evlisin bırak evliliğinin tadını çıkar kendini yıpratma bak tatil bitince bomba gibi dönersin artık ii şeyler düşünelim olurmu canım benim
daha bi sene olmadı sen evleneli demiii
ben dört seneden sonra hamile kaldımm canım o yüzden üzülme olurmuu
ben bi kahvaltı yapıp geliyorum kankimmm midem bulanıyo da birazzz
günaydın canım benim çok geçmiş olsun allah kurtarmış resmen seni aman madem öyle biraz ara vermekte fayda var demekki daha vakti değilmiş rabbim bili r en iyi zamanı üzülme senin sağlığın daha önemliboshayallersmileGeldim kepeleklerim geldim yerimseniben
Dün sabah 9'da giriş yaptım hastaneye, 4 buçukta çıktım akannehir malesef haberler de kötü :sinifsinif:
Hani size söylemiştim düşüğe rağmen gün aşırı beta hcg ikiye katlanmıştı, 16dan 38e çıkmıştı bilmiyorumkismile doktor da bana söylememiş korkutmamak için ama dış gebelik ihtimaline karşı tedbirini almak için tekrar beta hcg istemişti pazartesi, o gün 1700 çıkmış değer akannehir salı günü okuldan çıktım, eve geliyodum, yolda doktorum aradı, hcg fırlamış, sanırım dış gebilk yaşıyosun, yarın sabah erkenden gel dedi, biz de gittik dün kocişle...
Sabah kan alındı, bu sefer de 640 çıktı, bu arada benim kanamalar arttı, korkunç karın ağrılarım oldu, bunlar dış gebelik belirtileriymiş zaten :sinifsinif: doktor önce alttan baktı, alttan muayeneyle göremedi keseyi, aşağı ultrasona gönderdi, iyice sıkış öyle gir, keseyi mutlaka görmemiz gerek, durum çok tehlikeli dedi eyvahedigeldismile ultrasonda gebelik kesesi tüplerde görüldü malesef mafoldumben biliyosunuzdur, tüplerde bebek gelişmeye başlarsa tüpü parçalayıp iç kanamaya neden oluyo ve anneyi öldürebiliyo okadar çok korktum ki, bi de kanamalarım da arttıkça doktorum da telaşlandı mafoldumben
Ultrason görüntülerine baktı rahatladı biraz, en azından kese şimdilik boş, ve dolmaması gerek, şimdi sana hemen bi iğne yapıcam, bu iğneyle gebeliğini sonlandırmamız gerek, yoksa senin hayatını tehlikeye atmış oluruz dedi :sinifsinif:
İğnemi oldum, biraz hastanede tuttu beni, sonra geldik evimize :sinifsinif:
Bu ay kesinlikle hamile kalmaman gerek dedi, vurduğum iğne kanser tedavisinde kullanılan kemoterapik bi iğne, eğer bu halde gebe kalırsan bebeğin kesin sakat olur dedi :sinifsinif:
İşte böyle kızlar, ben hiç normal bi gebelik yaşayamicam galiba, ya kimyasal, ya dış gebelik, bu ne böyle yaaa mafoldumben
Zaten yazın ara vermeyi düşünüyoduk kocişle, bu ay da yapamıyoruz, Mayıs-Haziran-Temmuz-Ağustos boş geçecek anlayacağınız :sinifsinif:
Eylülden sonrasına da Allah büyük :Saruboceq:
karasuu günaydın hayatım...
seni gerçekten kucaklıyorum kardeşim..bu kadar olumlu bu kadar sabirlı olduğun için..önce prolaktin..sonra yara..sonra pko..şimdide bu...rabbim seni imtihan ediyor ve sen çok sabırlısın...canı gönülden inanıyorumki mükafatı okadar büyük ve güzel olacakki...Beklediğimize deymiş diyeceksiniz sende kocişinde..sağlığına bişey olmasın..sana bişey olmasın yeterki..çok doğru bi karar..yazın tadını çıkarın vallaa..muhakkak tatile gidinnn....gezin tozun...deli gibi eğlenin..beraber olmanın tadını çıkarın...seni çok öpüyorum hayatım.... olumunekankayizsmile
Geldim kepeleklerim geldim yerimseniben
Dün sabah 9'da giriş yaptım hastaneye, 4 buçukta çıktım akannehir malesef haberler de kötü :sinifsinif:
Hani size söylemiştim düşüğe rağmen gün aşırı beta hcg ikiye katlanmıştı, 16dan 38e çıkmıştı bilmiyorumkismile doktor da bana söylememiş korkutmamak için ama dış gebelik ihtimaline karşı tedbirini almak için tekrar beta hcg istemişti pazartesi, o gün 1700 çıkmış değer akannehir salı günü okuldan çıktım, eve geliyodum, yolda doktorum aradı, hcg fırlamış, sanırım dış gebilk yaşıyosun, yarın sabah erkenden gel dedi, biz de gittik dün kocişle...
