Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
idilim bıtanem ıyı olmaya çalışıoum valla pskolojım berbat hepsi oooo

sanırım benım bebeişim olmayacak ben ole dıorum artık kendımeeee napalım:kedi:

HAYIRRRRRRRRRRRR gökce HAYIRRRRRR, öyle deme lütfenlmaz: lmaz: biliyorum ben de bir kaç hafta öncesine kadar çok umutsuzdum....olursa iyi olur olmazsa evlatlık alırım diyordum.........sen ümidini kaybetme canım.......moralini bozma....sen de hamile kalacaksın bir gün.....bebiş biraz nazlanıyor....Herşeyin bir zamanı var Gökcem.......üzülme...
Bak karasu'ya neler yaşadı, 3 düşük yaptı ama umudunu herşeye rağmen kaybetmedi.... öyle şeyler söyleme lütfen lmaz: lmaz: yoksa bozuşuruzzz

bilmiyodummm..bilmiyorumkismile

öğrenmiş oldun canikom hihihi

ben çıkıyorum..öpüyorum sizi ..
ay bi çıkamadımmm...
hadi Allaha emanet olun...

peki bi sorunun varmı gökçe..sende yada eşinde..eğer yoksa seninki yüzde yüz stres kaynaklı..bunu herkes söylüyor..ve sen rahatsızlığın olmadığı halde bu haldeysen kendinede eşinede haksızlık ediyorsun...ve bebeğinin gelişini kendin erteliyorsunnn...

dr um herhangı bı problemımızın olmadığını soyledı. bakıldım ve mayıs 26 da bır kere daha gıdeceğim ... dr um 1 yıl bekleyelım dıyor hepp.. her şey normal dıyorr. ama adetımın bıtımının sonunda yumurtalıklarıma bakmışlardı yumurtlamam çok guseldı yumurtam 19mm olması gerekırken 13mm ıdı. tam olgunlaşmamış sanırım ama dr um sorun yok ağustosa kadar bekleyelım vb gbı şeyler soyledı

kendıme çok ama çok fazlaaa haksızlık edıorum hem de :çok üzgünüm:

Canım benim :teselli: :teselli: ağlama lütfen....ben de çok ağladım anlıyorum seni...elinde değil çok iyi anlıyorum ama bir gün olacak...hiç beklemiceksin ve bebişin seninle olacak...Elson , karasu ve diğer kızlar gibi ben de kendimi gelecek aya hazırlamıştım, bal çörek otu filan almıştım ne bileyimmm birden hamile olduğumu öğrendim....bu ay sen de bu kürleri dene...arı sütü polen çok faydası varmış...kızlardan deneyenler varmış.....sakın üzülme tatlım.... :teselli: Umudunu dimdik ayakta tut.......

ben çıkıyorum..öpüyorum sizi ..
ay bi çıkamadımmm...
hadi Allaha emanet olun...

Kendine iyi bak gülüm....İyi akşamlar! Pazartesi görüşürüz artık

inşallah hayatım allahım hakkımdan hayırlısını nasıp etsınnnn.. bal polen arı sutunu her sabah akşam yemeklerden once aç karnına alıorum hayırlısı bakalımmmm:Saruboceq:

STRES YAPMA LÜTFENNNNNNN....BİDE BAŞKA Bİ DR.A GİT İYİCE ARAŞTIRIP..BEN BEKLEMEK İSTEMİYORUM DE..BELKİ YUMURTA GELİŞTİRİCİ BİŞEYLER VERİR DR..TAKMA KAFANIII...ŞUNU ASLA UNUTMA...BÖYLE DAVRANIRSAN BEBİŞİN GELMESNE KENDİN ENGEL OLURSUN...BUNUMU İSTİYOSUNN...
lmaz:

Ne güzel işte bir sorun yokmuş.....ben Elif'in de dediği gibi bu sadece stresten kaynaklanıyor.... Rahat ol....bebek filan düşünme.....üzülme ağlama...keyfine bak....
:1hug:

inşallah hayatım allahım hakkımdan hayırlısını nasıp etsınnnn.. bal polen arı sutunu her sabah akşam yemeklerden once aç karnına alıorum hayırlısı bakalımmmm:Saruboceq:

ne güzel.bunları kullanmaya devam et...zararı olmaz....ve üzülme çok fazla düşünmeeee....tatlım biz de üzülüyoruz ama :1no2:

ne güzel.bunları kullanmaya devam et...zararı olmaz....ve üzülme çok fazla düşünmeeee....tatlım biz de üzülüyoruz ama :1no2:

dr gerçekten ıyı bır dr trabzon da adı sanı duyulmuş bırı gerçi tabı bellı de olmaz ıkıkere gıttık muayenehanesıne ve bır sorun olamdığını dıle getrdı her seferınde de soyluyor bunu ara sıra telden arayıp konuşuorumm... allah hakkımdan ahyırlısını nasıp etsın ama ben cıddı anlamda çok sters yapıorum bunu bılıorum ama elmde değilki offffff neyse hayırlısı dıorummmmm

üzülmeeeeeee yakında sen de benim gibi hamile olduğnu öğrenince çok şaşıracaksınnnn....
ben o kadar alışmıştım ki olumsuzluklara, test pozitif çıkınca şaşırdım ve korktum ben nasıl annelik yapıcam diye....kadınlar çok tuhaf varlıklar kaydirigubbakcemile3 çok istiyorsun olmuyor bir süre olunca da korkuyorsun.......Allahım isteyen herkeseeee Karasu'ya Elife sanaaa isteyen herkese sağlıklı bebişler versin inşallahhhhhhhhhhhhhhh.... :Saruboceq:

Bugün Hanımın çiftliği varrr bakalım ne olcakkkkk Muzaffer bey'i kim öldürdü acabaaaa, ha gökce kim öldürdü sence???? bence Zekai öldürdü aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…