selam canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın bakalım yerimseniben
slm..hoşgeldin... a.s.
haha... :roflol::roflol::roflol:
bence şöyle olur erkeklerin muhabbeti:
A kişisi- ya birader her gece her gece mafoldumben damızlık gibi kullanıo beni gururum inciniyor ama... mafoldumben
B kişisi- aynen kardeş yaa.. kaçamıyorumda bi azdı benim hatun sormayın gitsin... mafoldumben valla her gece havlet olmaktan dizlerim titriyo... itiraz edersem dayak atıo bide... mafoldumben:mymeka:
:roflol::roflol::roflol:
hosbulduk canım ıyıyım bende yazdıklarınızı okuyodum neler kaynatmıssınız yahukaydirigubbakcemile3
hosbulduk canım nasılsın bakalım bugün yazdıgını okudumda ınsallah hersy yolundadır
evet canım bugün baya kaynattık :)) azcık stres atalım dedik iyi de oldu valla :)))
saol canım...biraz daha iyiyim... valla burda olupta iyi olmamak ne mümkün:)
süper olmus valla canım hep bebek konusmucaz ya arada böyle kaynatmakda ınsanı çok rahatlatıyo yaaa rüya görmüşün heeee ınsallah hayırlara çıksın bende görüyorum rüya bu aralar yaa
aminn canım saol heralde biliçaltı aklımızdan hiç çıkmadığı için rüyalarımıza kadar giriyor :))
aman ıyı ol canım olur öyle seyler sıkma canını sen ama aldıgın seylerın tadını merak ettım açıkçası bende almayı düşünüyorum çünkü yedınmi hiç aldıklarından
:) oyy canım benim göndereyim sanada bitane...çok güzeldi tatları gerçekten verdiğin paraya değiyo..öle de güzel süslüyolarkii..yememek elde değil:)
valla bılmıyorum bılınçaltımıdır nedır ama ıkı gecedır rüyamda gelın görüyorum ıkısıde arkadasım biri evlı dıgerı sözlü anlamıyorum hiçde düşünmedım onları ne alaka dıyorum ama hayır olsun valla tatlım
sagol canım benım yemıs kadar oldum bende almayı düşünüyorumda ondan sordum çok güzel görünüyo zaten o ayrı tadı çok önemlıydı benım için sen begenmısın ıyı bakalım fıyatı nasıldı canım
fiyatı da çok pahalı değil ama çok ucuz da değil...ben world kartla aldım %20 indirim bide 2 taksit yapıyolardı. ben 68 tl verdim...85 liraydı...
kızlarrrrr ne yiyorsunuz ben anlamadımm :uhm:
haha... :roflol::roflol::roflol:
bence şöyle olur erkeklerin muhabbeti:
A kişisi- ya birader her gece her gece mafoldumben damızlık gibi kullanıo beni gururum inciniyor ama... mafoldumben
B kişisi- aynen kardeş yaa.. kaçamıyorumda bi azdı benim hatun sormayın gitsin... mafoldumben valla her gece havlet olmaktan dizlerim titriyo... itiraz edersem dayak atıo bide... mafoldumben:mymeka:
:roflol::roflol::roflol:
Rüyada gelin görmek daima iyiye yorumlanır. Gelin neşe, huzur, güzel haber ve yaklaşan güzel günler demektir.. kızz bebek haberi olmayasın buuu :))) hihoyyyt
kızlarrrrr ne yiyorsunuz ben anlamadımm :uhm:
fiyatı da çok pahalı değil ama çok ucuz da değil...ben world kartla aldım %20 indirim bide 2 taksit yapıyolardı. ben 68 tl verdim...85 liraydı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?