Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

o neki neden yükselmiş ne oldu yaaaa rahatsızlandınmıııı?????? bizde bi süre düşünmiycez bebek eşimle konuştuk yazı bi geçirelim sonra oturup bir daha konuşçaz. ama şimdi istemiyo....mafoldumben

Tatlım dış gebelikle kimyasal gebelik ilk etapta çok da ayırt edilemiyomuş zaten, kese görünmeden tam olarak dış gebelik de diyemedi doktor zaten, bi de benim beta hcg ilk zamanlar çok yavaş artıyodu, sonra birden 1700'e fırladı, doktorum da zaten o ihtimali düşünerek gün aşırı beta hcg baktırdı yani yerimseniben
Sonra 1700 çıkınca da hemen çağırdı zaten, apar topar ultrasona soktu keseyi görmek için boshayallersmile
Yumurtalara gelince, baştan artış çok küçük olduğu için ve benim lekelenmelerim de hala devam ettiği için zamanla sıfırlanacağını düşünmüştü, bi de biz çok ısrar ettik açıkçası, ben hemen 2. gün klomene başlamak istedim, ama zaten onların hiç bi sakıncası yokmuş, sadece bu ay hamile kalmmam gerek, ben de kocişi yaklaştırmıyorum bu ara :kedi: :kedi: :kedi:

merhabalar..benım kı 2 haftada duşmustu kurtaj sonrası..
kendım anladım..goguslerımdekı sıslık 2 hafta kadar daha surmustu sonra normale donmustu...

biz bayanlar bu ttemizlik maddelerini birbirine karıştırma işini çok sık yapıyoruz malesef bende evde ki lavabolara çok yaparım sonrada kendimi zor atarım dışarı ama bir gün atamıyacam allah korusun

sen bugünde verdin dimi kan..bakalım bugünki kaç çıkacak..bana iyi gibi geldi düşüş hızı ama tamda bilmiyorumkii... :uhm:

Ay ben yanlış yazmışım yaa Perşembe değil Cuma :440 olacak o kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Dur düzelteyim hemen :roflol:

ayy karasu bunun geçen ayki durumdan kaynaklandığnı anlamadım ben iyimi... bilmiyorumkismile ne safımm...

Ay ben yanlış yazmışım yaa Perşembe değil Cuma :440 olacak o kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Dur düzelteyim hemen :roflol:

ama 1700den hızlı düşmüş..takma kafana..sıfırlanır Allahın izniylee..hem bugünde düşmüş ya oda bişeyy... yerimseniben

aaaaa geçmiş olsun canım yaaaa anladım şimdi olayııı. demek öyleymiş haa senin durumun. biraz dinlenmek iyi gelicek zaten sanada bence. yani özellikle psikolojik olarak çok rahatlamış olucaksın. ben şahsen öyle oldum şuanda kendimi çok rahatlamış hissediyorum.kendimi ne kadar sıkmışım onu anladım bi dahaki çocuk deneme maceramda kendimi bu kadar sıkmıycam ve yıpratmıycam kesinlikle lmaz:

bilmiyorumkismile evet ders oldu bana. Artık bööle zaralı maddelere karşı daha dikkatli olcam ciddi ciddi ciğerlerimden oluyodum

gecmiş olsun cnmm. Valla bende yapmıstım bir kere abimler yeni bir eve tasuınmıstı bende yardıma gitmistim bende camasır su ile karıstırmıstım . Milletide zehirliyodum kendimden baska.

Tatlım dış gebelikmiş benimki, döllenen yumurta tüplerden geçemeyip olduğu yerde büyümeye devam etmiş, o yüzden fırladı değerler böyle, çarşamba günü gördük keseyi, süğ tüpümün hemen başladığı yerdeydi ama içi boştu şimdilik, doktorum gebeliği sonlandırmak için iğne yaptı hemen, yavaş yavaş düşüyo işte inşallah :Saruboceq:

biz bayanlar bu ttemizlik maddelerini birbirine karıştırma işini çok sık yapıyoruz malesef bende evde ki lavabolara çok yaparım sonrada kendimi zor atarım dışarı ama bir gün atamıyacam allah korusun

kız ben kendimi dışarı atmayada çalışmadım salak gibiiiiii. durdum orda 1 saat bide elimde fırca fırçayla ovuyorum nedenseee guclubacismile sonrada az kalsın kendimi öldürcektim işte akannehir

ben cevapladım ya aplacım çok yürümüşündür
ayakta kalmışındır ondan olmuştur
bu haftalarda sık sık dinlenmek lazım :) dedim
doktor da bana öyle dmeişti çünkü :)

ANLADIM CANIM :sinifsinif:
KISMET NE DİYİM ÇOK ÜZÜLDÜM AMA BENCE Bİ AN ÖNCE TÜPÜNÜN LAPAROSKOPİ İLE AÇILMASI LAZIM.. HSG İLE TÜP GEÇİCİ AÇILIR.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM:1hug:

merhabalar..benım kı 2 haftada duşmustu kurtaj sonrası..
kendım anladım..goguslerımdekı sıslık 2 hafta kadar daha surmustu sonra normale donmustu...

canım teşekkür ederim cevabın için boshayallersmile benim göğüslerimde falan hiçbişey yok ama kanamalarım devam ediyo hala, sanırım kanamam tamamen kesildiğinde benimki de bitmiş olacak, ben de ondan anlicam yerimseniben

kız ben kendimi dışarı atmayada çalışmadım salak gibiiiiii. durdum orda 1 saat bide elimde fırca fırçayla ovuyorum nedenseee guclubacismile sonrada az kalsın kendimi öldürcektim işte akannehir

:mymeka::mymeka: DİKKAT ETSENE GÜZELİM YAA
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN :teselli:

ANLADIM CANIM :sinifsinif:
KISMET NE DİYİM ÇOK ÜZÜLDÜM AMA BENCE Bİ AN ÖNCE TÜPÜNÜN LAPAROSKOPİ İLE AÇILMASI LAZIM.. HSG İLE TÜP GEÇİCİ AÇILIR.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM:1hug:

Sağol bitanem olumunekankayizsmile ben de şimdi bu laparoskopiyi araştırıyorum, çarşamba kontrole gittiğimde sorucam doktoruma bana uygulanabilir mi diye, çünkü doktorum benimkinin yapısal olduğunu düşünüyo, yani tüpün yapısında bi bozukluk olduğunu düşünüyo, bu da laparoskopiyle hallolabilir mi araştırmak lazım boshayallersmile

inşallah bi an önce toparlarsın ve vucudun çabuk toparlanır. dış gebelik aksi bi durum şanssızlık işte. olsun en azndan tuttu dimi ama. bi dahakine tüpünden aşağı olması gereken yere kayıverir inşallah
:mymeka::mymeka: DİKKAT ETSENE GÜZELİM YAA
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN :teselli:

bilmiyorumkismile sağol canemm. geçti geçti sadece öksürük kaldı. o da geççek en kısa zamanda kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…