Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bende çok merak ediyorum tüplerimin açık olup olmadığınııı...önce klomeni deniyim..olmazsa bende baktırırm..gerçi benim eşimde sperm analizi yaptırmadıı.

bende çok merak ediyorum tüplerimin açık olup olmadığınııı...önce klomeni deniyim..olmazsa bende baktırırm..gerçi benim eşimde sperm analizi yaptırmadıı.

canım tüplerin acıkmı kapalımı olduğunu bilmek için önce rahim filmi cektirmek gerekir..inan bana hayatımda en zor yaptırdığım buydu acıkcası..normal doğum bile bu kadar zor gelmemişti..

canım tüplerin acıkmı kapalımı olduğunu bilmek için önce rahim filmi cektirmek gerekir..inan bana hayatımda en zor yaptırdığım buydu acıkcası..normal doğum bile bu kadar zor gelmemişti..

hadi yaaaa...:1shok: :1shok: :1shok:
ayy inşallah gerek kalmaz yaaa...eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Valla tatlım kızma bana ama sen de kocişin de çok ağırdan alıyosunuz yaaa akannehir sanki olsa da olur olmasa da der gibisiniz yani akannehir
Ama ben kafaya koydum yaza HAMİŞ sokacam seni delikafadulden delikafadulden delikafadulden kendim olamıyom ama seni yapacam gör bak :hulya:

Kız korkutmasana milleti :mymeka: nekadar acırsa acısın topu topu 5-10 dak.lık bişey yani yerimseniben dayanılmicak kadar da değil ayrıca sancısı yerimseniben hem sancı tüpleri tıkalı olanlarda oluyo, tüplerde bi sıkıntı yoksa ilaç çok rahat geçiyo, öyle şiddetli sancı falan hissetmiyosun ozaman yerimseniben
KORMA ELıFıM KORKMA :teselli:

hadi yaaaa...:1shok: :1shok: :1shok:
ayy inşallah gerek kalmaz yaaa...eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

valla canım benim cok kötü olmuştu..benimde sağ tüp tıkalı olduğu için ilaçı zorladıklarından cok ağrım olmuştu...umarım seninde hiçbir sorun yoktur..zaten tüplerin acıksa cok acımıyomuş

canım ya benim cok kötü oldu hatta bayılıyodum.yerimden kalkamadım bilemmeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileacıkcası normal doğumda yaptığımdan o daha kolay geldi bana...
ama elifcim sen korkma herkez için gcerli değil bunlar kuşum:teselli::teselli:

gülüm çok haklısın ama bizim en büyük problemimiz AY-RI-LIK...afedersin ama bak nerdeyse 15 günü geçti ilişki yok,bu haftada çalışıyorum diye gelmiycek büyük ihtimal eder sana 20gün...düzenli ilişki olduğunda bile 1 yıl bekletiyolar..bizim yokki düzenli ilişkimiz..tamam benim sorunum var bunun için gereken titizliği göstermiyorum ama aksiliklerde peşimi bırakmadıki...ama bak sen söyledin diye pazartesi gidicem dr.a inşş..en azından yumurta varmı yokmu onu söylesin ve verecekse versin klomeni..kociş sperm testini yaptırmadı evet..neysse bukadar bekledi..bir ay daha beklesin..önümüzdeki ay klomen tutmazsa onada yaptırtcam test...tamam sen bana ver gazı teyze yapayım senii... Şeniz Şeniz

Ay kızlar yaa ne düşünüyorum biliyo musunuz :sinifsinif:
Ben biraz da okuya okuya, araştıra araştıra, sonra da düşüne düşüne kendime çağırıyorum bu illetleri galiba bilmiyorumkismile ben inanırım böyle şeylere, ne düşünürsen onu çekermişsin kendine bilmiyorumkismile
Şimdi ben bu KK'ya takılmaya başladığımdan beri burdaki topiklerde olumsuz ne okuduysam ve benim de başıma gelirmi acaba diye kortuğum her şey başıma geldi yaaa bilmiyorumkismile
Rahim filmini okudum, ay dedim çok acıyomuş inşallah benim öyle bişey yaptırmama gerek kalmaz dedim, başıma geldi...
Yara yaktırmayı okudum, Allah korusun dedim okurken, başıma geldi...
Kimyasal gebeliği evlenmeden önce duymuştum birilerinden, ay ne kötü bişey, ne kadar üzülürler kimbilir dedim, evlendikten sonra benim de başıma gelir mi acaba diye düşünürken daha ilk ayımdan kimyasal gebelik geçirdim...Sonra 5. ayda bitane daha..
Dış gebeliği de KK'da takılırken okumuştum, ay dedim kimyasal gebelikten daha kötüymüş bu diye düşünüp korkarken o da başıma geldi...
Bu ne böyle yaa korktuğum herşey başıma geliyo yaaaaaaaaaaaaa ohaoldumsmile
Belki de böyle şeylerin varlığından hiç haberim olmasaydı başıma da gelmeyecekti yanılıyo muyum acaba ((

