Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
burda reklamı da var bonnyfood cikolata cicekler varya onlardan bahsediyoruz... yerimseniben

baktım canım bende bebek dogumlarında bıle yollanabılecek çok güzel seyler var esıme söyleyeyım barıde dogum yapınca bunlardan alsın banada çıçek almasın bosuna çıcek kuruyo çöpe gıdıyo bunlardan alsınkı hem görüntü süper hemde yenılıyor paraya yazık olmaz yanı dımı ama:1hug:

iyi bakalım...ama sakın kocişine alma ters tepki yapabiliyor :sinifsinif:

canım benım bence senın kocişinde begenmıstır ama işte sıkıntılı falanmıs ya belkıde ondan öyle olmustur ama bence hosuna gıtmıstır eve gıdınce aksam onada yedır kız

bencede canım..çiçeğe de aynı parayı veriyosun en azından çöpe gitmez paran yerimseniben

canım benım bence senın kocişinde begenmıstır ama işte sıkıntılı falanmıs ya belkıde ondan öyle olmustur ama bence hosuna gıtmıstır eve gıdınce aksam onada yedır kız

inşallah öyledir canım.... benneyaptımki

Herkese merhabalar.Dün kahverengi bir damla kanamam odu.Bugün regl olmam gerekirken olmadım.Test yaptım.2.çizgi anında oluştu fakattt çok silik.sizce pozitifmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…