Sabah kan alındı, bu sefer de 640 çıktı, bu arada benim kanamalar arttı, korkunç karın ağrılarım oldu, bunlar dış gebelik belirtileriymiş zaten :sinifsinif: doktor önce alttan baktı, alttan muayeneyle göremedi keseyi, aşağı ultrasona gönderdi, iyice sıkış öyle gir, keseyi mutlaka görmemiz gerek, durum çok tehlikeli dedi eyvahedigeldismile ultrasonda gebelik kesesi tüplerde görüldü malesef mafoldumben biliyosunuzdur, tüplerde bebek gelişmeye başlarsa tüpü parçalayıp iç kanamaya neden oluyo ve anneyi öldürebiliyo okadar çok korktum ki, bi de kanamalarım da arttıkça doktorum da telaşlandı mafoldumben
Ultrason görüntülerine baktı rahatladı biraz, en azından kese şimdilik boş, ve dolmaması gerek, şimdi sana hemen bi iğne yapıcam, bu iğneyle gebeliğini sonlandırmamız gerek, yoksa senin hayatını tehlikeye atmış oluruz dedi :sinifsinif:
Bu ay kesinlikle hamile kalmaman gerek dedi, vurduğum iğne kanser tedavisinde kullanılan kemoterapik bi iğne, eğer bu halde gebe kalırsan bebeğin kesin sakat olur dedi :sinifsinif:
İşte böyle kızlar, ben hiç normal bi gebelik yaşayamicam galiba, ya kimyasal, ya dış gebelik, bu ne böyle yaaa mafoldumben
Zaten yazın ara vermeyi düşünüyoduk kocişle, bu ay da yapamıyoruz, Mayıs-Haziran-Temmuz-Ağustos boş geçecek anlayacağınız :sinifsinif:
Teşekkür ederim bitanem olumunekankayizsmile biz de öyle düşünüyoruz artık bakalım boshayallersmile
Dün gece kocişimle sımsıkı sarılıp yattık, öyle şefkatli, öyle sıcacık sarıldı ki bütün gece, Allah'ım onu başımdan eksik etmesin yeter ki, çocuk olmasa da olur, ama ben onsuz yaşayamam artık diye düşündüm :sinifsinif:
karasucum canım çok çok geçmiş olsun....iyiki doktorun bakmış hcg lerinede seni uyarmş
dış gebelık çok tehlıkeli bişey Allah ım korusun seni inşallah...öenmli olan sağlığın
sen eşin bi arada olmanız bebiş tabii ki istersiniz ama sağlıkla olcaksa olsun o da
inşallah ...canım çok üzüldüm ama dış gebelık oldugunun erken anlaşılmasınada
çok sevindim tatilinizi yapın canım gezin tozun inşallah sonra denersiniz takma kafana
İnşallah bebek düşerde tüpün kurtulur canım Rabbim sağlığını bağışlasın sana :Saruboceq:
eşinle uuzn uzun yıllar mutlu mesut yaşamak nasib etsin ve zamanı gelincede bir bebek
inşallah sağlıkla hayırlısıyla yuvanıza gelsin...Amin :Saruboceq:
ağlattın beniii mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Geldim kepeleklerim geldim yerimseniben
Teşekkür ederim bitanem olumunekankayizsmile biz de öyle düşünüyoruz artık bakalım boshayallersmile
Dün gece kocişimle sımsıkı sarılıp yattık, öyle şefkatli, öyle sıcacık sarıldı ki bütün gece, Allah'ım onu başımdan eksik etmesin yeter ki, çocuk olmasa da olur, ama ben onsuz yaşayamam artık diye düşündüm :sinifsinif:
canım hayırlısı böyleymiş..unutma ki senin sağlığın herseyden önemli...geçmiş olsun..biraz dinlenmek sana iyi gelecek bence..yazın da mis gibi tatilini yap sonra bedenin iyice dinlensin ile baslarsın calışmaya...
en güzeli de o biliyor musun insanın hzuru bulacağı bir eşinin olması...allah ayırmasın canım..:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?