Son düzenleme:

hııııı...bende yedimmm... :mymeka:

Bas gaza bas gaza durmak yok yola devam kaydirigubbakcemile3

Benim de sağ tüp tıkalı hayatım, o yüzden oldu benim de sancım yerimseniben peki senin tıkanıklık noldu sonra merak ettim :uhm: baktırdın mı çaresine ???
Ben yine sağdan yumurtlarsam yine tüpümden geçemezse diye çok korkuyorum yaaa eyvahedigeldismile sen ne taraftan yumurtladın bu ay ???

valla ne diyeyim canım haklısın galiba bunca okuduğun şey olmuşsa dediklerin doğru oluyor bu durumda...
ama şunada inanıyorum nazar doğru ve gercek..bence kendini bir okut derim..:Saruboceq:

ben evlendikten sonra dr.a gitmiştim..ilişkide canım çok acıyor diye bide kahverengi akıntım vardı..
kültür almıştı..ondan bile bağırmıştım düşünebiliyomusunnn...ağlamıştım..çok acımıştı...

ve dediğin doğru olabilir..görümcemle konuştukta o tabi bilmiyor benim rahatsızlıklarımı..ben şey demiştim..ay insan okuyunca internette acaba benimde olmazmıki falan diyoır dedim..oda amaaann hiç okuma hiç takılma öyle şeylere dedi umursamaz bi tavırla..ve size bahsetmiştim..onun eşide varikoselmi ne olmuş..evlenmeden ona bi dr.senin çocuğun olmaz demiş..eşide evlenmeden durumu söylemiş görümceme..hiçç tınlamamışş.demiş eşine aman sen ne takılıyosun böyle şeylere..evlendi,, bi hafta sonramı ne hamiş kaldıı..ve ikinciyede eşi korunduğu halde azıcık bişey kaçmış içerikaydirigubbakcemile3 ondan kaldı hemen..evet..birazda İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN demek lazımm... boshayallersmile

valla ne diyeyim canım haklısın galiba bunca okuduğun şey olmuşsa dediklerin doğru oluyor bu durumda...
ama şunada inanıyorum nazar doğru ve gercek..bence kendini bir okut derim..:Saruboceq:

Allahım sen kem gözlerden koru hepimizi yarabbim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

evet inanmamakta haklısın canım seni kandırmak istemem doğrular bunlar..beni kandırmışlardı cünkü..eğer mümkün olursa bayıltarak yaptır..

Ben maddi açıdan düşünerek bayıltmalarını istememiştim ama doktorum bana yarım saat öncesinden kuvvetli bi ağrı kesici iğne yaptı yerimseniben belki de o yüzden dayanılmicak kadar bi sancı çekmedim yani bilmiyorumkismile gerçi normal adet sancısından daha şiddetliydi, hatta kızmıştım doktora hani adet sancısı gibi olacaktı beni mi kandırdınız dedim, ama dediğim gibi sağ tüpüm tıkanık olduğu için olmuş okadar sancım boshayallersmile 5-10 dak. dayanıcaksın işte, bittiğinde hiçbişeyim kalmadı, hemen kalktım ayağaguclubacismile

neyse inşş gerek kalmaz... :Saruboceq:

canım tıkanıklık şuanda duruyor.dr,um sağ tıkalıysa solla kalırsın dedi.bir çaresine baktırmadım
bende sen söyeleyince acıkcası bende korkmadım desem yalan olur.benimde tıkalıya ondannbilmiyorumkismilevalla nerden yumurtladığımı bilmiyorum:umursamaz:.
.ben rahim filmini ankarada gatada cektirdim..ordaki gatanın baş kadın doğum uzmanı profösör iskender başer baktı o birşey demedi.burdaki dr,um baktı sağ tüp tıkalı dedi bende ne olucak diye sordum rahim filmini yenileyip tekrar bakıcaz eğer kapalıysa laroskopi yapıcaz dedi.ama önce bir kac ay deniyelim öyle dedi..yani bu ay kalmassam söylücem filmi yenilesin...boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…