ay senin bol bol meleğin olsun emikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yalnız dualarıda boşa harcamıyorum bana bakarmısnız ağzımda bi bebk lafı hiç düşmüyo habire onla dua ediyom :uhm:
vallaha delirdik yaaa acilen hepimizin hamile kalması lazım yoksa olacakları düşünemiyorum tek tek bakıköyedelikafaduldendelikafadulden
ordanda atarlar bizi dşünsene ağzımızda bebk lafı kucağımızda oyuncak bebk
tövbe estağfurullah evlerden uzak:1shok:
ay bi hamiş kalsaydık sonra düşünürüz bakırköyü felan
olmadı kadıköyde olur:bbo:
merhaba arkadaşlar;
Bilgisi olan vardır umarım. Bu soğan kürü ve incir kürünü araştırıyorumda.soğan kürünün 15 gün yapılması gerektiği incir kürününde 21 gün yapılması yazıyor. önce 15 gün soğan kürü,ardındanda 21 gün incir kürümü yapılacak. adet dönemine filan gelmesi sorun olmuyor mu?
ayarlanır yaaa olmöadı kocişlerle pazar günü buluşurz onlarda başka yerde kaynatır :roflol: :roflol: düşünsenize konuşmaları muzlu süt içiyorum ben gece yatarken aaa ben onun içine ceviz ve bal da katıyorum :roflol: :roflol:
haha... :roflol::roflol::roflol:
bence şöyle olur erkeklerin muhabbeti:
A kişisi- ya birader her gece her gece mafoldumben damızlık gibi kullanıo beni gururum inciniyor ama... mafoldumben
B kişisi- aynen kardeş yaa.. kaçamıyorumda bi azdı benim hatun sormayın gitsin... mafoldumben valla her gece havlet olmaktan dizlerim titriyo... itiraz edersem dayak atıo bide... mafoldumben:mymeka:
:roflol::roflol::roflol:
A kişisi- ya birader her gece her gece mafoldumben damızlık gibi kullanıo beni gururum inciniyor ama... mafoldumben
B kişisi- aynen kardeş yaa.. kaçamıyorumda bi azdı benim hatun sormayın gitsin... mafoldumben valla her gece havlet olmaktan dizlerim titriyo... itiraz edersem dayak atıo bide... mafoldumben:mymeka:
selam kızlar nasılsınız
selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?