dün bende 3.günümdü de dr a gittim yine kan tahlili aldılar çeşitli hormon testleri için hepsi normal değerinde çıktı sorun yok dedi
ne yani artık giremiyecekmisin internete ayy
hoşbuldum canııım. ben nerdeydim biliyomusun zehirlendim daha yeni yeni toparlıyorum. çok kötü oldum ölüyorum sandım çok berbat bişeydi.superisiii hoşgelinn..nerdesin senn....
o program gelince malesef.. :çok üzgünüm:
akşamları girerim desem...ozamanda çoğu kişi olmuyo... :gitme:
hayırdır neyden zehirlendin kankihoşbuldum canııım. ben nerdeydim biliyomusun zehirlendim daha yeni yeni toparlıyorum. çok kötü oldum ölüyorum sandım çok berbat bişeydi.
artık giremeyecek olmana çok üzüldüm yaaa mafoldumben
AyŞecİm ama dÜn hİÇ yÜrÜmedİmkİ evdeydİm hep :s
elson e artık gİrmİcekmİsİn Üffff
tİnkercım gÖrÜŞÜrÜz canım
kontess muckssss
girersin ben sanmam giremiyeceğini benim muhasebe programımda açıkken interneti göremiyorum msnden de mesaj gelince bu sefer program kapanıyor ama ben yinede ikisinide açık tutuyom bir işim olmayınca hemen muhasebe programın kapatıp buraya atlıyom:uhm:biraz daha burdayım..ama sonrası zor... :1no2:
hoşbuldum canııım. ben nerdeydim biliyomusun zehirlendim daha yeni yeni toparlıyorum. çok kötü oldum ölüyorum sandım çok berbat bişeydi.
artık giremeyecek olmana çok üzüldüm yaaa mafoldumben
girersin ben sanmam giremiyeceğini benim muhasebe programımda açıkken interneti göremiyorum msnden de mesaj gelince bu sefer program kapanıyor ama ben yinede ikisinide açık tutuyom bir işim olmayınca hemen muhasebe programın kapatıp buraya atlıyom:uhm:
karasu dört ay beklemek sizin tercihinizmi..yani önümüzdeki ay istesenizi deneyebilirmisiniz yine???
kız tutma tovletiniii delimin sennn :)manyağım ben yaaa birde böbreklerim sorunlu yani bile bile tutuyom
yhaaaa ben işyerindeki lavaboya klorak dökmüşüm bekletmişim onu unuttum ben üstüne porçöz döktüm bi şişe sonra zehirlendim ciğerlerimide elime alıyodum az kalsın yoğurt yedim kilolarca ve hepsini kustum :sinifsinif:hayırdır neyden zehirlendin kanki
canımmm..çok geçmiş olsunnn...bikere bende zehirlendim...bilirim nasıl olduğunu..çocuktum..ölüyorum diye şehadet getirmiştimm... :sinifsinif:
zamanı belli değil..ama yakında..laptop alırım eve diycem sırf sizin için..ondada akşamları kimse olmuyoo.neyse şimdilik tadını çıkarayım...
Tatlım şimdi konuştum sağlık ocağındaki hemşiremle, beta hcg 440'a düşmüş bilmiyorumkismile biraz yavaş düşüyo gibi geldi ama en azından düşüyo, buna da şükür yerimseniben
Pazartesi:1700
Çarşamba:640
Perşembe:440 :uhm:
4 ay beklemek bizim kararımız ama doktorumuz da şu an nezaman tekrar başlayacağımızla ilgili bişey söyleyemiyo, bu biraz da beta hcgnin ne hızla düşeceğine bağlı, bazılarında aylar sürüyomuş tamamen sıfırlanması, bazılarında bir iki haftada :uhm:
yhaaaa ben işyerindeki lavaboya klorak dökmüşüm bekletmişim onu unuttum ben üstüne porçöz döktüm bi şişe sonra zehirlendim ciğerlerimide elime alıyodum az kalsın yoğurt yedim kilolarca ve hepsini kustum :sinifsinif:
bende dünyadan geçtim zaten bişey diyolar ben canımla cebelleştiğim için o anda servetim olsa verirdim yeterki o durumdan kurtulayım. eee allah işte arada gösteriyo yaşamanın sağlıklı olmanın kıymetini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?