gökceeeeeeeeeeeeeee naber kız
allah hayrını versinnn kaydirigubbakcemile3 esnafım ben kızz...bayan giyim aksesuar filan bayanssulusmile
idilim bıtanem ıyı olmaya çalışıoum valla pskolojım berbat hepsi oooo
sanırım benım bebeişim olmayacak ben ole dıorum artık kendımeeee napalım:kedi:
idilim bıtanem ıyı olmaya çalışıoum valla pskolojım berbat hepsi oooo
sanırım benım bebeişim olmayacak ben ole dıorum artık kendımeeee napalım:kedi:
bilmiyodummm..bilmiyorumkismile
HAYIRRRRRRRRRRRR gökce HAYIRRRRRR, öyle deme lütfenlmaz: lmaz: biliyorum ben de bir kaç hafta öncesine kadar çok umutsuzdum....olursa iyi olur olmazsa evlatlık alırım diyordum.........sen ümidini kaybetme canım.......moralini bozma....sen de hamile kalacaksın bir gün.....bebiş biraz nazlanıyor....Herşeyin bir zamanı var Gökcem.......üzülme...
Bak karasu'ya neler yaşadı, 3 düşük yaptı ama umudunu herşeye rağmen kaybetmedi.... öyle şeyler söyleme lütfenlmaz: lmaz: yoksa bozuşuruzzz
çok kötuyum cıdden zaten 2 haftadır foruma bşey yazmıorum evet okyyorum ama yazmıorum. neyım varkı yazacak hıçbir şeyyyy. her ay umıtlenıp umıtlenıp ama elıme bşey geçmiorrrr ver an ağlamaktan yoruldum bılıor musunuzzzzz eşime de yansıtmıorum onu da uzmek ıstemıorum çok fazlaaaa ama benım psklojım cıddı anlamda harap olduuuu.... tabıkı ALLAHIM buyuk allah bılıor zamanını vaktını çnku hep hayırlısını sağlıklısını ıstıorummm ama ınsanız işte elımde değilll sureklı ağlıorum kızlarrrrrrrrrrrr
şimdı bıle ağlıorummmmm ben nolucam bole bılmıorummmmm nolucammmm
karasuyu örnek alın biraz kendinize...klava:
peki bi sorunun varmı gökçe..sende yada eşinde..eğer yoksa seninki yüzde yüz stres kaynaklı..bunu herkes söylüyor..ve sen rahatsızlığın olmadığı halde bu haldeysen kendinede eşinede haksızlık ediyorsun...ve bebeğinin gelişini kendin erteliyorsunnn...
çok kötuyum cıdden zaten 2 haftadır foruma bşey yazmıorum evet okyyorum ama yazmıorum. neyım varkı yazacak hıçbir şeyyyy. her ay umıtlenıp umıtlenıp ama elıme bşey geçmiorrrr ver an ağlamaktan yoruldum bılıor musunuzzzzz eşime de yansıtmıorum onu da uzmek ıstemıorum çok fazlaaaa ama benım psklojım cıddı anlamda harap olduuuu.... tabıkı ALLAHIM buyuk allah bılıor zamanını vaktını çnku hep hayırlısını sağlıklısını ıstıorummm ama ınsanız işte elımde değilll sureklı ağlıorum kızlarrrrrrrrrrrr
şimdı bıle ağlıorummmmm ben nolucam bole bılmıorummmmm nolucammmm
ben çıkıyorum..öpüyorum sizi ..
ay bi çıkamadımmm...
hadi Allaha emanet olun...
Canım benim :teselli: :teselli: ağlama lütfen....ben de çok ağladım anlıyorum seni...elinde değil çok iyi anlıyorum ama bir gün olacak...hiç beklemiceksin ve bebişin seninle olacak...Elson , karasu ve diğer kızlar gibi ben de kendimi gelecek aya hazırlamıştım, bal çörek otu filan almıştım ne bileyimmm birden hamile olduğumu öğrendim....bu ay sen de bu kürleri dene...arı sütü polen çok faydası varmış...kızlardan deneyenler varmış.....sakın üzülme tatlım.... :teselli: Umudunu dimdik ayakta tut.......
Kendine iyi bak gülüm....İyi akşamlar! Pazartesi görüşürüz artık
dr um herhangı bı problemımızın olmadığını soyledı. bakıldım ve mayıs 26 da bır kere daha gıdeceğim ... dr um 1 yıl bekleyelım dıyor hepp.. her şey normal dıyorr. ama adetımın bıtımının sonunda yumurtalıklarıma bakmışlardı yumurtlamam çok guseldı yumurtam 19mm olması gerekırken 13mm ıdı. tam olgunlaşmamış sanırım ama dr um sorun yok ağustosa kadar bekleyelım vb gbı şeyler soyledı
kendıme çok ama çok fazlaaa haksızlık edıorum hem de :çok üzgünüm:
dr um herhangı bı problemımızın olmadığını soyledı. bakıldım ve mayıs 26 da bır kere daha gıdeceğim ... dr um 1 yıl bekleyelım dıyor hepp.. her şey normal dıyorr. ama adetımın bıtımının sonunda yumurtalıklarıma bakmışlardı yumurtlamam çok guseldı yumurtam 19mm olması gerekırken 13mm ıdı. tam olgunlaşmamış sanırım ama dr um sorun yok ağustosa kadar bekleyelım vb gbı şeyler soyledı
kendıme çok ama çok fazlaaa haksızlık edıorum hem de :çok üzgünüm:
inşallah hayatım allahım hakkımdan hayırlısını nasıp etsınnnn.. bal polen arı sutunu her sabah akşam yemeklerden once aç karnına alıorum hayırlısı bakalımmmm:Saruboceq:
kızlar bu sefer kaÇtım..hoŞÇakalın...
ne güzel.bunları kullanmaya devam et...zararı olmaz....ve üzülme çok fazla düşünmeeee....tatlım biz de üzülüyoruz ama :1no2:
kızlar bu sefer kaÇtım..hoŞÇakalın...
dr gerçekten ıyı bır dr trabzon da adı sanı duyulmuş bırı gerçi tabı bellı de olmaz ıkıkere gıttık muayenehanesıne ve bır sorun olamdığını dıle getrdı her seferınde de soyluyor bunu ara sıra telden arayıp konuşuorumm... allah hakkımdan ahyırlısını nasıp etsın ama ben cıddı anlamda çok sters yapıorum bunu bılıorum ama elmde değilki offffff neyse hayırlısı dıorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?