Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
inşalllah seninde bi daha yaptırmana gerek kalmaz karasummm..inşş...bu vereceğin son sınavdır inş canımbenim... olumunekankayizsmile

Şimdi ben hiçbişeyi takmıyomuş, hep olumlu düşünüyomuş gibi görünüyorum ya, aslında hep içimde yaşıyorum, dışrı yansıtmamaya çalışıyorum, içimde kuruyorum hep bu çok kötü bişey, bana çok zarar veriyo farkındayım ama elimde de değil bilmiyorumkismile
Acayip senaryocuyumdur yani boshayallersmile kendim yazar kendim oynarım boshayallersmile
Hafif bi şizofrenik durumum var sanırsam bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Hımmmm anladım canım yerimseniben sanırım benim doktorum da şu an için tıkanıklıkla alakalı bişey yapmayı düşünmüyo, aslına bakarsan anladığım kadarıyla ona göre çok büyük bi problem de yok bende ama ben korkuyorum işte, tekrar sağdan yumurtlarsam yine aynı şeyi yaşar mıyım diye :uhm:

kaydirigubbakcemile3 kız deliii....bayanların genelinde var. bu...ve hamilelerin çoğu kafama takmadığım ay hamile kaldım der..tinker canlı örneği..şimdi magazin haberlerinde okudum..oyuncu kızda 4 ay uğraşmış..çok kafasına takmış..en son ay fazla takmadım..o ay hamile kaldım ve bunu hissettim diyor..var yani doğruluk payı...
bende senaryocuyumdur.ilk prolaktin yüksek çıktığında dr.un bana ÇOK KÖTÜ demesini asla unutamam..:umursamaz: eşimden boaşnmaya kadar yazdım senaryoyu... bilmiyorumkismile çok ağlamşıtım..şok olmuştum..ben hemen hamile kalacağımı düşünmüştüm hep... ama inşş çok takmıyorum kafaya..klomenin faydasını görücem Allahın izniylee...
:Saruboceq:

Amaaaaaaaaaaaan boşverin kankiler yaaa, ne sıkıntılar var, Allah beterinden saklasın :Saruboceq:
Gerçi ben Allah beterinden saklasın dedikçe Allah beterini veriyo bana yaa bilmiyorumkismile ama bu da bi sınav galiba bana, Rabbim sabrımı görür de mükafatını da verir inşallah tez zamanda :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım ben bu ay hamiş kalmışsam korkma..:teselli:zaten aşağı yukarı aynı problemleri yaşıyoruz..hem tüplerinden biri tıkalı olupta cok hamiş duydumsengözlerimebaksanab
sen içi ferah tut bebemm dr,una güven.:sinifsinif:

Kız kanki bi de bakmışın yazın tatilde rahatlıktan patlatıvermişim ikizleri :lepi: dönüşte müjdeyle gelmişim aranıza ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşallah boshayallersmile

evet ya bunları düşünüpte morelimizi bozmanın bir anlamı yok..:umursamaz:
ben umudumu hiç kaybetmedim yine olmassa yine çalışım koçişin spermişkoları sağ olsun yeter:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
allah büyük sabrın sonu selamettir..inşallah bizimde kucaklarımız dolcak allahımız izniyle:Saruboceq:

iyide sen yumurta takibi yaptırıyosun..sağdan yumurtladığın ay korunursunuz..soldan ymurtladığın ay çalışırsınız..olmamı öylee... bilmiyorumkismile

Zaten ona çok güveniyorum, önce Allah, sonra doktoruma güveniyorum bu konuda :Saruboceq:

iyide sen yumurta takibi yaptırıyosun..sağdan yumurtladığın ay korunursunuz..soldan ymurtladığın ay çalışırsınız..olmamı öylee... bilmiyorumkismile

Galiba öyle yapacaz artık boshayallersmile bu ay negüzel soldan yumurtlamıştım yaa, hem de iki tane boshayallersmile boshayallersmile

amin bitanem benim ammmiiiinnnn....
Kız kanki bi de bakmışın yazın tatilde rahatlıktan patlatıvermişim ikizleri :lepi: dönüşte müjdeyle gelmişim aranıza ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşallah boshayallersmile

sana bişey söyliyimmi..sen ilk ben 4 ay yokum dediğinde tamam dedim içimden..bu kız yazın düşünmezse bebek işini yazın hamiş kalır...hadi inşşş....

Hehe kaydirigubbakcemile3 benim kociş de öyle diyo, benim volkicikler sağlam olsun yeter ki diyo kaydirigubbakcemile3 o da oğlan hayal ediyo da adı volkan olacakmış, o yüzden volkicikler diyo spermişkolarına :roflol: :roflol: :roflol:

evet canım haklısın genelinde değil hepsinde var bence..ben gecen koçişe söyledim ben sana cocuk veremicem galiba sen beni boşa kendine doğurgan bir bayan al dedim..
oda öyle şey olurmu sen bana evlat vermesende ben seni cok seviyorum seni asla boşamam dedi...canım koçişim benimmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amin bitanem benim ammmiiiinnnn....

sana bişey söyliyimmi..sen ilk ben 4 ay yokum dediğinde tamam dedim içimden..bu kız yazın düşünmezse bebek işini yazın hamiş kalır...hadi inşşş....

İnşallah bitanem :Saruboceq: hep beraber inş. :Saruboceq:

Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, ayyyyyy çok da sıkıştım yaaa, gitmeden bi tuvalete uğriyim :kedi:
Ay resmen hamilelik belirtilerini yaşıyorum yaaa, ama boşuna boshayallersmile arada bir bi midem bulanıyo ki bilmiyorumkismile bebişim sağlıklı olsaydı şimdi tam 6 haftalık hamiş olacaktım boshayallersmile bi de acayip sık tuvalete çıkıyorum, daha yarım saat önce çıktım, yine sıkıştım bilmiyorumkismile

Neyse hadi ben kaçar yarın görüşmek üzere baş baaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşş opuyorumnanaktan

hoşçakal hayatımmm...öpüyorum seniii.... Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…