Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
dün bende 3.günümdü de dr a gittim yine kan tahlili aldılar çeşitli hormon testleri için hepsi normal değerinde çıktı sorun yok dedi

bizede audio codes diye bir kutu taktılar internetten diğer şubelerimizle iç hatlarla konuşur gibi ücretsiz kısa kodlarla arayacakmışız bir birimizi 2 gündür birazda ona uğraşıyorum birşeyler yüklediler ama internet dürekli kopuyor o kutunun yüzünden

okadar meşgulümki inanın şu saat oldu en son sabah evden çıkarken girmiştim wc ye su içimiyorum çok sıkışmayım diye (şirketi ben kurtaracamyaa) kaç saattir tutuyorum tuvaletimi oyüzden şimdi kasıklarımda sancı başladı.

AyŞecım ama dÜn hıÇ yÜrÜmedımkı evdeydım hep :s

elson e artık gırmıcekmısın Üffff

tınkercım gÖrÜŞÜrÜz canım

kontess muckssss

superisiii hoşgelinn..nerdesin senn....
hoşbuldum canııım. ben nerdeydim biliyomusun zehirlendim daha yeni yeni toparlıyorum. çok kötü oldum ölüyorum sandım çok berbat bişeydi.
o program gelince malesef.. :çok üzgünüm:
akşamları girerim desem...ozamanda çoğu kişi olmuyo... :gitme:

artık giremeyecek olmana çok üzüldüm yaaa mafoldumben

biraz daha burdayım..ama sonrası zor... :1no2:
girersin ben sanmam giremiyeceğini benim muhasebe programımda açıkken interneti göremiyorum msnden de mesaj gelince bu sefer program kapanıyor ama ben yinede ikisinide açık tutuyom bir işim olmayınca hemen muhasebe programın kapatıp buraya atlıyom:uhm:

hoşbuldum canııım. ben nerdeydim biliyomusun zehirlendim daha yeni yeni toparlıyorum. çok kötü oldum ölüyorum sandım çok berbat bişeydi.

artık giremeyecek olmana çok üzüldüm yaaa mafoldumben

canımmm..çok geçmiş olsunnn...bikere bende zehirlendim...bilirim nasıl olduğunu..çocuktum..ölüyorum diye şehadet getirmiştimm... :sinifsinif:

zamanı belli değil..ama yakında..laptop alırım eve diycem sırf sizin için..ondada akşamları kimse olmuyoo.neyse şimdilik tadını çıkarayım...

yok..genel merkezden kapalı olacak net..müdür beye dedim..siz napacaksınız diye(oda sürekli borsayı takip ediyor)
bitane makineye kurdurmayız programı..onda net olur dedi ama onlardan fırsat kalmaz bana... boshayallersmile

karasu dört ay beklemek sizin tercihinizmi..yani önümüzdeki ay istesenizi deneyebilirmisiniz yine???

Tatlım şimdi konuştum sağlık ocağındaki hemşiremle, beta hcg 440'a düşmüş bilmiyorumkismile biraz yavaş düşüyo gibi geldi ama en azından düşüyo, buna da şükür yerimseniben
Pazartesi:1700
Çarşamba:640
Cuma:440 :uhm:

4 ay beklemek bizim kararımız ama doktorumuz da şu an nezaman tekrar başlayacağımızla ilgili bişey söyleyemiyo, bu biraz da beta hcgnin ne hızla düşeceğine bağlı, bazılarında aylar sürüyomuş tamamen sıfırlanması, bazılarında bir iki haftada :uhm:

Son düzenleme:
manyağım ben yaaa birde böbreklerim sorunlu yani bile bile tutuyom
kız tutma tovletiniii delimin sennn :)
hayırdır neyden zehirlendin kanki
yhaaaa ben işyerindeki lavaboya klorak dökmüşüm bekletmişim onu unuttum ben üstüne porçöz döktüm bi şişe sonra zehirlendim ciğerlerimide elime alıyodum az kalsın yoğurt yedim kilolarca ve hepsini kustum :sinifsinif:

bende dünyadan geçtim zaten bişey diyolar ben canımla cebelleştiğim için o anda servetim olsa verirdim yeterki o durumdan kurtulayım. eee allah işte arada gösteriyo yaşamanın sağlıklı olmanın kıymetini.

sen bugünde verdin dimi kan..bakalım bugünki kaç çıkacak..bana iyi gibi geldi düşüş hızı ama tamda bilmiyorumkii... :uhm:

çok geçmiş olsun deli kızzz...ders olsun sana..dikkat et bundan sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…