hadi yaa tesadüfe bakkk :) dur bakalım bekleyelim görelim tutup tutmadığını:))
şimdilik çıkmam lazım öptümmmmmm
smart ve beren hoşgeldinizzzzzzzz
hatice sordum ama cevap vermedin sanırım ya da benim int kopup durduğu için ben kaçırdım.Var mı deişiklik bugün için? :)
canım ya geldi ben görmedim yada gelmedi.
şuanda birdeğişiklik yok bekliyorum..ne adet olucak gibiyim nede hamile gibiyim:roflol::roflol:yada ben birşey anlamıyorum..:roflol:
Canım nasılsın.Sen en taze hamişlerimizdensin.Nasıl gidiyor hamilelik? hihoyyyt
canım ya geldi ben görmedim yada gelmedi.
şuanda birdeğişiklik yok bekliyorum..ne adet olucak gibiyim nede hamile gibiyim:roflol::roflol:yada ben birşey anlamıyorum..:roflol:
hoşgrdük.hatice gelemdi dimi daha kızmızıalr
iyiyim canımmm, hamilelik iyi gidiyor hiç bir şey hissetmiyorum bulantı, ağrı filan yokkbilmiyorumkismile umarım böyle devam eder ama bazen endişeleniyorum, hiç bir belirti yok diyee
sen nasılsın????? :1hug:
Hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kepeleklerim ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan kaşla göz arasında dişime dolgu yaptırıp geldim ne de şipşakım ama bayanssulusmile
Eeeeeeeeeeee nabersiniz bakalım olumunekankayizsmile
Hatice, yaren, smart hoşgeldiniz bacular olumunekankayizsmile
gerçektenmiiiiHaticeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamilesin seeeeeeeeeeeeeeeen delikafadulden
Hem de ikiz :lepi:
Haticeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamilesin seeeeeeeeeeeeeeeen delikafadulden
Hem de ikiz :lepi:
sende hoşgeldin canımmm
maşallah nede hızlısın anacım hangi ara yaptırdın o dolguyu.CADIARZU
canım hakkımda hayırlısı..olsa cok sevinirim olmassada sağlık olsun..rabbim zamanını biliyoropuyorumnanaktan..
Kepeleklerim ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan kaşla göz arasında dişime dolgu yaptırıp geldim ne de şipşakım ama bayanssulusmile
Eeeeeeeeeeee nabersiniz bakalım olumunekankayizsmile
Hatice, yaren, smart hoşgeldiniz bacular olumunekankayizsmile
Eeeeee ben hiç bi işimi yavaş yapmam şekerim, herşeyim hızlıdır, zamanım benim için çok kıymetlidir, çok tezcanlı ve çok pimpirikliyimdir, aslında pek iyi bişey değil bu ama bilmiyorumkismile
Bak bişey anlatiyim, dün ateşim çıkınca acaba iğnenin yan etkisi mi diye aldı beni bi telaş, ama ne iğnenin adını hatırlıyom ne bişey, o gün morul bozukluğundan kutusuna bile bakmamışım adı nedir diye bilmiyorumkismile aradım doktorumu, dedim ki benim belim ağrıyo bi de çok ateşim var, acaba iğnenin yan etkisi midir bunlar, adı neydi benim iğnenin dedim, söyledi adını, ateş yapar dedi, sonra da güldü, senin gözünden kaçmazdı hiç öyle şeyler, nasıl oldu da dikkat etmedin bu sefer iğneye falan diyo kaydirigubbakcemile3 doktorum bile biliyo ne pimpirik olduğumu :kedi: :kedi: :kedi:
Bi de diyo ki kapatırken sen şimdi bana inanmaz, bide internetten araştırırsın adını istediğine göre diyo kaydirigubbakcemile3 valla onu da yaptım :kedi:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:bu arada hayırlı cumalar kızlarr...
allahım şu mubarek cumanın yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eyle burda bebek isteyenlerin kucaklarını boş koyma AMİNNNNNNNN
hakkımızda hayırlı olan neyse onu nasip eyle..:Saruboceq::Saruboceq:
bu arada hayırlı cumalar kızlarr...
allahım şu mubarek cumanın yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eyle burda bebek isteyenlerin kucaklarını boş koyma AMİNNNNNNNN
hakkımızda hayırlı olan neyse onu nasip eyle..:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?