Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ben full time çalışıyorum canıkmm bu ara inanılmaz yogun bebek falan unuttum valla

amin isteyen herkese versin rabbimmm

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

:sm_cool: Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

hatice_48.....................30 NİSAN Hadi güzel haberler verin bize :))
prensesss016................30 NİSAN Hadi güzel haberler verin bize :))

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

deryainci.......................9 MAYIS
SariLale........................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
elson............................24 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Son düzenleme:
celamntine canım;nasılsın?
Senin tam çalışma zamanalrındır şimdi )

Neyse!Konuşmayacaksın sanırım.Anlaşılan okuma modundasın.
Kocaman öpüyorum seni :)

celamntine canım;nasılsın?
Senin tam çalışma zamanalrındır şimdi )

ıyiyim canım sen nasılsın?
Yok hayatım benim çalışmalar bitti. Bu ay 2 gün erken yumurtladım, ayın 26'sında.
Bal,çörek otu, tarçın karışımını yapmıştım herhalde ondan oldu.
Yani 2 gün erken gelecek benim kırmızılar

Son düzenleme:
ben artik gercekten bikdim bu bebek isinden yas geldi 40 a hayatimda hersey gec olur benim daha evleneli 9 ay oldu bebek bebek deli oldukca gelmiyo herya hamilemiyi demekden site site gezmekten herkesin bebek yokmu demesinden bikdim.hah diyorum belki tutumusdur yok yok yok gelmio artik psikoza girdim Allahim vermiyo ya

Teşekkür ederim hayatım olumunekankayizsmile şu nazar işini söyledim dün gece kocişe, o hiç inanmaz zaten öyle şeylere, saçmalama dedi bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile ama ben yine de aklıma geldikçe okuyorum kendime felak-nas yerimseniben hatta dün gece çaktırmadan kocişi de okudum bol bol :kedi:

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan
Şu an dersteyim, 9 gibi sağlık ocağına geçip kan vericem, öğleden sonra da sonucunu alırım, inşallah düşmüştür beta hcg eyvahedigeldismile
Ve biliyo musunuz dün gece yumurtalarım çatladı, ben hissettim ve elim kolum bağlı yatıp uyudum yaaaaaaaaaaaa :sinifsinif: yazık oldu iki tane yumurtoşuma :sinifsinif:

Hadi ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile, nerde kaldınııııııııııız, çok sıkıldım burda yalnız :sinifsinif:
Sıkıldıkça dış gebelik topiklerine takılıyorum, onları da okudukça moralim bozuluyo mafoldumben

canım günaydınnn.bende senin için dua ediyom bitanem. Her karanlık günlerin ardı hep aydınlık. Bunu yasadıgım için çok iyi biliyorum.allahtan hayırlısını iste cnmm.

gunaydın kızlar bu sabah deli gibi miğdem bulanıyo...delircem...süt içtim sabah o mu dokundu acep...

ay moralini bozan şeylere girme lutfen...eziyet etme kendine...:1no2:

günaydın bitanem..naber???

Günaydın tinkerr

Günaydın aydemet, günaydın tinker, günaydın elif opuyorumnanaktan
Şimdi kanımı verip geldim sağlık ocağında, saat 4 te arayıp öğrenicem sonucumu bilmiyorumkismile inşallah düşmeye başlamıştır boshayallersmile
Siz nasılsınız ballı böööööööööööreklerim olumunekankayizsmile
Tinker limonlu ılık su iç hayatım, sabah kalktığımda benim de çok bulanıyodu midem, kocişim limonlu su yaptı içtim, okula gelene kadar hiçbişeyciğim kalmadı yerimseniben

KIZLAR BU GECE RÜYAMDA KOCıŞLE YARAMAZLIK YAPIYODUK :kedi: ...NEDEMKKııı... bilmiyorumkismile

ay moralini bozan şeylere girme lutfen...eziyet etme kendine...:1no2:

Ay artık girmicem zaten yaa :sinifsinif: orda yazılanları okudukça daha çok moralim bozuluyo :sinifsinif: yok tıkalı tüpün alınması lazımmış, eğer alınmazsa tekrar dış gebelek olurmuş, yok beta hcg bi seviyeye kadar düşüyomuş, sonra biyerde takılıp kalıyomuş, yok tamamen sıfırlanması aylar sürüyomuş, offff yaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…