ben de sınav hazırlıyordum allahtan bıtırdım şimdı de forum da geçmişi okuyordum ...allah butun bebek ısteyenlere bebek versın yhaaaaaaaaaa amınnnnnnnnnnnnn içinde de baanaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sen neler yapıosun
celamntine canım;nasılsın?
Senin tam çalışma zamanalrındır şimdi)
Neyse!Konuşmayacaksın sanırım.Anlaşılan okuma modundasın.
Kocaman öpüyorum seni :)
karasucum canım gecmiş olsun. allahım çok büyük hayırlısıyal saglıklı bir evlat vericek işlaah canım.
tatilden sonra planlamıssınız bence cok iyi karar vermssiniz canım. bak ben 3 yıldan sonra düşündüm.
allahtan hep hayırlısını iste cnıım. bide aysecim kendini bol bol oku demş canım. öok dogru nazar mı degiyo size acaba.
hadi ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile, nerde kaldınııııııııııız, çok sıkıldım burda yalnız :sinifsinif:
Sıkıldıkça dış gebelik topiklerine takılıyorum, onları da okudukça moralim bozuluyo mafoldumben
Hadi ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile, nerde kaldınııııııııııız, çok sıkıldım burda yalnız :sinifsinif:
Sıkıldıkça dış gebelik topiklerine takılıyorum, onları da okudukça moralim bozuluyo mafoldumben
günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan
şu an dersteyim, 9 gibi sağlık ocağına geçip kan vericem, öğleden sonra da sonucunu alırım, inşallah düşmüştür beta hcg eyvahedigeldismile
ve biliyo musunuz dün gece yumurtalarım çatladı, ben hissettim ve elim kolum bağlı yatıp uyudum yaaaaaaaaaaaa :sinifsinif: Yazık oldu iki tane yumurtoşuma :sinifsinif:
ay moralini bozan şeylere girme lutfen...eziyet etme kendine...:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?